Hele pls kde to je.. koukam, zes to projel s touranckama... do toho bych se mozna odvazil...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hele pls kde to je.. koukam, zes to projel s touranckama... do toho bych se mozna odvazil...
No, ta se povedla, děkuju
Je to focené mezi Plavčí a Hlubokýma Mašůvkama - okr. Znojmo.
A faktem je, že na těch Touranckách to bylo někdy celkem o hubu
Jinak video z těchhle akciček je tady: YouTube Video
Thomasson napsal:
No, ta se povedla, děkuju
Je to focené mezi Plavčí a Hlubokýma Mašůvkama - okr. Znojmo.
A faktem je, že na těch Touranckách to bylo někdy celkem o hubu
Jinak video z těchhle akciček je tady: YouTube Video
kdyby jste chtěli někdo mrknout
hele do Hlubokejch Mašrůmek do Modelcity jedu v sobotu.. mozna se tam probiju v aute
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jj, to jsou přesně ty Mašůvky;-) Když vjedeš do vesnice směrem od Znojma,
pak sjedeš z kopce a před mostem doprava.. a pořád dál a dál :-) je to fakt supr cesta, doporučuju!!
Když tak koukám na ty fotky, asi se k vám přidám, kámoši se mnou nechtěj jezdit, je to samá rejže, samej kelímek, a jakmile je někde už jen trošku rozbitej asfalt, tak mi nadávaj
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
perfektni momentky, thx za naladu Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Thomasson: neuvěřitelný, přesně v téhle oblasti jsem trávil mockrát část prázdnin. Mám plno příbuzných ve vesnici Vevčice hned za kopcem - prakticky v sousedním lese jsem byl tak asi 100x, jestli víš kde je údajné vyústění tajné chodby z Jevišovického zámku nebo jeskyně ve skalách nad řekou apod.. V létě jsem měl cukání tam zajet na motorce ale můj kmotr, kam jsem jezdil, už nežije a s těmi příbuznými co tam žijí se tak moc zase nestýkám, tak jsem se na to vykašlal ale jestli tam jezdíš a znáš to tam, tak bych si rád udělal v létě offroad výlet!
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Thomasson: neuvěřitelný, přesně v téhle oblasti jsem trávil mockrát část prázdnin. Mám plno příbuzných ve vesnici Vevčice hned za kopcem - prakticky v sousedním lese jsem byl tak asi 100x, jestli víš kde je údajné vyústění tajné chodby z Jevišovického zámku nebo jeskyně ve skalách nad řekou apod.. V létě jsem měl cukání tam zajet na motorce ale můj kmotr, kam jsem jezdil, už nežije a s těmi příbuznými co tam žijí se tak moc zase nestýkám, tak jsem se na to vykašlal ale jestli tam jezdíš a znáš to tam, tak bych si rád udělal v létě offroad výlet!
Člověče Tome, ve Vevčicích jsem nikdy nebyl Ale každopádně ty jeskyně, které
tu zmiňuješ zní hodně lákavě - nevím o nich a viděl bych to na pořádnou offroadovou vyjížďku!!
Tak doufám, že na léto něco domluvíme Tady v okolí je,si myslím, dost cílů k
prozkoumávání
Ale nečekal bych, že tu krajinu poznáš
Jak často říkám - svět je malej a zmenšuje se
Roberte, prosim tě odkud jsou ty fotky na začátku? nejsou to náhodou Brdské lesy? některý místa mi tam jsou povědomý, kdyby to byla jenom jedna fotka, tak bych si řekl že je to náhoda, ale těch fotek je víc. U jedný jsem dokoncě přesvědčenej že přesně vim kde to je, ale splést se klidně můžu
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Milovice, Ralsko, Mimoň, Malá Lečice, Vysočina, Brdy, Mnichovice, Jevany, Lisá n L., Praha, Kokořínsko, Benátky n. J., a podobně.
Robert přiložený následující obrázek:
[192.23Kb]
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.