Můžete začít objednávat kalendáře Autoři fotek objednávat nemusí, jejich objednávky zajistím sám.
Objednávka kalendáře BMWGS 2017: http://reg.einter...
V nabídce produkt zvolte: Kalendář BMWGS 2017
Cena jednoho kusu kalendáře A3 13 stran je 200Kč/ 8 EUR s DPH
Náhledy na kalendář: http://www.rajce....
Objednávky tak jako vloni budou padat přímo do systému tiskárny "Computer MCL Brno, spol. s r.o." Případné dotazy a změny vašich objednávek řešte přímo s pracovníky tiskárny.
tel: +420 549 254 198
poštovné+balné:
ČR Pošta: 80kč 1-3 kusy, 90Kč 4-10 kusů
SK Pošta 4,2 EUR 1-3 kusy, 5,0EUR 4-10 kusů
Platba:
Hotově v sídle firmy MCL Brno při osobním odběru: 0 kč
Platba převodem předem: 0 kč
BMW GS Dobírka (Pouze ČR): 50kč
Pokud chcete poslat balík na firmu tak fakturační adresu vyplňte do poznámek.
Potvrzení objednávky vám přijde po ručním zpracování do mailu.
Upravil paja1 dne 19.11.2016 09:13
Pája
Advik vodnik tam opravdu chybi. Byl tam a mel byt v zari. Jenze jsem nesehnal od autora nekomprimovanou fotku a tak jsem pouzil jinou kterou jsem v te chvili v plnem rozliseni mel. Nemohl jsem vic cekat.
Pája
Honza12GSA napsal:
A kde je nějaká dvanáctka ADV vzduch......to je přece taky BMW
On tam není ani Advík 1200 vodník.
Pavle, dokonce jsem zvažoval, že budu volat právě tobě, protože všechny náhradní fotky na ADV vodníka byly od tebe, jenže jsem to už nedal. Skákající vodník je krásná fotka a já ji prostě měl v plném rozlišení a tak vyhrála
Pája
jencekgs napsal:
Pajo kolik jich je jen tak ze zvedavosti?
V první várce by to mělo být 100-200 a pak se uvidí.
Jinak připomínám, že se dá objednávat celý prosinec.
Akorát kdo objedná po 15.12. tak dostane kalendář později.
Přes vánoce má tiskárna i pošta fofry.
Pája
ahoj, zjistím nějak, že mám objednáno ? včera jsem objednal a při odeslání se mi nějak sekl počítač, tak nevím, zda mám, či nemám. nechci dělat zmatky a případně to doublovat.. dík
hofi01 napsal:
ahoj, zjistím nějak, že mám objednáno ? včera jsem objednal a při odeslání se mi nějak sekl počítač, tak nevím, zda mám, či nemám. nechci dělat zmatky a případně to doublovat.. dík
Tohle objednavani je nestandartni aplikace webu tiskarny. Petr Berousek si je tehle slabiny vedom a slibil mi ze v pondeli vecer bude k dispozici odkaz kde podle vaseho mailu zjistite stav vasi objednavky.
Pája