Já věděl že něco takového bude existovat. Škoda tě baterie, ale zas to alespoň nikde netrčí
Teď ještě úplně mimo mé zadání. Nemáte někdo zkušenost s Nexx X.Com. Mám helmu Nexx a docela se mi to řešení líbí. https://obchod.bi...qbEALw_wcB
Já mám těch Lexinů z Aliexpressu kolem sebe opravdu hodně a vždycky spokojenost. Aktuálně mám ET COM, ale měl sem doma i R6 a B4FM a fakt vždycky spokojenost. Teď k vánocům přinesl Ježíšek další ET Com pro děti... Ceny na Ali se pohybují z evropských skladů mezi 1300-1600 včetně pošty, záleží na různých akcích. Víc než 1600 jsem za to snad nikdy nedal...
Je ale pravda, že jsem nikdy neměl jinou/dražší značku než ty Lexiny...
Na druhou stranu jezdím zhruba 20tis.KM ročně a kdyby to nefungovalo, tak bych to nekupoval furt dokola.
No ale na poslech hudby to vydrží dost dlouho, a rozdíl mezi BT 3 a BT 5 je nejen v dosahu a rychlosti přenosu, ale hlavně ve spotřebě.
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Mam karbonku Nexx a ta ma pripravu pro jejich interkom. Vyrobce pry Senna a je to mega sracka. Absolutne tomu nehraji sluchatka. Mel jsme pred lety nejaky Interphone - myslim druha generace - a to hralo skvele. Sluchatka katastrofa. Kdyz s nekym mluvim, tak jako jo, slysi me dobre. Ale poslech tragickej! To jen kdyby treba nekdo nad tim uvazoval.
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
Je ale pravda, že jsem nikdy neměl jinou/dražší značku než ty Lexiny...
Na druhou stranu jezdím zhruba 20tis.KM ročně a kdyby to nefungovalo, tak bych to nekupoval furt dokola.
ludas
To že to kupuješ pořád dokola, ale přece nedokazuje, že je to kvalitní. Nebo tomu špatně rozumím? Já mám interphone F5XT 6 let a pořád šlape. Výdrž baterky je slabší, na navigaci vydrží den, když jsme připojení 3 a kecáme, tak něco přes půl dne. Kvalita reproduktorů z té domy je průměrná.
Fojtik Design napsal:
Pánové, už jste někdo měli v ruce ten interphone U-COM3 ?? Je to hodně kompaktní a cena taky pěkná! https://www.bonmo...ne-u-com3/
Aktuálně se porozhlížím po něčem novějším, ale tady mě odrazuje fakt, že baterka je jen na max 10 hodin a mužeš komunikovat jen se spolujezdcem + 1 další stanice. Nás jezdí třeba 6 a více. A na cestě jsme i víc jak 12 hod.
A zatím mi nikdo nepotvrdil že se spojíme s jiným výrobcem u toho ucom3.
Já mám Midland Pro. Asi 8 let. Začal šumět, takže zkusím najít něco novějšího. Ale spojil jsem se se vším krom Sena pro Schubert helmy.
U vyšší řady U-COM 8 / 16 atd mě zas odrazuje baterka mimo modul. Moc kabelů atd.
Hodně lidi co používá Tour ho chválí. Je osvědčený. Ale tam mě zas vadí ten starý USB mini konektor.
No hledám, hledám
Fojtik Design napsal:
Pánové, už jste někdo měli v ruce ten interphone U-COM3 ?? Je to hodně kompaktní a cena taky pěkná! https://www.bonmo...ne-u-com3/
Aktuálně se porozhlížím po něčem novějším, ale tady mě odrazuje fakt, že baterka je jen na max 10 hodin a mužeš komunikovat jen se spolujezdcem + 1 další stanice. Nás jezdí třeba 6 a více. A na cestě jsme i víc jak 12 hod.
A zatím mi nikdo nepotvrdil že se spojíme s jiným výrobcem u toho ucom3.
Já mám Midland Pro. Asi 8 let. Začal šumět, takže zkusím najít něco novějšího. Ale spojil jsem se se vším krom Sena pro Schubert helmy.
U vyšší řady U-COM 8 / 16 atd mě zas odrazuje baterka mimo modul. Moc kabelů atd.
Hodně lidi co používá Tour ho chválí. Je osvědčený. Ale tam mě zas vadí ten starý USB mini konektor.
No hledám, hledám
Já nakonec vzal U-COM 16. Až odjezdím celou sezónu, zkusím to zhodnotit. Baterku jsem zadlabal zevnitř helmy. Venku mě rozčilovala…
jen by mě zajímalo, jak by fungovala taková přilba při crashi...to nechci, aby jsi to zkoušel Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
John_Ice napsal:
jen by mě zajímalo, jak by fungovala taková přilba při crashi...to nechci, aby jsi to zkoušel
Nedramatizuj to. Stačilo to zdlabat asi 5mm do hloubky. Není tam díra jako vrata. Už samotná helma tam měla stejně hluboký prolisy na větrání. Jen jsem jeden rozšířil.
John_Ice napsal:
jen by mě zajímalo, jak by fungovala taková přilba při crashi...to nechci, aby jsi to zkoušel
Nedramatizuj to. Stačilo to zdlabat asi 5mm do hloubky. Není tam díra jako vrata. Už samotná helma tam měla stejně hluboký prolisy na větrání. Jen jsem jeden rozšířil.
No spíš jde o to, co udělá ta baterka, kdyby jsi padal. Proto se to dává zvenku helmy, aby tě to netrefilo. Kamarádovi nokia 3310 ta nová malá při nehodě prošla skrz plexi, A to ji měl v kapse..u bundy z venku, takže do srážky s plexi měla max 30cm. Zustala po ni jen díra... a kupodivu mobil volá
tak ony už sluchátka nejsou úplně bezpečná v přilbě. Tak když je ta baterie velká, jak do hodinek, tak to asi nebude takový problém, ale tu určitě nikdo nebude chtít, jelikož kapacita je asi jinde.
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Fojtik Design napsal:
To že to kupuješ pořád dokola, ale přece nedokazuje, že je to kvalitní. Nebo tomu špatně rozumím? Já mám interphone F5XT 6 let a pořád šlape. Výdrž baterky je slabší, na navigaci vydrží den, když jsme připojení 3 a kecáme, tak něco přes půl dne. Kvalita reproduktorů z té domy je průměrná.
ja mam taky F5 XT a je to krasnej kus hardwaru.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2