Chlapi sakra...co se to s vámi všemi děje?! Je to těmi horky, že všichni jen prodáváte??? Honda Africa se blíží...jistě lákavé, ale co láska ke značce a jedinečným jízdním vlastnostem BMW???
...nebo že bych tu svou vypiplanou také prodal? :-)
Jestli si někdo stále drží jméno značky vzhledem ke kvalitě a spolehlivosti, tak to už dávno není BMW motorky, ( a ani auta), myslím, že to skončilo někde okolo roku 2003. Když taháš z motocyklu ložiska pochybného původu a zeptáš se v prodejně BMW, jak je to možné, že sis koupil němce a ne taiwan, nebo nedej bože čínu, tak ti řeknou jako mně, že to plní normu a výdrž nad dva roky záruky nikoho nezajímá, nebo naopak zajímá, protože jsi nucen navštívit servis a to oni potřebují.
Měl jsem v životě několik japonských motorek a věř, že jsem nikdy neřešil nějaká ložiska a podobně. Moje iluze o BMW jsou nenávratně vtahu. Až mě opustí požitek z jízdy na dobrém motocyklu co se podvozku týče, což BMW beze sporu je, tak jdu do japonce, nebo si seženu staré PDéčko od BMW a budu jezdit jen kochačku.
Asi stárnu, chci jen v klidu jezdit a neřešit pazvuky, kardany, převodovky, spojkové válečky, spínače, koncové převody, cívky, benzinová čerpadla, startery a podobně.
Věřte, že moje minulé BMW R 1150 rok výroby 2001 mně ve kvalitě a poruchovosti za mých najetých 130000km nikdy nezklamalo, ale kdeže ty loňské sněhy jsou....
Upravil bmwivo dne 17.08.2015 09:10
Ivoš.
Mardock napsal:
takže v podstatě budeš prodávat nekvalitní motorku, když to bylo ok do 2003 a ty prodáváš 2005?
Klidně to tak ber, je mně to jedno, je i fakt, že to je zatím jen úvaha. Až mě něco osloví a koupím to, prodám. Kdybych chtěl prodat, tak už je na inzerci, zatím váhám. Víš?
Zatím toto končím, nechci Zdenkovi narušit původní téma.
Upravil bmwivo dne 17.08.2015 10:47
Ivoš.
Mardock napsal:
takže v podstatě budeš prodávat nekvalitní motorku, když to bylo ok do 2003 a ty prodáváš 2005?
Klidně to tak ber, je mně to jedno, je i fakt, že to je zatím jen úvaha. Až mě něco osloví a koupím to, prodám. Kdybych chtěl prodat, tak už je na inzerci, zatím váhám. Víš?
mě je to taky jedno-jen mě napadlo, že si jeden z mála co to může takhle porovnat. Já slipy s logem BMW nemám, takže pohnutky ke změně značky chápu.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Mardock napsal:
mě je to taky jedno-jen mě napadlo, že si jeden z mála co to může takhle porovnat. Já slipy s logem BMW nemám, takže pohnutky ke změně značky chápu.
To víš, že tu motorku mám rád, taky se k ní chovám hezky, udržuji čistou, poctivě servisuji, hodně jezdím, letos již cca 15tkm, ale byl jsem tak nějak rád, že mám kvalitní značku, ale politika a kvalita u BMW mě všeobecně zklamala, dřív bych bavoráka nedal, hájil jsem značku, ale teď? Budu raději ticho, aby se do mě opět někdo nezačal "trefovat", že pomlouvám, nemyslím Tebe, ale ostatní, co mají to logo tak jako hoši od HD
Upravil bmwivo dne 17.08.2015 14:57
Ivoš.
