hobr napsal:
Pravděpodobný scénář dalšího vývoje:
Budou se ptát doktora - jak je možné, že tento člověk dostal doporučení?
Doktor odpoví: Před měsícem byl v naprostém pořádku....
Tak to jsi asi nečetl,co napsal bmwivo
Když ho pravidelně vyšetřovala policie a i rodina byla u doktora,ať mu potvrzení nedává,tak odpověď,že min měsíc byl ready asi nezabere ...ikdyž tady je možný všechno
Přece nebudou trestat doktora za potvrzení? To by museli trestat všechny ty "kamarádíčky",co dávaj potvrzení o schopnosti k řízení vozidla 80ti letým slepým dědkům s Parkinsonem
Tohle podepíšu, přesně takový děda mne před 12ti lety vysadil z mašiny. GSA K.O já naštěstí OK. Dědovi 84, hluchej jak tetřev, brejle jak dna od sodovky atd...první co po něm policajti chtěli bylo potvrzení od doktora, samozřejmě ho měl, dokonce úplně čerstvý..že prej jezdí jen 8km z chalupy na nákup a zpět...že tam mezitím udělali na křižovatce semafor nějak nezaregistroval, prej to tam nikdy nebylo..co na to říct. Ale abych byl fér, můj děda taky dostával potvrzení od svojí doktorky tak nějak automaticky a jezdil taky do 80ti..
GS 1200 R Adventure
Před chvílí jsem přišel domů, zapnul TV a první co jsem slyšel, bylo, že některé oběti po útoku ještě žily a jedna dýchala dokonce ještě ve chvíli, kdy se vrah zastřelil a do prostoru vnikla zásahová jednotka. Bohužel tedy to, o čem jsem psal, samozřejmě až lékaři určí, zda bylo možno někoho zachránit při poskytnutí pomoci např. o hodinu dříve.
A ještě druhá informace - na místě prý bylo před příjezdem ZJ dokonce 5 policistů.
jofree napsal:
.. hele a co rikate na to 24 clene komando, co se vypravilo za tou zamcenou zenskou ...
Dost nepochopitelny zakrok, bratr strelce jim opakovane nabizel klice od domu, odmitli ho a vnikli dovnitr zadem po destrukci nekolika dveri.
Normální trotlové na ženskou jde komando,vymlátí dveře,ale na jednoho důchodce se neodváží 5 beng ve vestách na podobné situace musíme čekat na jedno komando z Prahy
to uz si byli jisti, ze jim nic nehrozi, tak to udelali s max intenzitou, chudaci..
musim se vždycky pousmát, když vidim ty zabery jak tvrdacky rvou "policie"..
člověk se až divý kolik chytráků tu máme.... no český KOCOURKOV prezidentem počínaje posledním chytrákem v hospodě končeje.. Jen se divým proč když všichni vědí jak by se mělo všechno dělat (samozřejmě především jak to mají ostatní dělat...) se tu nemáme už dávno jak v ráji......
Cesta je cíl
Nechápu, že vás baví diskutovat o tom co měli nebo neměli udělat..oni hlavně neměli informace o tom, co se uvnitř děje a nevěděli, jestli tam nedrží nějaké rukojmí. Kdyby věděli to co víme teď, že jsou všichni po smrti nebo těžce ranění, asi by nevyjednávali..holt po bitvě je každý generál
Ještě tady přidejte konspirační teorie o souvislosti s Kremlem , proruskými povstalci nebo samotnými ukrajinci popř. amerikou a je hotovo
Ivan napsal:
Před chvílí jsem přišel domů, zapnul TV a první co jsem slyšel, bylo, že některé oběti po útoku ještě žily a jedna dýchala dokonce ještě ve chvíli, kdy se vrah zastřelil a do prostoru vnikla zásahová jednotka. Bohužel tedy to, o čem jsem psal, samozřejmě až lékaři určí, zda bylo možno někoho zachránit při poskytnutí pomoci např. o hodinu dříve.
A ještě druhá informace - na místě prý bylo před příjezdem ZJ dokonce 5 policistů.
Ano Ivane proto si myslím že tam měli vlézt! To měli tušit! A ne čekat! Proč to jsou ozbrojené složky?!?
TAKE IT EASY
jofree napsal:
Dovoluji si tvrdit, že by ses strachy možná i pošral.. kdyby ti samí "jak říkáš - tvrďáci" vrthli na tebe.. k tobě domů.. večer a vytáhli tě z postele..
Ivan napsal:
Ano Ivane proto si myslím že tam měli vlézt! To měli tušit! A ne čekat! Proč to jsou ozbrojené složky?!?
Nechme soudy na probíhajícím vyšetřování.....
PS: omlouvám se Lukes můj původní komentář byl nevhodný
Upravil lacco dne 26.02.2015 22:28
Cesta je cíl
jofree napsal:
Dovoluji si tvrdit, že by ses strachy možná i pošral.. kdyby ti samí "jak říkáš - tvrďáci" vrthli na tebe.. k tobě domů.. večer a vytáhli tě z postele..
Asi by se posr.al skoro každý, kdyby mu do baráku vlítlo deset černejch gum. Na druhou stranu některé zákroky odsuzuji viz Jana Nagyová teď Nečasová. Stačilo na ni počkat ráno před domem a říct " dobré ráno jste zatčena" a ne dělat zhovadilé divadlo v maskách. Jestli ji chtěli ponížit tak se povedlo, ale za mně je to hnus jako za komančů.
Když je hlad,je i husa dobrá.
jofree napsal:
Asi by se posr.al skoro každý, kdyby mu do baráku vlítlo deset černejch gum. Na druhou stranu některé zákroky odsuzuji viz Jana Nagyová teď Nečasová. Stačilo na ni počkat ráno před domem a říct " dobré ráno jste zatčena" a ne dělat zhovadilé divadlo v maskách. Jestli ji chtěli ponížit tak se povedlo, ale za mně je to hnus jako za komančů.
Tak tahle paní si to rozhodně zasloužila....
Cesta je cíl
Pro všechny zde píšící terminátory, taktické stratégy, instruktory zásahu proti ozbrojenci v taktické výhodě a jim podobným nesmrtelným superstřelcům něco k přečtení
Kasak napsal:
[ Na druhou stranu některé zákroky odsuzuji viz Jana Nagyová teď Nečasová. Stačilo na ni počkat ráno před domem a říct " dobré ráno jste zatčena" a ne dělat zhovadilé divadlo v maskách. Jestli ji chtěli ponížit tak se povedlo, ale za mně je to hnus jako za komančů.
A myslíš, že na to přišli ti chlapi v maskách? Že to byl jejich nápad?
Nicméně na mě působí jako dokonalá mrcha..a kdo ví, jak by to dopadlo, kdy ji někdo řekl ..dobré ráno..třeba by jej ignorovala...
Ivan napsal:
Jako stavbyvedoucí to rozhodně na základě informací z médií můžeš posoudit....