To Medik: Ani nevíš, jak blízko jsi pravdě a co se honí v hlavě většiny pečujících..
To hicks: Hodně dávno bych se Ti snažil vysvětlit, jakej seš blb. Nedávno bych se Ti snažil vysvětlit jak se pleteš. A dnes? Dnes se jen usmívám a říkám si "Nesuď ho, nevíš jakej je skutečně, třeba za to nemůže a jen neumí vyjádřit svoje pocity" Hezký den hicksi..
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
vztekloun: muj prispevek byl pro chytrejsi kluky, ber to jako varovani predem, ze ho nedavas a priste tyhle chytrejsi veci proste nemusis cist.
Ale protoze jsem takova pozitivni bytost , tak se to pokusim vysvetlil i tem pomalejsim. O tomhle je dobry komunikovat, protoze pokud nechapes tu D/S dynamiku, tak si leccos proste nevysvetlis.
Studie naznacujou, ze cca 20% lidi je spis/hodne dominantnich, cca 20% submisivnich a zbyvajicich asi 60% normalnich. Nejsou to ale skoky, je to cca Gaussova krivka. Jsou tedy "sedy zony" mezi.. nema to ostre rozhrani.
Pokud mate submistivni nebo k submisivite inklinujici holku a vy jste dominantnejsi.. je to naprosto pozitivni a ten vztah nejspis funguje. Naopak... dva dominanti se casto servou jako kone.. dva submisivove navzajem ufnukaj. A co je HODNE ZAJIMAVY ... pary D+D a S+S maji MENE DETI.. nez D+S.
Je dobry vedet, jak jsem psal nahore, ze proste subky moc nefungujou separatne. Je proste musi furt nekdo (trochu podpirat), potrebujou zaucit (treba kourit atd atd... musi mit pana.
TAKZE.. pokud je mlada Veviska spis submisivnejsi.. cemuz leccos napovida.. je obtizny ji VYCITAT... ze to neda uplne sama. Dominantnejsi holce by ta role jedny velky samozivitelky treba naopak vyhovovala.
Tohle neni mysleny nijak zle.
NICMENE... nechat se tak rychle zbouchnout od nejakyho novyho nabijece, je proste celkem ostudny i na subku. To zase jo.
Upravil hicks dne 11.08.2020 12:41
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
vztekloun: muj prispevek byl pro chytrejsi kluky, ber to jako varovani predem,... To zase jo.
Kubo, kdo tě nezná, má chuť tě zabít a jednou je málo. Ty jsi prostě ufoun.
I pro ty nejchytřejší z nejchytřejších platí, že někdy MLČET, tím myslím i nepsat je zlatej valoun na zaprášené cestě života.
Pro nás hloupější: Když už do toho hov na šlápneš, tak ho zbytečně nerozmazávej. Smrad menší nebude.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
hicks napsal:
vztekloun: muj prispevek byl pro chytrejsi kluky, ber to jako varovani predem, ze ho nedavas a priste tyhle chytrejsi veci proste nemusis cist.
Ale protoze jsem takova pozitivni bytost , tak se to pokusim vysvetlil i tem pomalejsim. O tomhle je dobry komunikovat, protoze pokud nechapes tu D/S dynamiku, tak si leccos proste nevysvetlis.
Studie naznacujou, ze cca 20% lidi je spis/hodne dominantnich, cca 20% submisivnich a zbyvajicich asi 60% normalnich. Nejsou to ale skoky, je to cca Gaussova krivka. Jsou tedy "sedy zony" mezi.. nema to ostre rozhrani.
Pokud mate submistivni nebo k submisivite inklinujici holku a vy jste dominantnejsi.. je to naprosto pozitivni a ten vztah nejspis funguje. Naopak... dva dominanti se casto servou jako kone.. dva submisivove navzajem ufnukaj. A co je HODNE ZAJIMAVY ... pary D+D a S+S maji MENE DETI.. nez D+S.
Je dobry vedet, jak jsem psal nahore, ze proste subky moc nefungujou separatne. Je proste musi furt nekdo (trochu podpirat), potrebujou zaucit (treba kourit atd atd... musi mit pana.
