Pokud prijedes po kterekoliv silnici z Ceska,tak ta prvni.Je to u jediny krizovatky.Je na ni napsano HOSPODA.To nespletes.Kdyby te napadlo prijet z Polska prechodem pro pesi a cyklisty,tak pak je to ta posledni.Od Polska stale po hlavni,asi po 4km je krizovatka a hospodu mas vlevo.
vevis přiložený následující obrázek:
[207.49Kb]
Upravil vevis dne 29.03.2009 15:32
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Já přijedu na praseti a budu se odpichovat šiškou uheráku!
Já jsem myslel,jestli by nechtěl přijet SWAT,jistě by rád viděl třeba Boba a další,no a když teď nemá motocykl,tak by chtěl třeba přijet vlakem a nebo ho tam v té jeho vsi nalož a vem ho s sebou,alespoň uvidí,jaký je ten tvůj dravec pilník
Ja ho muzu privezt na tandemu, pokud si teda se mnou troufne
Roman_bmw napsal:
to :Skunk ... kdy jedeš ? v pátek ? mě to v pátek prostě nedá to nestihu..
Ještě nevím jak nám to vyjde, ale asi pojedem v pátek.
Nechystáš se teď v sobotu na srázek bmw motoclubu v Číhošti? Ja tam pojedu tak jen že jsme mohli jet společně.
Co se má stát, stane se.
BMW F 650 GS
Roman_bmw napsal:
to :Skunk ... kdy jedeš ? v pátek ? mě to v pátek prostě nedá to nestihu..
Ještě nevím jak nám to vyjde, ale asi pojedem v pátek.
Nechystáš se teď v sobotu na srázek bmw motoclubu v Číhošti? Ja tam pojedu tak jen že jsme mohli jet společně.
Mozna bych jel ... napis tel. nebo zavolej a domluvime se Rene
Vcera do hospody dovezli starej klavir.Funkcni.Prej ho nechaj i naladit.Vcera se hralo bez ladeni a taky to slo.
Tak silnicni projizdka je vymyslena.105km po silnicich 2,3 a jeste nizsich trid.Obed bude na krasnem miste temer mimo civilizaci.Odtamtud jsem pro zajemce vymyslel silnicni pokracovani,ktere jim dam radsi vytiskle na papire.My se od sud presuneme na zacatek off-road vyjizdky.Nebude to extrem,ale urcite to nepujde jet ve dvou a nedoporucuju ani tourance.Urcite pojedeme i tam,kde se jezdit nesmy.Tak to bude na zvazeni kazdeho jestli do toho jde.A kazdej jede sam za sebe a nikdo me nezna.Od zacatku off-roadu to je do Machova asi 30km.Takze kdo pojede silnici ve dvou a pak bude chtit jet off,tak je moznost.Domluvim nejake auto,ktere tam pro partnerky dojede a vylozi je v pekne restauraci 3km od Machova,kde na nas u neceho dobreho pockaj.
To Emilio a Ivo B.V patek vas muzu vzit na obed,kde si nachytame a nechame udelat ryby a nejakou prilohu.Je to asi 8km lehky off road spojeny s nelegalnim prekrocenim statni hranice.
no koukám že osazenstvo bude výborné tak snad dorazím a stou ofroud vyjíždkou tak nevím jestli bandour to zmákne co říkáš Vevisi
no ta na vás počkám s těma holkama třeba bude líp
když ho miluješ není co řešit
Ale jo Bandour to zvladne.Akorat uz pak asi nebude moc prodejnej. A za srot ted moc nedavaj. Ale koukni do inzerce.Myslim,ze ta 1150gs od Maliho je fakt dobra koupe!
Těším se na cestu přes Krakonošovo , hlavně aby sojky bonzačky měly něco jinýho na práci než nás šmírovat.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
To Emil:v pátek pražáci už nebouchají tak já pojedu už s tebou ve čt popř.s Ivem.Legendární Vevisův sraz i se špinavým Hanibalem no to bude nářez už se těším
Emilio napsal:
TO:SWAT - nedělej zagorku a koukej přijet,klidně vlakem,minule Hix přijel taky autobusel a měl jen touratech batůžek
pro toho tvyho malucha je i moje 107ka autobus, co?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2