xHackerM napsal:
Já mám na očištění řetězu klasický WD, pak to otřu a nanesu Castrol. Vždy po jízdě, pokud je to nutné. Před jízdou nedoporučuju, pak to lítá všude...
A prosimtě jakej ten Castrol přesně používáš ? A jestli můžeš prosim link. Děkuju
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No abych se přiznal, tak nějak nepozoruji rozdíl oproti Castrolu... Ale celkově jsem přešel na Motorex i náplněma... Jak jsem psal v jiném vlákně, stále bojuju se zašlehaným zadním kolem... Zkusím to namazat něčím na silniční mašiny, kde se to přeci jen točí rychleji...
xHackerM napsal:
Já mám na očištění řetězu klasický WD, pak to otřu a nanesu Castrol. Vždy po jízdě, pokud je to nutné. Před jízdou nedoporučuju, pak to lítá všude...
A prosimtě jakej ten Castrol přesně používáš ? A jestli můžeš prosim link. Děkuju
na Castrol SE VYKASLI!
prisel nam hroznej. Silene se na to mimojine nanasel bordel. I po otreni.
Kup si Motorex bud Road, nebo Racing.
Ok, Díky za rady, včera jsem gsko koupil, a tak pročítám rady a tipy na tuto motorku, měl jsem předtím číňana ctyrkolku s kardanem, takze vcelku bez udrzby. Takže koupim motorex. Na jak dlouho ti to tak vydrží ? jedna sezóna ? A díky za radu.
xHackerM napsal:
No abych se přiznal, tak nějak nepozoruji rozdíl oproti Castrolu... Ale celkově jsem přešel na Motorex i náplněma... Jak jsem psal v jiném vlákně, stále bojuju se zašlehaným zadním kolem... Zkusím to namazat něčím na silniční mašiny, kde se to přeci jen točí rychleji...
Pokud máš zájem,zastav se a já ti ukážu jak to funguje,ještě mi to zbylo z dob řetězu,jsem ze St. Plzence.
Dum spiro,spero.
xHackerM napsal:
na Castrol SE VYKASLI!
prisel nam hroznej. Silene se na to mimojine nanasel bordel. I po otreni.
Kup si Motorex bud Road, nebo Racing.
Ok, Díky za rady, včera jsem gsko koupil, a tak pročítám rady a tipy na tuto motorku, měl jsem předtím číňana ctyrkolku s kardanem, takze vcelku bez udrzby. Takže koupim motorex. Na jak dlouho ti to tak vydrží ? jedna sezóna ? A díky za radu.
kup si co nejdriv Scottoiler a mas klid... i to s nim citelne lip jezdi (mensi cukani a jizdni odpory).
17 cm
xHackerM napsal:
asi jsi zapomel na podstatnou cast... UTRIT PO NAMAZANI HADREM.
---
pripadne to strikas na centralu na jednicku.
Upravil hicks dne 05.02.2012 13:14
17 cm
Zkušenost na sto procent,motorka čistá,malá spotřeba maziva,ale jak jsem psal,zastav se já ti to udělám a uvidíš sám,stejně mi to leží ve skříni.
Dum spiro,spero.
biker755 napsal:
Zkušenost na sto procent,motorka čistá,malá spotřeba maziva,ale jak jsem psal,zastav se já ti to udělám a uvidíš sám,stejně mi to leží ve skříni.
Jsem doma, ale motorka rozebraná, takže leda autem...? Jsem netušil, že někdo z fóra bydlí za kopcem...
Upravil xHackerM dne 05.02.2012 13:23
Čau,můj poznatek z doby když sem měl Blackbirda.Po různých více či méně drahých a značkových mazadlech,sem zůstal u MUC-OFF.Je to jakoby suchý mazadlo,takže žádnej sajrajt po namazání.Mazalo to dobře,jenom tam nezůstával ten bílej šlem jako z ostatních.A na čištění sem si kupoval čistič brzd ve spreji od Bernera,levnější než origo na řetěz.Takže asi tak
Milan B napsal:
Čau,můj poznatek z doby když sem měl Blackbirda.Po různých více či méně drahých a značkových mazadlech,sem zůstal u MUC-OFF.Je to jakoby suchý mazadlo,takže žádnej sajrajt po namazání.Mazalo to dobře,jenom tam nezůstával ten bílej šlem jako z ostatních.A na čištění sem si kupoval čistič brzd ve spreji od Bernera,levnější než origo na řetěz.Takže asi tak
no tyhle suchy mazadla si udajne nevedou vubec dobre v mokru.
+ ten cistic na kotouce je setrnej ke gume?
17 cm
Mazal a čistil sem s nim tak tři sezony,řetěz bych řek že cajk.Pravda je že sem toho v dešti moc nenajel,takže nemůžu soudit.Ten čistič sem bryndnul i na zadní gumu když sem s nim čistil kolo,a řekl bych že taky dobrý.Ono se to docela rychle vypařuje.Ale nejlíp by věděl asi prodejce či někdo takový.
Milan B napsal:
Mazal a čistil sem s nim tak tři sezony,řetěz bych řek že cajk.Pravda je že sem toho v dešti moc nenajel,takže nemůžu soudit.Ten čistič sem bryndnul i na zadní gumu když sem s nim čistil kolo,a řekl bych že taky dobrý.Ono se to docela rychle vypařuje.Ale nejlíp by věděl asi prodejce či někdo takový.
otazka je, kolik jsi toho za ty 3 sezony najel.
kazdopadne se strikanim jakychkoliv nevyzkousenych sracek retez s gumickama bych byl VELMI VELMI opatrny. Leccos je totiz vuci gume agresivni. A kvalitnejsi retezovka stoji pomerne dost.
Upravil hicks dne 05.02.2012 19:04
17 cm
Milan B napsal:
No kilometrově toho tolik nebylo,výkonově docela dost.Jinak každý at použije to co uzná za vhodné.
o to vubec nejde.. jde o sireni nesmyslu smerem k zacatecnikum.
A specialne okolo mazani retezu je vic baji, povesti a nesmyslu, nez rozumnych argumentu. A pritom to zas takova legrace neni.. retez ve spatnem stavu je nebezpecny.
17 cm
Milan B napsal:
no tyhle suchy mazadla si udajne nevedou vubec dobre v mokru.
+ ten cistic na kotouce je setrnej ke gume?
Mám suchý mazivo vyzkoušený na dominátoru cca 20 000km,dakaru cca 37 000km a dal jsem to i na osmikilo teď a nic jiného už používat nebudu za tu čistou motorku a minimální potřebu čistit řetěz při dalším mazání to stojí; a když jedu ve větším dešti tak to pak až to oschne přestříknu -žádný problém se nekoná