TAKZE.. pokud je mlada Veviska spis submisivnejsi.. cemuz leccos napovida.. je obtizny ji VYCITAT... ze to neda uplne sama. Dominantnejsi holce by ta role jedny velky samozivitelky treba naopak vyhovovala.
Tohle neni mysleny nijak zle.
NICMENE... nechat se tak rychle zbouchnout od nejakyho novyho nabijece, je proste celkem ostudny i na subku. To zase jo.
Ty jsi opravdu zralej na nějaký prášky a to už dlouhodobě, ale myslím, že tentokrát si se překonal a je to zatím tvůj vrchol co jsi tady na foru předvedl. (i když možná se pletu, protože jsem všechny ty tvoje výkaly nečetl).
Každé fórum má mj. svého maskota, chytráka, moralistu, mluvku, sociopata, pařeza i blba a samozřejmě, že všichni mají vysoké IQ.
A všichni tito se snaží stále ostatním dokázat svými výlevy co jsou zač a to i přes to, že to ostatní už dávno vědí..
Někteří z nich hodně čtou a jsou chodící knihovny a proto jsou chytřejší než ostatní členové.
Reagoval jsem jenom proto, že mám s předmětem tohoto vlákna osobní zkušenost dlouhodobě a měl jsem k tomu co napsat. Mohl bych napsat klidně i něco o D/s - a to ne proto, že jsem o "tom" jenom četl, ale proč bych to dělal?
Víc netřeba komentovat.
Hezký den všem, raději jdu zase jezdit než žvanit..
Upravil vztekloun dne 11.08.2020 13:23
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Medik napsal:
I pro ty nejchytřejší z nejchytřejších platí, že někdy MLČET, tím myslím i nepsat je zlatej valoun na zaprášené cestě života.
hm vis.. mne tohle zadumcivy mlceni nikdy moc nebavilo ... navic vetsinou je to atributem tech, co neumi dost dobre formulovat svoje myslenky.
Doufam, ze ty co jsou tak pohorseny to svoje pohorseni nejak prakticky transformujou do konkretni pomoci Vevisoj.
Mne totiz nic moc nenapada...
17 cm
vztekloun napsal:
Mohl bych napsat klidně i něco o D/s - a to ne proto, že jsem o "tom" jenom četl, ale proč bych to dělal?
protoze jses na FORU, řitní maze B|
mmch mam narozeniny.. tj. ocekavam od vsech svych skalnich fanousku, ze mi na pristi radarce vykourej
a vite.. co se rika.. BITCHES DON'T SPIT
Upravil hicks dne 11.08.2020 13:47
17 cm
Znám Vevise, Vevisku, trochu a hlavně z doslechu od kamarádů i celou tu nahowno sitaci.
Veviska starost o Pavla již zařízla. Je to její věc, možná tomu dala tolik péče, že jí to prostě semlelo a už to nemohla táhnout dál. Třeba to bylo jinak. Každopádně dlouho fungovala na víc jak 100% a výsledky bohužel nebyly. Za tu snahu, kterou měla a péči před ní ale smekám. Myslím, že si zaslouží pokračování svého života a není fér jí odsuzovat. Je to její rozhodnutí.
Bohužel Pavel není teď masírován, rozhýbáván atd. tak intenzivně, což není vůbec dobré.
Kdo chcete, máte čas, možnosti, prostor, můžete mu zkusit pomoci. Kdo chce, způsob si najde. Ale tu diskuzi co se tu vede si nikdo nich nezaslouží.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Každopádně dlouho fungovala na víc jak 100% a výsledky bohužel nebyly. Za tu snahu, kterou měla a péči před ní ale smekám. Myslím, že si zaslouží pokračování svého života a není fér jí odsuzovat. Je to její rozhodnutí.
hm to asi jo.. kazdopadne pokud s Vevisem ted nikdo dostatecne nepracuje, neni to teda rozhodne optimalni stav.
