Ahojte, jaké máte kdo zkušenosti s tím dual sport adaptérem? Má smysl ho kupovat, pomůže to? Jezdím dost off, tak zvažuji to překlápění poloh, ale nejsem si jistej jestli to vážně potřebuju. Díky
Je super keď si pri jazde po stojačky môžeš nakloniť navi, teda ak to máš v zornom poli… ale časom to chytí vôle a hrkoce to ( čiže raz za čas treba dotiahnuť šroby) a tiež som vymenil tie dva šroby čo to držia pokope na otáčaní za hrubšie aby sa to dalo dotiahnuť tak, aby sa to svojvoľne neotáčálo (nikdy som to otáčanie nepoužil, tak by som to možno nakoniec zošroboval na pevno)…ale možno to už nejako výrobca doriešil
Srdečně Vás zveme k návštěvě našeho stánku na výstavě Motocykl, která se koná 2.–5.3.2023 v pražských Letňanech. Navštívit nás můžeš v hale 3, na stánku 3A07.
K vidění bude náš zamykací držák telefonu - DRŽÁK 2.0 společně s širokou nabídkou příslušenství pro montáž, polohování, dobíjení a rozšíření pro všechny typy telefonů i tabletů. Vybrané díly bude možné přímo na stánku zakoupit za zvýhodněnou cenu.
Byl jsem, viděl jsem a zamrzelo mne že týden před tím jsem koupil za 3300, to jsem to mohl mít na výstavě o pětibábu levnější :-))). nu což moje chyba. Více mne ale mrzí přístup, když jsem cca před pěti lety kupoval první, to bylo ochoty, pokec, rady, nikde žádný žádný problém, prostě kamarádský ukázkový přístup. Proto byla volba jasná i na novou motorku. Teď když jsem kupoval druhý, chtěl jsem opět pár rad abych nekoupil špatně, položil jsem v objednávce dvě otázky s jistotou že před posláním si o tom pokecáme. No nic, žádná reakce, prostě držák i s příbalem přišli, bez problému a pasoval dle mých představ, ale ten přístup už nebyl ...... vlastně vůbec žádný. Takový zaplať, tady máš a nazdar. O nic vlastně nejde, jen jsem si chtěl trochu poplakat.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
NOVINKA 2024:
Na rok 2024 jsme připravili novinku v podobě zamykacího držáku pro navigaci Garmin ZUMO XT/XT2 DRŽÁK XT - zamykací držák pro ZUMO XT / XT2
- vyrobený z plechu z nerezové oceli 2mm, matný povrch
- konstrukčně je řešený pro univerzální použití buď ZUMO XT a nebo ZUMO XT2
- montuje se na plochu s dírami s roztečí 38x30
Víc informací, kontakt pro více informací a objednání v našem internetovém obchodě DRŽÁK XT