joe napsal:
Tak přátelé a kamarádi, přišel čas rozhodnout co s letošní Radarkou? Návrh - posunout na pozdně letní nebo podzimní termín (2. - 4.10.2020). V případě, že mi někdo poslal peníze a nezúčastní se v jiném termínu, tak mi prosím napište částku kterou jste zaslali a číslo účtu kam poslat peníze. Čekám na vaše návrhy a nápady.
říjen už bude cajk
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
joe napsal:
Tak přátelé a kamarádi, přišel čas rozhodnout co s letošní Radarkou? Návrh - posunout na pozdně letní nebo podzimní termín (2. - 4.10.2020). V případě, že mi někdo poslal peníze a nezúčastní se v jiném termínu, tak mi prosím napište částku kterou jste zaslali a číslo účtu kam poslat peníze. Čekám na vaše návrhy a nápady.
Taky doufám, že říjnové dny budou snad už OK. Alespoň je čas na domácí práce...
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Nejlepsi termin v rijnu chlapaku, ja mam sice kazdorocne brigadu, takze se nezucastnim, ale kazdorocne mam slunicko takze taky budete mit.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
to je myslim rozumnej termin... do te doby se (snad!) uz neco vyjasni...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jo, říjen je dobrej.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak čas utekl jako voda v řece a říjen se pomalu blíží. Teď jenom aby ta smrtelná choroba dlala pokoj a trošku vyšlo počasí.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Ahoj Rudo, jeden pelech v noclehárně bych prosil pokud by to šlo.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
S lítostí oznamuji, že se letošní "Radarky" nezúčastním... Jsem už starší = riziková skupina a vývoj epidemie není dvakrát příznivý. Doma chodím jen do samošky a na vycházky se psem, občas se projedu na moto. Zatím mi to k životu stačí.
Přeji vám (i sobě), aby to brzo skončilo a zase jsme se mohli setkávat bez omezení.
Čau h. "Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."