17 cm
Vevise znam Vevisku nikoliv. Nikoho nesoudim a u kazdeho je to otazka SVEDOMI a ne jak pise hrabe_X - "myslím, že si zaslouží pokračování svého života a není fér jí odsuzovat". Ja jsem zene slibil ze s ni zustanu v dobrem i zlem a nekteri zvas dobre vi, ze s tim zlym je u nas uz 5 let a porad to neji dobre a asi nikdy nebude, neni takovej masakr fyzicky jak u Vevise, ale psychycke, ktere vyskoci vzdy, kdyz to nejmin cekate a je to mazec nekdy i na nekolik mesicu. Ale i kdyz me to napadlo, ze bych to mel jednoduzssi nekde jinde, tak proste NE. Proto je to otazka svedomi jak u vseho ostatniho.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Schreku lidi si slíbí, ale pak se rozcházejí a zblbnou často naprosto nepochopitelně. Takový je život a málokdy je za každé situace pro všechny strany fér. Příklady toho potkáváme denně.
Každý má ale právo si žít po svém a každý má taky svoje limity jinde. Proto to neodsuzuju a hlavně ani nesoudím, ač s jejím rozhodnutím třeba osobně nesouhlasím. A otázka svědomí? Možná je pro děti lepší mít mámu v pohodě a žít normální život, když už prakticky nemají tátu. Vypadá to sobecky, ale třeba to svědomí zrovna zafungovalo takhle. Těžko soudit, co je zrovna to správné, protože správné pro jednoho není správné pro druhého.
Vy, kteří čelíte neúnavně podobným problémům, tak Vám přeju hodně síly a vše dobré i Tobě a Tvé rodině Schreku. A ostatním ať Vás nic takového nepotká a snažte si v dnešní ****ní době pomáhat. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X presne jak pises, ale vse je to otazka osobni zodpovednosti a svedomi a na kazdem jedinci. Fer neni nikdy nic i kdyz se dva domluvi, vzdy je nekdo ten co musel ustoupit a ztratit a ten kdo neco ziskal. Proto porad pisu, ze je to otazka svedomi kazdeho. Jen jsem reagoval na tu vetu "že si zaslouží pokračování svého života" . Mam kolem sebe dost lidi co jsou na tom stejne jak Vevisovi a zustali a berou to jako dalsi etapu pokracovani sveho zivota, timto zivot prece nekonci. A znovu opakuju nikoho neodsuzuju a je to jen na svedomi a rozhodnuti toho daneho clovelka. Hlavne bych si pral zazrak pro Vevise a pokud se na zazrak potrebuji penize rad neco pustim.
Upravil schrek dne 12.08.2020 14:35
Čeština můj koníček
Schreku promiň, ale řeči o svědomí - to je moralizování.
Já Ti asi rozumím, jak to myslíš. Nevím co máte doma, ale to je to, o čem jsem psal. Že lidé soudí bez zkušenosti a nebo na základě své zkušenosti, kdy netuší, že vždy může být hůř.
Až budeš pečovat o druhého 24 hodin, jediný tvůj odpočinek bude v noci třeba jen na 4-5hodin a to k němu budeš ještě muset za tu noc vstávat k třeba 3x 5x 10x.., tak budeš za rok až dva padat na hubu psychickým i fyzickým vysílením.
Mohl bych Ti vyprávět jaké to je, když do toho všeho stále vozíš své dítě 3x týdně po Praze na rehabilitace a do toho ještě často jezdíš po operacích a vyšetřeních mezi Prahou, Plzní, Přerovem, Vídní.. Když ti vlastní žena zkolabuje vysílením za volantem za jízdy na dálnici a má v autě děti a to auto rozpárá o svodidla, jaké to je, když omdlí vysílením v hotelu u oběda a hlavu zaboří do bramborové kaše a nikdo si toho nevšimne a málem se udusí..
Skončíš v lepším případě na prášcích nebo v nemocnici nebo si to prostě hodíš - i takový případ znám. A věř, že ti největší tvrďáci často vyměknou jako první..
