Ahoj kluci tak ja se zasek v Italii bohuzel u Salerna a k vam to nestiham tak snad bude nahrada syn tak snad ho vemete mezi sebe a neco ho naucite Bohumile snad se potkate a date aspon to kafee ale bez rumu asi tak ahoj priste nebo nekde na ceste sezona zacina.
Tak přátelé doplněny poslední platby. Těším se na Vás od cca 15:00 na Radarce v Pozďatíně.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Letos zase krásná akce… Díky Rudo, díky kamarádi za příjemnou společnost.
Posílám také pozdrav za okýnko do kuchyně s poděkováním holkám za perfektní obsluhu.
Rudo a ostatní děkuji za super setkání na krásném místě s fajn lidmi. Byl jsem jen v pátek a ani nestihl se všemi pokecat. Budu se těšit na další akci!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak jsem vyjímečně neudělal ostudu (teda velkou), neožral se jako dobytek (jak je zvykem) a kupodivu i něco nafotil. Třeba vyděšeného netetopejra prchajícího před zlověstným pohledem pana Boba :-)
Rudo skvělý, až na tu Poličku a ten druhej samoser. A to jsme země piva, kde je spousta moku, který polaská patro i břich. Když si vzpomenu, tak třeba naložím utopence na příště. Kus kocovinové ňamky mě taky chyběl. Po tom pivu, tlačenka s cibulí, utopenec, zavináč.....ale to už jsou vlastně plky zapšklého gastrosexuála, kterej není spokojenej, dokud mu nepraskne panděro.
Jo a mám dvě kila navrch, tak to zase nebylo tak špatný. A zmokli jsem až za Poděbradama, takže vlastně doma.
Fotky jsou z blbíska, takže zázraky nečekejte a od toho jediného videa už vůbec ne.
Pokud bude někdo chtít v plném rozlišení, stačí napsat mejl a pošlu mu to třeba přes úschovnu. http://viro.rajce...07_Radarka
Medik přiložený následující obrázek:
[91.37Kb]
Upravil Medik dne 08.04.2018 20:10
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Taky bych se chtěl připojit s poděkováním Rudovi & company za skvěle strávený víkend na Radarce. Za sebe musím říct, že i když už jsem na motorkách za svůj život něco najel (po asfaltu), tak jsem stále začátečník a sám bych se nikdy s takovouhle "krávou" na podobné tratě (cross + následná vyjížďka) nevydal. Ovšem v takovémhle chumlu se přeci nenechám zahambit . A ještě když to "daly" i osoby něžného pohlaví . Takže všem účastníkům přeji mnoho pohodových km v letošním roce a těším se na další ročníky.
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0