welli napsal:
Počkat, č. 4 je jen šroub. Předpokládám je tedy potřeba č.3 2ks a č.5 2ks a k tomu odpovídající počet šroubů..
na výkresu je zobrazena pouze levá strana, tak všechno 2x, položku 5 také, myslím, že díry pro šrouby, osazení pro šroubhlavu, budou pod větším úhlem, prostě komplet i s delšími šrouby
Upravil JirkaHK dne 08.12.2015 15:10
Kluci, měl bych zájem o originál GS plexi (GS ne GSA). V co nejlepším stavu a za dobrý peníz. Třeba se ho někdo budete chtít zbavit...
Upravil Edy dne 09.12.2015 08:47
Edy napsal:
Kluci, měl bych zájem o originál GS plexi. V co nejlepším stavu a za dobrý peníz. Třeba se ho někdo budete chtít zbavit...
Na obyc, nebo na ADV?
Na GS, ne GSA. Upraveno v poptávce... Vím, že to sem úplně nepatří, ale někteří jste to kupovali na GS a k tomu ty mezikusy. Usoudil jsem, že by se tady mohlo uvolnit sklo na GS...
Upravil Edy dne 09.12.2015 08:51
Zdravím, chci se zeptat, jak jste na tom s WRS plexi na obyč 1150 (neADV). mám cca 175cm bylo by vhodnější kratší 46cm nebo 50cm? Díky
P.S.: Mám helmu s kšiltem...
Upravil HonzaGS-SV dne 30.05.2018 06:02
pokud netrváte na dokonalosti (která vydrží do prvního projetí křovím), existuje i řešení za 200 Kč a dvě hodiny práce....vlastní zkušenost
- Sudnáte stávající plexi
- v místě připevnění na motorku ohřejete horkovzdušnou pistolí a narovnáte
- vyvrtáte nové díry na přidělání k motorce
- původní zalepíte čirým epoxidovým lepidlem (to je těch 200 Kč - spolu s izolepou, aby lepidlo neprotýkalo)
- namontujete zpátky
Pokud to nastavíte správně, půjde proud vzduchu nad přilbu
WRS 46cm pro 1150GS neexistuje, to je jen pro 1200GS..
HonzaGS-SV napsal:
Zdravím, chci se zeptat, jak jste na tom s WRS plexi na obyč 1150 (neADV). mám cca 175cm bylo by vhodnější kratší 46cm nebo 50cm? Díky
P.S.: Mám helmu s kšiltem...