TomasTT napsal:
Ale konečně snad nikdo nemůže říct, že by v téhle sérii nebyly krásný motorkářský záběry. Nic lepšího jsem asi ještě neviděl a obrazově to považuju za radikálně lepší než LWR, LWD... prostě dron je dron a HD je HD.
Souhlasím, i když nemohu říci, že by mne LWR obrazově zklamal a i dnes se na něj rád koukám. Je to i atmosféře a když mne to pohltí, nezkoumám pixely. Co se týká atmosféry, tahle mi přijde trochu roztříštěná, ale je to jen můj pocit, možná za to mohou neustálé vtípky nebo ten nekvalitní zvuk. Záběry krajiny jsou ale krásné a koptéra to umí oživit. Včera se mi to moc líbilo, což nemohu říct o něktrých předchozích dílech (ne že by se mi nelíbily, ale od profíků jsem místy čekal víc).
kameramana a režiséra hynka jistě všichni znáte, točil mi dvd enduroškola 1 i 2 kde i vystupuje a možná jste viděli i jejich cestovatelská dvd roadodendron
www.roadodendron.czEnduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Ivane souhlasim s tebou, LWR je v tomhle zanru naprosta klasika, proti ktery tezko rict neco negativniho. To je jak kdybys rikal, ze ti Bullitove pripade chybi rychlejsi strih. Myslim si, ze natocit krasny obrazky v HD kvalite je dneska to nejmensi. Daleko vetsi problem nez jak tocis, je CO tocis. V tomhle treba ja vidim velkej posun oproti Gruzii, abych srovnaval srovnatelny. Je to vtipnejsi a hlavne autentictejsi. Kvalitu zvuku zas tolik neresim, zajimaj me zazitky lidi vic, nez absence zvukare. A musim rict, ze vcerejsi Egonovy vystupy byly fakt mimoradnej zazitek.
Souhlasím s Františkem, Long Way Round má prostě něco do sebe, je to taková ta první vlaštovka - klasika, která nastavila jisté parametry. Technika tehdy nebyla tak dobrá. Čti dostupná. jen on board kamery jsou dnes jinde...
Dnes je možností natáčet tolik, že třeba ten Dron je super ale už mi to nepříjde nic zvláštního .
Tato řada má víc takového toho ježdění, toho smyslu ježdění, není to prostě "spoušť" jako první řady.
Fakt super, Lišák je vtipnej, Honza Revai mě rozboural tím jak parodoval Egona - že kdyby Lišák spadl dolů že se zapomněl omluvit za motorku..
Egon si myslím, že snad vytáhl špatnou sirku a je v této sérii prostě ten špatnej... a to je možná i dobře.. je to koukatelný, dost lidí to hodnotí, takže to není nuda jak ordinace! už chápu jeho úlohu, a jak už tu někdo zmínil, kdyby chtěli, všechno mohli vystřihnout
Upravil VojtechPolicky dne 29.10.2015 16:38
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Vcera ty zabery byly proste nadhera. Uzival jsem si to.
Pokud ta rozepre byla nahrana, bylo to udelane dobre. Ja konflikty nemam rad, proto jezdim jen s Radovantem, to je super partak.
Splněný sen moje 1100GS
TomR1 napsal:
S Egonem bych fakt někam chtel jet.. To je cestovatel ????
Jinak moc pekna příroda..
Tom
Kulhánek je naprostej ubožák. Nemá soudnost. Dalo by se na to dívat, ale na něj nemám. Ať sedí doma u stolu " cestovatel ". Ten zvládne na 1200 max, z Prahy do Brna po D1 a to nesmí být uzávěra, jinak je v řiti.
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.
Není třeba takovýchto príspěvků
Uvědom si že nebýt Egona tak není pořad....
Vymyslel to, zrealizoval a zaplatil.
Ano, je to jeho byznys jako producenta ale díky za něj...
Naprostej souhlas s progranitem. Nebýt jeho, není nic. Resp. není tento pořad. Něco by možná bylo, protože by díru na trohu možná zkusil zalepit někdo jiný něčím jiným.
Navíc nemá smyls jej pomlouvat nebo hodnotit na základě toho, co je v televizi. Možná si toho někteří nevšimli, ale to v televizi není doopravdy, to je jen jako, taková hra pro lidi. Dneska umře, zítra zas... :-)
Jak víš, že to prostě není jen hra? O Liškovi si taky myslíš, že je "míň inteligentní", když takový věci hraje?
