Tak to je super. To ještě stihnu si zalovit nějaké pstroužky na Rachyni, když už jedu okolo .
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
toli napsal:
Takovýhle dětský výmluvy to už sem dlouho neslyšel. Bobe dovez tlačenku , kašák klobásky a Hicks dojede jak na koni
Toli uzený a tchanovu 52% slivovici Made in SK mám už v topcasu, ještě okurek jak říká Bohumil nasadit vložky do hadru a můžu vyrazit btw někdo zitra kolem 14hod odjezd pěkně na Kolín,Jihlava odmítám jet v pátek odpo po D1.
ja se ti zitra ozvu, mohl bych to na druhou stihnout ...
Tak poslední kontrola počasí na YR. a Aladin v Pozďatíně by pršet nemělo jenom v noci na neděli. Tak se začínám .... To ne, věřím
Upravil joe dne 11.04.2019 21:24
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
hicks napsal:
to pocasi je snad naschval. TRI teply tejdny a ted tohle.
Přesně tak... Ruda to na pi.u naplánoval
Bude tam sleva na Mitasky, ale přirážka na topení
cim dal lepsi. Krome luxusniho pocasi mam celkem prisny lekarsky zakaz ucastnit se radarky a to i autem (stejne jsem chtel jet autem). Nastesti to vypada tentokrat na krcni pater + prehnanou dietu, nicmene mne vcera vezli sanitkou do Motola s priznakama na vselicos.
F.U.C.K. jeste jsem ani tu "novou" Radarku nevidel(!!!)
jestli je to vše pravda, tak Ti přeji pevné zdraví a klidnou rekonvalescenci.
Zdraví je jen jedno.
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Asi budu srab a nepojedu ráno. Hodím fichtlíka do autíčka a zkusím přijet dnes. Snad stihnu to povídání. Ikdyž po pár desetiletí u sanit to možná nepotřebuji.
Pivos napsal:
jestli je to vše pravda, tak Ti přeji pevné zdraví a klidnou rekonvalescenci.
Zdraví je jen jedno.
no dovol.. nastesti to SNAD vypada na krcni pater, ale vypadalo to teda vselijak... tloustikum doporucuji pri vypalovani speku nasazovat cviceni postupne.
Zrejme jsem to vyprovokoval klikama... + samozrejme speky a dlouhodoby cumeni do pocitace.
Kazdopadne naho..o. Asi 3 roky Radarku NESTIHAM a kdyz STIHAM, tak zas tohle.
Jeste si zkousim dohodnout odvoz tam a zpet. Vzhledem k tomu, ze se mi ve stredu fest tocila hlava ridit 400km nechci.
Upravil hicks dne 12.04.2019 08:58
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Toli uzený a tchanovu 52% slivovici Made in SK mám už v topcasu, ještě okurek jak říká Bohumil nasadit vložky do hadru a můžu vyrazit btw někdo zitra kolem 14hod odjezd pěkně na Kolín,Jihlava odmítám jet v pátek odpo po D1.[/quote]
Bobi, oharek...okurek nebo vokurek se rika inde
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Toli uzený a tchanovu 52% slivovici Made in SK mám už v topcasu, ještě okurek jak říká Bohumil nasadit vložky do hadru a můžu vyrazit btw někdo zitra kolem 14hod odjezd pěkně na Kolín,Jihlava odmítám jet v pátek odpo po D1.
Bobi, oharek...okurek nebo vokurek se rika inde [/quote]
Bohušku balím je to takhle v pořádku
Bob přiložený následující obrázek:
Bobe chce to opravdu "teplé prádlo". Před Zručí n. S. mi brambora hlásila 2,5°C, což není mnoho. Teď v Humpolci je asi 6. Šťastnou cestu.
Edit: Táhnu s sebou nějakou whisku, tak snad to někdo bude pít...
Upravil Ruda dne 12.04.2019 14:12
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Bohumil napsal:
Bobi, oharek...okurek nebo vokurek se rika inde
Bohušku balím je to takhle v pořádku[/quote]
bobe, ty vole, neni to v poradku, ta flaska je prazdna, nebo blbe vidim?
zirafak napsal:
bobe, ty vole, neni to v poradku, ta flaska je prazdna, nebo blbe vidim?
Jako zkušený ladič piján tam vidím hladinu dvaapadesátky slivovice na úrovni ca + 0,693L. :-D
Doufám, že zítra bude sucho, na vodě nachcíplej pod stan fakt nejedu. Stačí, že mě teď rozyebala alergie na kvetoucí jarní a ruské stromy.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /