Kdyby někdo nevěděl kudy a kam, tak s Rudym budeme na víkend na chalupě v Polici u Jemnice (15km od Vranovské přehrady). Můžete nás přijet navštívit :-)
Telefon mám v profilu
Loc: 48°57'56.36"N,15°37'38.6"E
Upravil Klasika dne 08.06.2007 14:11
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
V sobotu jedu s Koťou a Vavřínem dělat pořadatelská vozidla na cyklistický závod Rampušák. Nejedete někdo na kole? Dostanem vesty a policejní plácačky a budem zastavovat provoz. Jsem na to zvědav, jak to všechno dopadne.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
S největší pravděpodobností pojedu v neděli brzo ráno do Hořic na závod České TT. Bude tam někdo? Když bude čas, tak možná vyrazím už v sobotu odpoledne.
KDyby někdo nevěděl co s víkendem 22. - 24. 6. 2007, tak vězte, že se v horském hotelu Horalka ve Sněžném u Dobrušky koná již osmý BIG sraz a zváni jsou všichni majitelé a příznivci tohoto kultovního obřího jednobuchu (no až BMW vyrobí 800ccm jednovál, tak budou mít po kultu ). Snažím se jezdit na BIGsrazy pravidelně a můžu říct, že BIGaři jsou jedni z nejpohodovějších lidiček, jejich srazy jsou příjemné, milé, nikdo se nenudí....
Více info najdete na www.dr-big.cz
S Rudym tam jedeme určitě a budeme rádi, když se tam s někým z vás potkáme. BoGSerů tam totiž jezdí čím dál více a za chvilku budou BIGové v menšině
No prima, první vlaštovka
Může se stát, že zrovna budeme na vyjížďce. TElefon na sebe mám v profilu, tak když tak cinkni Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Se Štarmem jedeme tak, bo on měl Biga před GS. Když vše dopadne jak má, tak na sobotu.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Klasika napsal:
KDyby někdo nevěděl co s víkendem 22. - 24. 6. 2007, tak vězte, že se v horském hotelu Horalka ve Sněžném u Dobrušky koná již osmý BIG sraz a zváni jsou všichni majitelé a příznivci tohoto kultovního obřího jednobuchu (no až BMW vyrobí 800ccm jednovál, tak budou mít po kultu ). Snažím se jezdit na BIGsrazy pravidelně a můžu říct, že BIGaři jsou jedni z nejpohodovějších lidiček, jejich srazy jsou příjemné, milé, nikdo se nenudí....
Více info najdete na www.dr-big.cz
S Rudym tam jedeme určitě a budeme rádi, když se tam s někým z vás potkáme. BoGSerů tam totiž jezdí čím dál více a za chvilku budou BIGové v menšině
V sobotu jsem jela na seznamovací projížďku s Markem - GS115Adv a Markem - LC8.
Pánové, bylo to BOMBA!
Trochu jsme projezdili lesy v okolí Ledče nad Sázavou, sem tam jsme odožili, sem tam jsme něco projeli (opět jsem si rozbila zadní světlo - nemá náhodou někdo zbytečně se doma válející? )
Poznatky:
- spojka dokáže zasmradit les v okruhu několika hektarů
- LC8 má děsně malej rejd a a zahrabe se rychleji než pískomil
- motorka když padne kolama nahoru, přestává být miláčkem a stává se těžkou sfiní ( GS/A spadlé z pěšiny do svahu k potoku kolama nahoru a za 85m v naprosto stejné pozici i LC8 ) Dodatek: já jsem se zase válela jinde
- černá elektrikářská izolepa je nejlepší opravář
Teď už jen doladit termíny a parta pro dovolenou na Zakarpatí je komplet
Reportáž z této vypečené akcičky nebude, páč nikdo neměl foťák A že by to byly LUXUSNÍ fotky
Tak já se Zámkem jsme jeli vyprovodit kamarády co jeli do Rumunska. A když vyprovodit, tak už v pátek ráno a na Slovensko do Revúce, kde jsme spali u kamaráda mototuristy. V sobotu jsem se zahloubal do mapy a z Revúce jsme jeli do Bojnice, ale ujeli jsme přitom 300km a jeli jsme těmi nejtenčími horskými silničkami co v mapě byly, krása, nádherné vesničky, samoty, krajina, perfektní lidi... A včera už jen domů, i když taky pěknou zapadlou trasou. Ivan
Miloši, je vidět, kde jsou prachy. Si stěžuješ, ale jezdit každej víkend na Maltu, to se jen tak nevidí
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Od pátku do nedělě jedu směr Plzeň.Máme tam takový malý srazík.Říkáme mu "bloudění".Tábor bude u Boleveckého rybníka v campu.Kdyby měl někdo cestu kolem,tak ví kde mě najde..........
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
No to já tenhle víkend napodobím Miloše. Budu na Maltě, teda spíš u kámoša na střeše Svezu se asi až navečer po okolí.
Upravil Tonda dne 20.06.2007 13:16
V sobotu se jedu mrknout na BAHNA 2OO7 http://sweb.cz/ba...(kousek od Plzně) a cestou zpátky zkusim u Boleváku najít SWATa
krotitel červeného R 11OO GS
BMW Z-3 hadraplán