no to sem si teda počet chvílema ještě že většina lidí je normální
nahej si se narodil a nahej umřeš je to tak a nikdo to nezmění
když ho miluješ není co řešit
promiň, jsem vůl, že jsem Tě použill jako příklad , ale nebylo to myšlený přímo na Tebe, vím, že jezdíš taky srdcem, ale ne všichni jsou tací. Já si někdy totiž mezi vyšperkovanými "BMW" jezdci a jejich chlubením se, kolik stálo to, či ono připadám jako chudák, nekupuju drahý voloviny, radši to projedu v benzínu. Tak ještě jednou promiň, jsi správný kluk a já už nebudu blbě kecat.
Přeju Ti hodně šťastných kilometrů.
Deny, to je v pohode, mel jsem radost, ze sis vzpomnel Nekecas blbe, to rozhodne ne - ten prispevek byl dobrej, ja s tim souhlasim, jen je nekdy tezky rozpoznat "pozera" (jak pise i Doc) a cloveka, co mel to stesti, ze dobre nakoupil (diky Bobe) a chce, ac toho zatim neni moc schopen, jezdit jako vy chlapi, co uz jste neco v sedle odjezdili.
To je to, na co jsem chtel upozornit - nehazet nezkuseny paka s odhodlanim neco se naucit s dobrym naradim, do stejnyho pytle s pozerama.
A kdyz je to tu hlavne o tom jidle, tak taky nejakej ten zakusek... neni to sice GS, ale myslim, ze v zaludku to resit nebudou...
koules přiložený následující obrázek:
poslusne hlasim ze dnes na vyrocnim zasedani u Karla IV stropili Varaderiste (ano, Varaderiste!!) opakovane vytrznosti spojene s naprostym nedostatkem respektu
Hicksi, co Tě to učej, já tě maximálně respektoval, páč seš široko daleko jedinej správnej biker, když jezdíš doposud na srazy na svém mottttorrraaadddd a Ty takhle bonzuješ?
příště Ti to jídlo sežeru, i vejce z vidličky, když zas budeš telefénovat... a Tebe vdechnu i s papučema
btw si nevymýšlej, jediný Varanisti jsme tam byli s Mírou a nějak si nemohu vzpomenout na výtržnosti či nedostatek respektu, mám dojem, že mě už respektuješ celkem slušně
Ty seš velkej jak ten stojan
Raději se nezdržuj na pumpách vedle stojanu,aby si někdo nešáhl pro tvojí hadici....čku.....cha chááááááá
Emííílííjóóó, až mi sáhneš na hadičku, budu asi trochu nervózní... a když jsem nervózní, mohu se chovat unáhleně, takže bacha, nešahat! (tedy to platí pro majitele hadiček )
Hale jakej já dostal dortík
VasekPraha přiložený následující obrázek:
,...... jen je nekdy tezky rozpoznat "pozera" (jak pise i Doc) a cloveka, co mel to stesti, ze dobre nakoupil (diky Bobe) a chce, ac toho zatim neni moc schopen, jezdit jako vy chlapi, co uz jste neco v sedle odjezdili.
To je to, na co jsem chtel upozornit - nehazet nezkuseny paka s odhodlanim neco se naucit s dobrym naradim, do stejnyho pytle s pozerama.
buď klidnej, za jezdeckou nedokonalost se ti nikdo smát nebude, neboť učený z nebe nespadl a v debatě se dá velmi lehce rozpoznat začátečník, který měl to štěstí a napoprvé dobře nakoupil (patřím mezi ně, vím o čem je řeč) od vejtahy s nosem nahoru s nafouklejma prsama pýchou
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic