bystricke napsal:
v sobotu mám nácvik na zahajovačku
Bystřické ...a čo je to také oné "nácvik na zahajovačku"?
...pokud se u toho jezdí na mašině, tak mne to zajímá ...už proto, že na tu Olomouckou zahajovačku bych se možná příští týden taky kouknul, tak ať vím do čeho jdu
Upravil prezi dne 10.04.2009 07:58
těch zahajovaček je tu ňák moc....
Každopádně příští týden (18.4.) je zahajovačka BoxerMorava klubu. Odjezd na vyjížďku z Prostějova od Lidlu v centru
viz. http://www.mapy.c...014:00hod!5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
bystricke napsal:
v sobotu mám nácvik na zahajovačku
Bystřické ...a čo je to také oné "nácvik na zahajovačku"?
...pokud se u toho jezdí na mašině, tak mne to zajímá ...už proto, že na tu Olomouckou zahajovačku bych se možná příští týden taky kouknul, tak ať vím do čeho jdu
sejdou se všichni blokaři,kameramani a fotografové,trasa je daná,sednem na motorky a celou trasu si projedem,sledujeme uzavírky,díry v cestě,štěrk atd.,v cíli si pak řeknem kdo kde bude stát a držet provoz,na co si mají dát bacha,domluví se různé signály,řazení motorek u letadla a pak na náměstí,snažíme se proto udělat maximum,aby vše pak proběhlo na
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
tak se nás dnes sešlo na před "velikonoční" projíždku takových 25 kousků..počasí nádhera..příjemných 400 km
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
Jo, jo Járo. Bylo to fajn. Počasí bombastický. Parta lidí výborná. Jídlo , kafe a zákusek U Bosse skvělý. Já si to s duem Zdenek a Zdenek protáhnul ještě o 100km. Takže super 500km.
Chlapi, nevite nekdo,jestli jeste stale funguje Mohelnicky Sprint???? Nasel jsem jen lonsky rok a ani nevim kdy by se to melo jet. Naposlet jsem tam byl tak cca 4 roky zpet, pak jsem nemel moto a potem zase 3 roky v UK
milanosor napsal:
Chlapi, nevite nekdo,jestli jeste stale funguje Mohelnicky Sprint???? Nasel jsem jen lonsky rok a ani nevim kdy by se to melo jet. Naposlet jsem tam byl tak cca 4 roky zpet, pak jsem nemel moto a potem zase 3 roky v UK
letos mají problém s placem,nemají to kde udělat,silnice se nedá zavřít
jel si s nima dál? nějak se to v tom Vsetíně rozprchlo..my jsme se trhly směr důle ..pokud pokračoval vyjíždka v duchu těch cestiček co se jelo na Bystřičku
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
to JaraGS ...právě ve Vsetíně jsem se také trhnul a vyrazil směr domov sbírat kladné body abych dostal opušťák na dnešek ...za chvíli vyrážím na celý den do Orlických hor
bystricke napsal:
moja je fčil v kostele,tak přemýšlímco vymyslet za výmluvu,abych se zas mohl zdekovata vyrazit
...něco jako že se ti nechce, ale nutně musíš ..co třeba "testování kufrů", "propagační jízda" nebo "obchodní jednání" se zájemci o kufry ...nebo prostě zdrhni
bystricke napsal:
moja je fčil v kostele,tak přemýšlímco vymyslet za výmluvu,abych se zas mohl zdekovata vyrazit
...něco jako že se ti nechce, ale nutně musíš ..co třeba "testování kufrů", "propagační jízda" nebo "obchodní jednání" se zájemci o kufry ...nebo prostě zdrhni
nakonec sem ju vzal autem na výletať mám na příště plusový body
milanosor napsal:
letos mají problém s placem,nemají to kde udělat,silnice se nedá zavřít
Takze to letos vypadana na zruseni??? To teda nejsem rad.Mel jsem Mohelnici prakticky nebliz co se tyce srazu a akci.Asi budu muset zacit dojizdet za vama po republice
pro mě jasné.....Boxer Morava!!!!! 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven