Hicksi
teď koukám, že se Pytlak přihlásil do webu 3.2.2019.
No možná to není ten správný člověk s kterým by jsme měli konzultovat kroky a poslouchat jeho rady.
Jaké má nutkání pomáhat člověk, který je tu první den?
Existuje i jiná možnost proč píše co píše?
Kluci je Pytlak neci kamarad ktereho jste oslovili?
Upravil paja1 dne 03.02.2019 15:42
Pája
Nápady s prodejem neprodejem motorek, atp. mi přijdou hodně dětinské a Pájo, nezlob se na mě, ale trochu na palici. Skutečně nevím, jak by to mohlo BMW postihnout.
Bod E je zatím asi ideální řešení - tedy překopat zatím web na novou doménu gswmb, nebo úplně něco jiného, původní uspat, ale v žádném případě ji nepřesměrovávat, protože to by bylo to samé, jako kdyby byla funkční. Dá to třeba čas a prostor k dalšímu jednání.
Je nás tu přes 6k, tak si myslím, že se na nové doméně najdeme a za nějaký čas strýček Google nové zájemce dovede i na novou doménu, o to strach nemám.
Celá tato diskuze mi přijde podivná - řešilo se to už v pátek, pak to zmizelo, opět se to objevilo, možná to zase zmizí ... je to jak v mateřské školce. Navíc si myslím, že veřejně to řešit je nesmysl, protože velký bratr naslouchá a přesně ví, o čem je tu řeč, což by mohlo být na škodu věci...
O osudu celé domény musí rozhodnout její vlastník a držím mu palce, aby se rozhodl správně, a jak jsem psal už v pátek - jsem ochoten pomoci, klidně i finančně.
Tož néjni důležité na čem kdo valí, ale esli do teho cíla dovalí ...
Nestačím se divit. No nic, dopisy a hlavně ty, co nemaj řádný podpisy, prostě moc neřeší. Pokud by bylo rozumné počasí, tak cca 50 motorek a několik jazykově a informačně vybavených kolegů by v mateřské firmě motorek mohlo při osobní návštěvě a osobním jednání dosáhnout podstatně jiných výsledků. Za mě by stačilo, kdyby slezl sníh a nemrzlo. Jenže se švabachem nedomluvím. Jinak drzej na to, abych se dral po hlavounech jsem dost.
Pokud by se jelo někam osobně, vezmu si dovolenou a náklady si uhradím sám.
Pokud by bylo považováno za komerci, že mám v podpisu web, smáznu ho ani nemrknu. Nemám ho tam kvůli kšeftům, ale protože byla ta možnost.
A když nebude logo webu v pravém horním rohu a místo něj tam bude třeba Masaryk, tak se s tím taky srovnám.
Nicméně budu sledovat toto vlákno a jsem pro kdejakou pomoc. Jen se o ní musím dozvědět včas.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Zatim tu ctu jen detinsky narky, vykriky do tmy a zhovadily napady.. zatim jsem tu v tomto vlakne necetl nic rozumneho... takze za me se ptam: je naprostou samozrejmosti, pokud nekdo nekoho zastupuje, a resi pri zastupovani nekoho neco s treti stranou, tak zároveň předloží plnou moc, ze k tomuto zastupovani ma pravomoc. Plna moc zaroven urcuje kdo je zplnomocneny, kdo zmocnitel a rozsah zmocneni.. o necem takovem tu byla rec nebo jsem to prehledl? Protoze pak by se vedelo komu konkretne to vadi a ceho chce dosahnout.. hotovo dvacet. Spekulace o nejakym dopise bych bez plny moci ktera by mela byt AUTOMATICKY soucasti nejakyho vyhrozujiciho dopisu pokud by to psala slušná advokátní kancelar, neresil..
Me treba jeste ani neprisel zadny dopis abych odevzdal svuj nick na vratnici v BMW...
Upravil bmwgsa dne 03.02.2019 18:18
JUDr. BilyLimecek samozrejme plnou moc od BMW AG ma.... akorat teda nechapu, proc takhle shazujes neco aktivitu, protoze samozrejme kdyby tu plnou moc nemel, tak to tu vubec neresime....
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hele uplakanku, tobe jsem.uz daval dnes dopoledne dobrou radu. Vzhledem k tomu ze jsis ji nevzal k srdci, tak si tu muzu napsat co chci.. ja totiz mam podobny spor uz za sebou a kupodivu vysledek byl k memu prospechu.. tak uz mlcim a delej si tu co chces..
nebo taky www.ukgser.com
17 cm
bmwgsa napsal:
Hele uplakanku, tobe jsem.uz daval dnes dopoledne dobrou radu. Vzhledem k tomu ze jsis ji nevzal k srdci, tak si tu muzu napsat co chci.. ja totiz mam podobny spor uz za sebou a kupodivu vysledek byl k memu prospechu.. tak uz mlcim a delej si tu co chces..
kristova noho... ty se urazis rychlejc, nez pubertacka..
Upravil hicks dne 03.02.2019 19:27
17 cm
No a v Rusku to asi neřeší http://bmwgs.ru/ .
A co přesunout web buď na bmwgs.de je obsazeno .eu volná, bmwgscz.de volná či jiný stát .
No a zde to smáznout.
Pekelnik napsal:
No a v Rusku to asi neřeší http://bmwgs.ru/ .
A co přesunout web buď na bmwgs.de , bmwgscz.de či jiný stát .
No a zde to smáznout.
Asi blbost já vím.
ty rusaci maji v logu "owners community". jakl proc ne... je to citelny.