Minulou serii, jsem hodnotil negativne, ale ted se mi to moc libi, je to vice o ježdění. A kdyz zde hodnotite Egona, tak si mylsim, ze kdyby chteli, tak tu ponorku do vysílání nedaji. Proste ukázali, ze i tyto situace k cestovani patri. Za me za tuto serii
BMW 1200 GS a ///M3
progranit napsal:
O.K. naprosto si uvědomuji, že on za tím stojí. Jen se má starat o produkci a užívat si to v autě a ne řídit motorku. To je celý. Dneska když si pepík s půl mega na BMW řekne, že z něj bude motorkárkář, tak taky je, ale bohužel takto to dopadá. Jeho neschopnost řídit motorku celý pořad degraduje.
Čaba
R 1200 GS Adventure
progranit napsal:
O.K. naprosto si uvědomuji, že on za tím stojí. Jen se má starat o produkci a užívat si to v autě a ne řídit motorku. To je celý. Dneska když si pepík s půl mega na BMW řekne, že z něj bude motorkárkář, tak taky je, ale bohužel takto to dopadá. Jeho neschopnost řídit motorku celý pořad degraduje.
Až budeš v jeho věku posuzuj, nebo možná jsi, ale dokázal jsi projet to co on nebo se dostat tam, co on? A jestli si to chce užít na motorce je to jeho právo a jeho rozhodnutí...
Nemusí ti sedět jako člověk,OK , ty jemu třeba taky ne, ale dá se to vyjádřit slušněji
A i to že tam tyto věci jsou svědčí o jeho nadhledu...
progranit napsal:
Až budeš v jeho věku posuzuj, nebo možná jsi, ale dokázal jsi projet to co on nebo se dostat tam, co on? A jestli si to chce užít na motorce je to jeho právo a jeho rozhodnutí...
Nemusí ti sedět jako člověk,OK , ty jemu třeba taky ne, ale dá se to vyjádřit slušněji
A i to že tam tyto věci jsou svědčí o jeho nadhledu...
...a už je to tady. Mě jako člověk vůbec nevadí. Co se mi to snažíš podsouvat. Já jen tvrdím, že jako motorkář stojí za starou belu a má sedět v autě. To je jen můj názor.
K dalšímu příspěvku, mě se ten pořad líbí, já ho nekritizuji. Jsem rád, že se podobné točí a že se někdo jede podívat tam, kde jsme my ostatní už dávno byli
Čaba
R 1200 GS Adventure
Lišku jsem nikdy nemusel, ani tento cestopis na tom nic nezmění.
Nevím co u Egona řešíte, každej má svoje tempo, schopnosti a tělesný dispozice... je třeba to respektovat.
Pozor - Egon poměrně jezdí, možná víc než průměrný člověk z fóra. Každou chvíli když mu volám, tak je na motorce na Sicílii apod. Možná nejezdí moc offroady ale každopádně na motorce ročně najede poměrně hodně.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Nevim, ale dle me, kdyby byl takova zagorka, tak to vystrihl.
Ja se tesim na stredu.
Jinak kdyz jsme u tech off schopnosti, pokud se necitil jet slanou vodou, je to jeho volba a pro me je vic chlap ze si prizna,ze by to treba nedal, nez kdyby tam motorku utopil.
Nektere useky taky vymeknu uz jen pro to, ze znepojizdnit motorku nebo sebe tisice km od domu nebo cile neni dle me hrdinstvi.
Myslim, ze se zachoval spravne. Alespon dle me. Splněný sen moje 1100GS
Nicméně - seriál láme rekordy sledovanosti a Prima je maximálně spokojená a tím pádem to je záruka, že budou chtít něco dalšího do budoucna...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomR1 napsal:
S Egonem bych fakt někam chtel jet.. To je cestovatel ????
Jinak moc pekna příroda..
Tom
Kulhánek je naprostej ubožák. Nemá soudnost. Dalo by se na to dívat, ale na něj nemám. Ať sedí doma u stolu " cestovatel ". Ten zvládne na 1200 max, z Prahy do Brna po D1 a to nesmí být uzávěra, jinak je v řiti.
No to je slusny. Nikdy bych si nedovolil nazvat cloveka kteryho neznam ubozakem. To spis svedci o Tve ubohosti. Kam ten svet jde.....
Upravil omar71 dne 02.11.2015 13:53