jezdím furt,zima nezimakdyž za to odpoledne nespadnu aspoň 5x tak to není onoeště že mám takovou sílu a dokážu mášu hned bez problémů postavit,padám,páč to peru do zatáček tak,že chytám nohou o zem a fakt to klouženevěříte,tak sledujte 2:30 YouTube Video Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Tan démon na kole značky "Ukrajina" vám docela stačil, škoda že to dal první zatáčku do kačírku a už jsem ho neviděl...
Jo a hlavně jim blbni hlavu s mikro motorkama, a všichni povalej nakupovat F800GS
Upravil Remus511 dne 13.01.2009 09:45
morabo napsal:
Tak dneska mám po Praze už asi 50km a celkem to jde. Ale džíny jsem radši vyměnil za manšestráky, přecejen je holt pod nulou
jses drsnej
Ja dnes zatim jen auto, protoze jsme jeli s kolegou... ale vcera asi 40km a zzziiimma.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
kufry tam dám,až nebudu muset jezdit tak navlečenej,bo se tam netopilo,naučím se v zatáčkách vysedávat,tím to nebudu muset tolik naklánětbo bych si fčil prodřel dna
naposledy co sem byl,tak se už topilo,ale nesmělo se větratnekuřáci měli docela brzy problém
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
hlásím zahájení motosezóny 2009! Cesty dnes suché a cca 5 stupíků tepla, tak jsem neodolal a vyrazil na prvních cca 40 "okolokomínových" kilometrů.
Startování bez problémů, na první "ťuk", asi i proto, že vloni jsem jezdil až do 24.12. ...na Štědrý den cca 80 km za sluníčka po suchých cestách a jak jsem dojel domů začalo sněžit
V roce 2008 jsem stihnul cca 1 500km na XT-čku a 12 500 na Bramborce ...bylo to príma (zatím můj rekord), tak doufám, že letos to nebude horší
Tak já jsem zahájil sezonu už 1.1. ale dnes jsem taky byl Káťu provětrat, když bylo tak hezky...
Doufám, že zimě už odzvonilo a bude jen lépe a lépe...
KTM 1190 Adventure R
Dnes jsem také nevydržel se jen dívat na mašinu v garáži a tak jsem ji trošku provětral. Cestou jsem projel Most, Litvínov, Teplice, Bílina, Most. Cesta byla z větší části suchá, ale ve stínu byla ještě mírná námraza a bylo občas cítit, jak zadek ustřeluje.
Už se těším, až bude teplo a na silnicích nebude sůl, kterou musím pak z mašiny omýt. Tak ať ta sezóna brzy přijde a můžeme se na silnicích zdravit
BMW GS 1200, Yamaha XTZ 750 www.roadbook.cz
Dneska mám za sebou obvyklou dávku 50 pražských km, ale to bych sem mohl psát skoro denně. Na nábřeží před mostem Sv.Čecha jsem si ale pokynul s někým na nádherný, bílý 80GS. Byla jak z fabriky a tak pokud to dotyčný náhodou bude číst, ještě jednou zdravím a gratuluju! Tak si říkám, že když už pomalu plánuju to zaplňování garáže, nějaká klasika by byla taky pěkná...
Maiali nel Fango!