... tak svolávačka hotová .. klasika - unašeč a čerpadlo ...
počítám, že utahovací moment na zadní kolo zůstává stejný (60Nm)
... jelikož věřím jen sobě, jal jsem se překontrolovat utažení kola a bylo to teda dotaženo docela na krev
(ch)stepan
chstepan napsal:
... tak svolávačka hotová .. klasika - unašeč a čerpadlo ...
počítám, že utahovací moment na zadní kolo zůstává stejný (60Nm)
... jelikož věřím jen sobě, jal jsem se překontrolovat utažení kola a bylo to teda dotaženo docela na krev
.. nevím jestli bez momenťáku .. nerad bych někoho pomluvil, protože nevím jakým momentem bylo kolo dotaženo, ale standartním klíčem na kolo, co je v origo nářadí jsem to skoro nemohl povolit .... nakonec jsem to povolil v garáži ráčnou a následně utáhnul momenťákem..
(ch)stepan
Lamark napsal:
Můžete mi někdo prosím sdělit zda svolávačka (výměna unašeče a čerpadla) bez dalšího servisu je na počkání nebo je nutno nechat delší dobu? Díky.
unašeč už mají většinou skladem, ale čerpadlo zkontrolují a když je potřeba vyměnit, tak ho objednají ... cca 2-3dny ... tak to bylo u mě
Upravil chstepan dne 04.05.2015 20:11
(ch)stepan
prtkin napsal:
Já si včera odvezl motorku z BMW V Hradci Králové. Jel jsem tam na běžný, pravidelný servis a první co mi přijímací technik hlásil, byla informace o preventivní svolávačce na zadní unašeč. Těsnění palivového čerpadla z minulé svolávačky mi opravili v minulém roce sólo a na počkání. Stačilo se zeptat. Takže v HK velká spokojenost a protože to do servisu mám cca 30km, tak mě po zanechání motorky u nich vezla domů docela pěkná blondýnka...
tak to jsi uspěl lépe, já to měl bez svolávačky a bez blondýny......[/quote]
Zdravím, taky jezdím na svolávačky do BMW Hradec Králové, zatím objednáno na výměnu unašeče zadního kola. Objevila se i další svolávačka a to na vybíjení baterie, údajně bude řešeno přehráním software. V HK zatím spokojenost.
Krásný den všem Martin
chstepan napsal:
.. nevím jestli bez momenťáku .. nerad bych někoho pomluvil, protože nevím jakým momentem bylo kolo dotaženo, ale standartním klíčem na kolo, co je v origo nářadí jsem to skoro nemohl povolit .... nakonec jsem to povolil v garáži ráčnou a následně utáhnul momenťákem..
Správně, co zvládne člověk sám, tak si to má na motorce udělat (výměna náplní, seřízení vůle ventilů, atd.) a samozřejmě dotahovat momentovým klíčem na správnou hodnotu.
noel napsal:
Čeká mě to 5.5. 2015 v Inveltu Praha. Unašeč a další dvě svolávačky na palivový systém... s výjimkou toho, že nebyl dřívější termín právě díky těmto svolávačkám je dosud jednání Inveltu na jedničku...doufám, že i samotná výměna bude ve stejném duchu.
Za tři hodiny hotovo...když jsem se s technikem bavil, řekl mi že dosud vyměnili cca 650 unašečů....
Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....
zavolej nebo pošli email s VIN třeba do BMW Ostrava (Cartec) nebo Renocar (Brno) a oni ti podle čísla řeknou jaký máš svolávačky ... a pak následně objednat ...
(ch)stepan
chstepan napsal:
zavolej nebo pošli email s VIN třeba do BMW Ostrava (Cartec) nebo Renocar (Brno) a oni ti podle čísla řeknou jaký máš svolávačky ... a pak následně objednat ...
Ta poblbana svolavacka je hrozna beznej zakaznik se ani nedostane na servis mam objednani az za mesic kurna fix!!!!!!
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Btw, nikdo z vas, myslim tim cz servis bmw, ani ty Servisaku tim financne netrpite ne? Chapu, ze vymenovat 2 mesice v kuse unasece je na hlavu, ale tohle neni cechackovstvi..
Doplňky a díly na BMW GS:https://mojegs.cz Online ceník BMW dílů:https://mojegs.cz...h-dilu-bmw
welli napsal:
Btw, nikdo z vas, myslim tim cz servis bmw, ani ty Servisaku tim financne netrpite ne? Chapu, ze vymenovat 2 mesice v kuse unasece je na hlavu, ale tohle neni cechackovstvi..
zkuz knam zavolat ze mas novou motorku a ze se chces objednag na servis ze mas najeto prvnich 1000km co ti rekne.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
schrek napsal:
Ta poblbana svolavacka je hrozna beznej zakaznik se ani nedostane na servis mam objednani az za mesic kurna fix!!!!!!
čecháček a něco zadarmo
něco mi uniklo? Ona je ta svolávačka jen v ČR? Ve svetě se unašeče nemení nebo co? Tvůj výrok je trochu mimo mísu, nemyslíš?
ne neni ale poplasit se a nahrnout se do servisu s moto ktera tam 10 let nebyla a jezdila i s dost popraskanym unasecem. Sorry tohle mi neprijde normalni.
... servis a diagnostika BMW Motorrad