Vypadá to, že už objednávání funguje lépe. teď jsem to zkoušel a běží to.
To také znamená, že autoři fotek mají objednáno
Doplácet budou 3 autoři, kteří objednali kusy navíc. Zaplatí převodem na číslo, které jim pošlu mailem hned jak mi přijde. Kalendáře se mají posílat v první vlně zítra.
První kusy prý dneska osobně už pár lidí převzalo.
Pochopitelně objednávky běží dál.
Objednávky přes mail nedoporučuju, protože má Berda hodně mailů a může se to ztratit.
Upravil paja1 dne 29.11.2017 20:09
Pája
Berda napsal:
Jo koukám jako blázen. Zjistím kde je chyba (asi u mně) a hned zdělím co dál.
Omlouvám se za toto politováni hodné nedorozumění ke kterému dochází maximálně jednou za deset let :-)
Omluva přijata. Příště bych ale víc kontroloval svoji práci než dělal posměšky.
Chlapče, kontroluj sám sebe. Jsi tu 3 dny, nemáš vyplněný profil a už se navážíš do "zasloužilého" člena.
To od Tebe není pěkné...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
To je mi opravdu líto, že to berete tak negativně. Nemyslím, že jsem se někoho vědomě dotknul. PS je mi 62 let na motorce mám sjetou téměř celou Evropu,(to k tomu chlapci :-) ) a jsem tu několik let. Pravda, že sice pasivně, ale opravdu jsem neměl pocit, že bych vyvedl něco tak strašného.
Tak doufám, že to už stačí.
Upravil Berda dne 29.11.2017 21:20
Peška Lubomír
Sosna Pavel
Krejnický Jiří
Herceg Jan
Brož Jiří
Ladislav Kratochvíl
Jenčovský Petr
Valda Milan
Gruber David
Winter Tomáš
Hofbauer Petr
Inkos Ostrava Dalibor Hečko
Lavická Eva
Dohnal Petr
salek ludek
Matěna Stanislav
Truhlář Jan
Holubičkovvá Monika
Kočí Petr !0032652
Stehlík Petr !0032644
Polackova Dominika
Suchý Lukáš
Kokošková Kateřina
Holý Jakub
Král Jakub
Beran Jiri
Meždej Radovan
Poustka Marek
Berda napsal:
To je mi opravdu líto, že to berete tak negativně. Nemyslím, že jsem se někoho vědomě dotknul. PS je mi 62 let na motorce mám sjetou téměř celou Evropu,(to k tomu chlapci :-) ) a jsem tu několik let. Pravda, že sice pasivně, ale opravdu jsem neměl pocit, že bych vyvedl něco tak strašného.
Tak doufám, že to už stačí.
Souhlas, už stačilo. A na agresivní smajliky pana hobra nechci reagovat.
Nien - nejsem agresivní, jen jsem Tě slušně napomenul. Bohužel jsi to nepochopil.
Co už včíl...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Včera jsem objednal.Přišel mi potvrzovací email.Jen zatím nevím č.u. kam poslat peníze.Předpokladam,že mi po neděli přijde email.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To jsou jen kosmetický vady. Kdo to má převodem, musí počkat až mu pošlu zálohovou fakturu. Jinak to nebudu schopen napárovat.
Nebo navrhuji, že to všem pošlu bez dobírky. Sem napíšu číslo účtu a mužete mi to postupně sem poslat. At si nekomplikujeme život.
Mě přišla zálohová faktura a než jsem ji stihl zaplatit, přišlo info od české pošty, že mi doručují balíček. Asi přenos myšlenek . Takže to přijde nejspíš na dobírku (úplně to neřeším).
A nemyslím to vůbec zle. Na kalendáře se těším a dobře, že přijdou už teď, neb pošťáci přestanou stíhat.
Upravil j_a_k dne 02.12.2017 20:01
Berda napsal:
To jsou jen kosmetický vady. Kdo to má převodem, musí počkat až mu pošlu zálohovou fakturu. Jinak to nebudu schopen napárovat.
Nebo navrhuji, že to všem pošlu bez dobírky. Sem napíšu číslo účtu a mužete mi to postupně sem poslat. At si nekomplikujeme život.
Klidně ho sem napiš.Zítra zaplatím.
Tak nevím co jsem udělal špatně.Platbu jsem zadal převodem,o číslo účtu jsem si zažádal i emailem.A dnes mi přišla zpráva, že mi to jde dobírkou.Představa že si pro to půjdu na poštu, která u nás má více zavřeno než otevřeno mě docela naštvala.
Kluci je mi lito ze objednavky chodi zmatene. Ani mi zatim neprislo cislo uctu kam posilat penize. Berda proste na konci roku nestiha.
Nadruhou stranu to dela celou dobu za stejne penize takze muzeme byt radi ze za ty prachy kalendar mame. Precejen je to kusova vyroba.
Verim ze nakonec zase vsichni svuj kalendar dostanou.
Zatim ani mi diky zmatkum posty kalendare nedorazily takze nevim jak se letosni rocnik povedl.
Pája