Pokud bude dotyčný bez valné šance na uzdravení (většinou je po 1-2 letech jasno) tak se budeš muset rozhodnout, zda svůj život obětuješ nebo zda budeš žít. Navíc pokud jsou tam děti, hypotéky a jiné povinnosti, tak je toto téměř nemožné. Já si mohl dovolit být s ženou nakonec přes rok doma, i tak nás to finančně vyždímalo. Ale mohli jsme se střídat, odpočívat a měli jsme navzájem jeden druhého. Už je to 10 let, co je žena doma a pečuje o dceru a já se musím hodně otáčet v práci, abych rodinu uživil.
Ale kdyby byla sama? Co myslíš, jak dlouho by to zvládala?
Jak psal Hrabe_X - každý má své limity a nikdo netuší, co je za vším schované, jaké jsou další důvody apod. Dnes už vše zvládáme relativně na pohodu a kdyby se se mnou něco stalo, nikdy bych nechtěl, aby moje žena obětovala svůj život, pokud bych neměl šance a stav se nelepšil. To ona ví a takto žijeme ve vzájemné shodě.
Člověk je zodpovědný především za svou duši a své štěstí. Nám trvalo dlouho, zjistit jak se to dělá a kde jsou priority a navíc nám pomohly u dcery postupné pokroky a to nás drželo nad vodou. Dnes je moje žena opět sama sebou a raduje se opět ze života, i když ho nikdy nebudeme mít jako většina rodin. Ale díky tomu tu snad budeme na světě co nejdýl to půjde a budeme tak skutečnou oporou dětem a také rodičům až to budou potřebovat (i oni nám neskutečně pomáhali, jak to jenom šlo).
Když jsou šance, tak každého šlechtí, že druhého neopustí, když nejsou šance, nebo jsou jiné překážky a důvody, tak je tu jediná cesta - přežit pro sebe a pro ostatní, kteří tě potřebují. Pro spoustu lidí je to velmi těžké se takto zachovat, pro některé je to ale jediná cesta. A soudit si prostě nezaslouží od nikoho.
Fakt jsem už tady nechtěl slintat, ale prostě jsem musel. Tak sry kluci
Upravil vztekloun dne 12.08.2020 18:22
schrek napsal:
Vevise znam Vevisku nikoliv. Nikoho nesoudim a u kazdeho je to otazka SVEDOMI a ne jak pise hrabe_X - "myslím, že si zaslouží pokračování svého života a není fér jí odsuzovat". Ja jsem zene slibil ze s ni zustanu v dobrem i zlem a nekteri zvas dobre vi, ze s tim zlym je u nas uz 5 let a porad to neji dobre a asi nikdy nebude, neni takovej masakr fyzicky jak u Vevise, ale psychycke, ktere vyskoci vzdy, kdyz to nejmin cekate a je to mazec nekdy i na nekolik mesicu. Ale i kdyz me to napadlo, ze bych to mel jednoduzssi nekde jinde, tak proste NE. Proto je to otazka svedomi jak u vseho ostatniho.
Schreku.. to byl dobrej post. Frajerskej a dobrej. Hodne.
17 cm
vztekloun: ja se hadat nebudu, je to kazdeho vec nikoho nesoudiim a kazdy se rozhoduje sam za sebe, protoze ma kazdy svoje moznosti a limity , ale treba jeden pripad v mem okoli a hned sousede, pam mel moskovou prihodu a zustal total ochrnutej a vpodstate nemluvil, zena se o nej musis se starat 24 hodin denne, rehabilatece po 8 letech pomohla s tim, ze uz neco rekne jako ahoj, potrebuju atd. , ale nechodi jen rukama zvladne neco obcas posunout a jeho pani zustala s nim a s 4 detma nejladsimu bylo v te dobe 6 let ostatni 8, 10, 12 a funguji ano je to jedna z mala, ale je to opravdu na kazdem dle jeho moznosti
tobe preji hlaven at je vse oki a zvladate to, ja to mam sice jen obcas, ale vim co je se starat o 3 decka, praci a lezici manzelku a nikdy nevim, kdy se to stane a jak dlouho to bude zase trvat
Upravil schrek dne 13.08.2020 16:02
Čeština můj koníček