Tak jsem si to tu celý pročetl a jsem z toho fakt jalovej. Tak se zeptám jinak, je tu nekdo ze severních čech kdo má diagnostiku a je ochotnej mi proběhnout motorku? Popřípadě seřídit??
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Novej napsal(a):
Tak jsem si to tu celý pročetl a jsem z toho fakt jalovej. Tak se zeptám jinak, je tu nekdo ze severních čech kdo má diagnostiku a je ochotnej mi proběhnout motorku? Popřípadě seřídit??
Je stav se o kdykoli od Pá do Ne jen dej předem vědět - tel bude v profilu
Nejde ani tak o interface, který vyrobí kdokoliv, ale o ten software. Ten stáhneš jen po registraci a ověření výrobního čísla přímo ze stránek výrobce. A to bude u číny kámen úrazu
To máš odpočítávání do .....
Sedí ti ten počet nejetých km s realitou?
Netuším jestli tam nemají nějaký přepočet, ale logicky by tam neměl být.
A není možné, že by jsi někde udělal chybu? Špatně poznamenal hodnotu?
nemám nic špatně opsané, mám za 2 roky scan obrazovky testu a uložené zprávy, včera jsem se na to pro zajímavost díval a toto jsem zjistil. Všechny údajesedí. Taky to logicky nechápu
A není to ůdaj o životnosti majitele?
Já jsem tomu nikdy nevěnoval pozornost, a co vím tak se počítalo z abs snímače. Ale podlo toho co tam je.... nemastili ti něco umělci v PL?
Pet
Samo jsem psal pod změněnou identitou.
Tak to pracuje na principu odpočtu, otázka je od kolika.
Ale to jsou takové teorie, dnes jedu na nějaký servis kouknu na to, a pak u sebe kolik tam je. Snad to půjde nějak logicky odvodit. Ale přikláním se k tomu že by to mělo mít narůstající tendenci. To znamená startni a koukej jestli roste, sekundy by měly být vidět. Asi bude stačit zapnout klíč. Myslím že ti prostě přehráli nový soft, i když mě zaráží že to s tím padne.
Ideál napsat do HEXu, nenašel jsem tam k tomu nic, jen že to jde sledovat.
Upravil Waltr dne 23.02.2013 08:32
Tak mám odpověď. Načítá to motohodiny od Připojení baterie, nebo přehrátí softu, nebo (patrně) přenastavení intervalu. Teďjsem tozkoumal na jedné osmičce. Hodil jsem tam baterii, po delší době (3-4 dny a stav začal od nula) takže mě napadá že je to info o tom kolik to najelo motohodin od posledí servisní prohlídky. Ještěš ji zkusím přenastavit a kouknu jestli to šlo zase na nulu.