jenca napsal:
Kratkej - ta tvoje fotka je parádní, manželka ocenila i kompozici včetně historickýho šicího stroje v pozadí. Je tam náhodou, nebo naschvál?
Jo jo, moje polovička má v květnu narozky a vyterána si vyloženě vyžádala
V jednom ročníku jsem do května dal fotku, která se jí nelíbila a dodneška to mám na talíři.
Fotka před garáží je fakt parádní.
Dneska dorazily tištěné kalendáře a za sebe jsem spokojen
Berda mě přiměl udělat úpravu na úvodní straně a je to vyloženě k dobru.
další objednávka zde.
2.12.2018 20:41:59 wito 3
Upravil paja1 dne 03.12.2018 18:43
Pája
jenca napsal:
Kratkej - ta tvoje fotka je parádní, manželka ocenila i kompozici včetně historickýho šicího stroje v pozadí. Je tam náhodou, nebo naschvál?
Jo jo, moje polovička má v květnu narozky a vyterána si vyloženě vyžádala
V jednom ročníku jsem do května dal fotku, která se jí nelíbila a dodneška to mám na talíři.
Fotka před garáží je fakt parádní.
2.12.2018 20:41:59 wito 3
Taky mám historku ke kalendáři, k tomu na letošní rok. Vybral jsi mi tam fotku, Stelvio, a dal jsi ji na srpen. Shodou okolností v srpnu už asi dvacet let vyrážíme s kámošema na motodovču. Stejně tak i letos, takže když přišel srpen, čas dovolený -moje báwo na kalendáři, super
No, dovolená se letos uplně nezadařila, motka mi komplet shořela v Rumunsku po nehodě. Takže když jsem ti letos posílal fotky do výběru, byly to uplně poslední obrázky cca 4 hodiny před smrtí
BTW: titulní stránka je hodně dobrá
Když jedu, tak jedu.
K tomu šicímu stroji.
S tímhle modelem se jezdila šestidenní je docela vzácnej a dnes i drahej
nafotil jsem spoustu fotek a dal udělat i papírový,když jsem šel z labu s hotovejma fotkama tak jsem se stavoval zaplatit v pojišťovně pojistku,pojišťovačka si vozí zadek taky na moto tak jsem jí fotky ukázal, největší úspěch měl šicí stroj holt baba.
Ten šicí stroj mě tam docela při focení s..l ,nebyl to záměr, bohužel sehnat při focení
veteránů dobové pozadí je problém.
Ruční řazení v případě že se urazila šaltpáka.
Kratkej přiložený následující obrázek:
problém s poštovným.
Berdovi navrhnu, aby prachy navíc za poštovné dal jako sponzorský obnos třeba na sraz na Santově.
Řešit vracení 40 nebo 60 korun by byla pěkná pakárna a vy by jste museli zase na poštu.
Pája
problém s poštovným.
Berdovi navrhnu, aby prachy navíc za poštovné dal jako sponzorský obnos třeba na sraz na Santově.
Řešit vracení 40 nebo 60 korun by byla pěkná pakárna a vy by jste museli zase na poštu.