17 cm
mmch my muzeme treba jenom automaticky presmerovat www.bmwgs.cz na forum.bmwgs.cz... a je to kazdemu naprosto JASNE.
neda se snadno zjistit komu patri bmwgs.de, NICMENE muzeme clekem s jistotou rict, ze BMWGS.COM NEPATRI BMW. Vypada to na nejakou Koreu:
Registry Registrant ID: Not Available From Registry
Registrant Name: James H Park
Registrant Organization:
Registrant Street: 302Ho EoBang-Dong 505-9BeonJi
Registrant City: GimHae-Shi
Registrant State/Province: South Gyeongsang
Registrant Postal Code: 621170
Registrant Country: KR
Registrant Phone: +82.1020513388
Registrant Phone Ext:
Registrant Fax:
Registrant Fax Ext:
--
dokonce ji nabizi majitel k prodeji:
Buy this domain
The owner of bmwgs.com is offering it for sale for an asking price of 4800 USD!
...
tj. neni pravda, ze BMW je drzitelem vsech domen bmwgs.X
Upravil hicks dne 03.02.2019 19:55
17 cm
vevis napsal:
A vynechat to w by nestačilo? bmgs.cz
jim vadi i to "GS"...
17 cm
Na toto se jejich ochranná známka asi nevztahuje...
jinak tady je výcuc zákona o ochranných známkách:
§16
Omezení práv z ochranné známky
§16 (1) Majitel ochranné známky je povinen strpět, jestliže třetí osoby užívají v obchodním styku své jméno, příjmení, pseudonym, název, popřípadě obchodní jméno, adresu, údaje týkající se druhu, jakosti, množství, účelu, hodnoty, zeměpisného původu, času výroby výrobku nebo poskytnutí služby, popřípadě i jiných vlastností výrobku, přesto, že tyto údaje jsou shodné či zaměnitelné s ochrannou známkou, popřípadě tvoří součást ochranné známky, avšak jen za předpokladu, že tyto údaje jsou používány v souladu s obchodními zvyklostmi a dobrými mravy soutěže.
§16 (2) Majitel ochranné známky je povinen strpět, jestliže třetí osoby užívají v obchodním styku označení shodné s ochrannou známkou, jestliže je to nezbytné k vyznačení účelu výrobku, zejména jeho příslušenství nebo náhradních dílů, nebo druhu poskytované služby, za předpokladu, že je užíváno v souladu s obchodními zvyklostmi a dobrými mravy soutěže.
§16 (3) Majitel ochranné známky je povinen strpět užívání shodného nebo zaměnitelného označení jeho držitelem, jestliže toto označení získalo v České republice v uplynulých dvou letech před podáním přihlášky rozlišovací způsobilost pro stejné nebo podobné výrobky nebo služby svého držitele.
§16 (4) Majitel ochranné známky je povinen strpět další užívání shodné či zaměnitelné ochranné známky s pozdějším právem přednosti, jestliže její užívání strpěl po dobu 5 let ode dne, kdy se o tomto užívání dozvěděl, ledaže by přihláška pozdější ochranné známky nebyla podána v dobré víře.
§16 (5) Majitel ochranné známky s pozdějším právem přednosti není oprávněn bránit v užívání shodné či zaměnitelné ochranné známky s dřívějším právem přednosti, i kdyby majitel ochranné známky s dřívějším právem přednosti svá práva z ochranné známky nemohl podle odstavce 4 uplatnit.
§17
Vyčerpání práv
Ochranná známka neopravňuje majitele zakázat její užívání na výrobcích, které jím nebo s jeho souhlasem byly s touto ochrannou známkou uvedeny na trh, ledaže po uvedení výrobků na trh došlo k jejich podstatné změně nebo zhoršení jejich stavu či vlastností.
Myslím si, že tady by šlo krásně něco naroubovat na tento stav... hlavně to, že je užíváno v souladu s obchodními zvyklostmi a dobrými mravy soutěže.
Jedinej problém je v tom, že by zde neměla být reklama na cokoliv jiného, než na BMW....
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
Padly připomínky, že bychom neměli hledat řešení takhle veřejně, že lidé, kteří tlačí na web mohou tohle všechno číst.
No já si myslím, že s vysokou pravděpodobností čtou a pokud to tak je tak máme splněno vše co by přinesly body A a B.
A. Hromadny dopis do BMW.
B. Hromady BMW cetek pred BMW prodejny.
Už ví, že se tohle jednání nám, tedy jejich zákazníkům a fandům nelíbí.
Mildo, Hicksi
Dejte na úvodní stránku nějakakou základní informaci o tomto pokusu o převzetí webu a hlavně linku na dotazník, který je v úvodě tohoto vlákna.
Jen ať je vidět, co si zákazníci myslí.
Kluci Grafici
Udělejte nějaké graficky vydařené logo, třeba v tomto duchu viz obrázek níže.
Všichni ostatní:
Pokud vám není tento web lhostejný dejte svůj názor do ankety na začátku tohoto vlákna. Čím více hlasů bude, tím hlasitěji můžeme být slyšet.
paja1 přiložený následující obrázek:
Hele ta anketa postrádá dost dalsich moznosti.
Treba
Bmw ma pravdu, je to nepovolene pouzivani ochranne znamky, ale bmw by v tomto pripade mohlo udelat vyjimku.
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
milan enduroskola napsal:
Hele ta anketa postrádá dost dalsich moznosti.
Treba
Bmw ma pravdu, je to nepovolene pouzivani ochranne znamky, ale bmw by v tomto pripade mohlo udelat vyjimku.
Já jsem pro Milanovu připomínku hlasoval jsem sice pro prostřední variantu ,ale jen protože se mě a první zdála už moc.