tak jsem to včera uvedl skoro do původního stavu,kn-kat-zach a vyhodil jsem čip a dal zpět původní,motor běžel nepravidelně,tak jsem zkontroloval faje,jedna se chovala divně,kontroloval jsem je nedávno,vše fungovalo,teď jsem si nebyl vůbec jistý,jestli jde či nikoliv,vydal jsem se za Cyrilem do prostějova,jízda nic moc,ale nějak to jelo,faja se vyměnila a ejhle,už to zase jelo jak má,večerních 200 km bylo po dlouhé době luxusní svezení.
takže Alfe,čip je na prodej,já už to zpět vracet nebudu
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Škoda,žes na tu vadnou faju nepřišel,když měls namontovanou komplet sestavu. Mě to funguje dobře,mám teda čip od P-line,filtr Pipercross a ysvod a koncovku sebring a mašina jede jak z praku a spotřeba šla ještě o pulitru dolu. Takže zamě spokojenost.
bystricke napsal:
tak jsem to včera uvedl skoro do původního stavu,kn-kat-zach a vyhodil jsem čip a dal zpět původní,motor běžel nepravidelně,tak jsem zkontroloval faje,jedna se chovala divně,kontroloval jsem je nedávno,vše fungovalo,teď jsem si nebyl vůbec jistý,jestli jde či nikoliv,vydal jsem se za Cyrilem do prostějova,jízda nic moc,ale nějak to jelo,faja se vyměnila a ejhle,už to zase jelo jak má,večerních 200 km bylo po dlouhé době luxusní svezení.
No vidíě Bystřo, poradil jsme ti s monitorem a fotky jsou hned lepší, o pár příspěvku výše jsem ti psal, že ta chyba bude jinde - třeba cívky , no a teď ten podpis u fotek, který jsem zmiňoval před časem a tento týden se ozval i vojta , tak na tom něco bude
Co tam máš dál ???
A to je hezký, když fakt někdo pomůže
Mimochodem, pokud si někdo chce vyzkoušet Melizoyovu speciálku, tak není problém. Mě moc baví
bystricke napsal:
No vidíš Bystřo, poradil jsme ti s monitorem a fotky jsou hned lepší, o pár příspěvku výše jsem ti psal, že ta chyba bude jinde - třeba cívky , no a teď ten podpis u fotek, který jsem zmiňoval před časem a tento týden se ozval i vojta , tak na tom něco bude
Co tam máš dál ???
bylo mi jasné,že ta chyba je někde jinde,ale kontroluj pořád dokola něco,co jsi kontroloval minulý týden,pořád při stejném problému,zřejmě faja fungovala jen v určitém režimu nebo při určitých teplotách a až teď jsem ji odhalil,náhodou.
před rumunskem jsem měnil palivové čerpadlo,to staré tam bylo rok a hrozně vrzalo,viděl jsem v jakém stavu jsou hadice,vše bylo v pořádku,14 dní po rumunsku by mě nenapadlo,že jedna znich bude prasklá to moje gé e so si asi ze mě dělá pr..del a zkouší co vydržím
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
tak jsem to konečně projel trošku déle, první den 300km žádný problém zlepšení bylo cítit všude. druhý den 300km a občas se chová divně. při konstatní rychlosti na E a cca 4000-4500ot/min to sem tam jako by začalo zpomalovat (pocitově ubrání plynu) poté stačilo lehounce otočit plynem a byl citit kopanec jak to zase taha. bohužel to nedělá furt jen občas bylo to spíš na rovinkách.
ALE stalo se to asi 20min po natankování na nějaké malé benzínce, takže zkusím dojet tuhle nádrž, nalít tam třeba vervu 100 a uvidíme co se stane.
divné je, že to bylo az po 300km a další den uvidíme co další nádrž pak budu prudit Johna o radu. Motorka je po seřízení
Dneska mi přišel chip od Johna. Projel jsem to jen pár kiláků, ale zatím velká spokojenost - jede to jako kráva, žádná díra nic. Zatím jsem maximálně spokojenej, ale potřebuju to ještě testnout na nějakou delší trasu, tak dám vědět.