Tak tyto jsou za láhev vína. Kluky to tu baví a o víkendu mají volněji.O materiál tu zakopáváme.
A cena.....se bude odvíjet podle počtu kusů. které se budou vyrábět.
Jedinou práci, kterou s tím vlastně měl, bylo vyrobit přípravek. Když nejde o život, jde o houno.....
Resco napsal:
Tak tyto jsou za láhev vína. Kluky to tu baví a o víkendu mají volněji.O materiál tu zakopáváme.
A cena.....se bude odvíjet podle počtu kusů. které se budou vyrábět.
Jedinou práci, kterou s tím vlastně měl, bylo vyrobit přípravek.
Tak ja to poslu klidne 2 lahve vina
Nejdriv to odzkousis a pak das vedet, neco co planujes?
Ahoj všem, omlouvám se za zdržení. Tento týden mám v práci 2 audity(shodou okolností pánové z BMW:-) ), tak vše podřizuji přípravám.
Každopádně s několika zájemci už to řeším po zprávách. Informace je taková, že Y svody umíme, cena bude kolem 1500 Kč, jde o svod POUZE s dorazem,závitem na lambdu, bez úchytů. Pokud někdo chce s úchyty, cena se malinko zvedne. Za mě nejsou potřeba, svod váží cca 2 kg.Doba dodání bude 14-16 dní.
Zkusíme udělat 2-3 zkušební, pokud budou všichni zájemci spokojeni, uděláme další. Nechci naslibovat desítky kusů a pak poslouchat, že je někdo zklamaný a představoval si něco jiného.
Já mám namontováno, KN filtr, origo koncovka a po ujetí cca 100 km nic nestřílí.
Doprava.....budu asi řešit s každým individuálně. Jsou místa, kam jsem schopen to dopravit do druhého dne bez poštovného.
Uvidíme, kolik bude zájemců, spustil bych to od února....
Když nejde o život, jde o houno.....
..taky si stoupnu do fronty... ...KN uz mam a ladak davat nechci... .. katalyzator s radosti "ulozim" na horsi casy....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Jak se to bude chovat,když nechám vše originál tedy filtr,řídící jednotku a koncovku výfuku?Jaký je pak rozdíl?Odezva na plyn,průběh výkonu a spotřeba?
Resco napsal:
Ahoj všem, omlouvám se za zdržení. Tento týden mám v práci 2 audity(shodou okolností pánové z BMW:-) ), tak vše podřizuji přípravám.
Každopádně s několika zájemci už to řeším po zprávách. Informace je taková, že Y svody umíme, cena bude kolem 1500 Kč, jde o svod POUZE s dorazem,závitem na lambdu, bez úchytů. Pokud někdo chce s úchyty, cena se malinko zvedne. Za mě nejsou potřeba, svod váží cca 2 kg.Doba dodání bude 14-16 dní.
Zkusíme udělat 2-3 zkušební, pokud budou všichni zájemci spokojeni, uděláme další. Nechci naslibovat desítky kusů a pak poslouchat, že je někdo zklamaný a představoval si něco jiného.
Já mám namontováno, KN filtr, origo koncovka a po ujetí cca 100 km nic nestřílí.
Doprava.....budu asi řešit s každým individuálně. Jsou místa, kam jsem schopen to dopravit do druhého dne bez poštovného.
Uvidíme, kolik bude zájemců, spustil bych to od února....
Ahoj, mate nekdo zkusenosti, s ladenymi vyfuky? Lepe receno, kdyz by jste srovnali Koncovku Leo Vince SBK a treba Zach. Ktery by jste spise doporucili? Leo se da novej sehnat kolem 7 a zach za 11. Vyplati se onvestice do Zachu?