Tygr napsal:
Proč se tady neřeší chřipka teda,když to je větší zabiják a kmenů po koko.t a vakcína na jeden
naprosta kravina.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
A teď mě zatrnulo. Za měsíc je Radarka. Takže se to buď přežene a nebo nás bude Ruda u brány odpočítávat A kdo zachrchlá, bude utopen, spálen a přejet harlejem.
A když si vzpomenu, že jsem měl tak za cca 14 dní užívat Italské Alpy......No, na něco jsou chromá kolena dobrá. Odřekl jsem už v létě. A vůbec, musí se to přehnat co nejdřív, jinak budeme jezdit akorát po zahradě, kdo jí má. A jsem konečně ukecal babu na déle, než 14dní dovolené.....koncem léta.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ja nemachruju,esi ti to tak přišlo,tak sorry,nedokonalost psanýho slova.Já sem přesvědčenej vo tom,že stejně jako v minulosti SARS,MERS a podobný sra.čky,který tady byly a sou tady s náma pořád zůstane i tenhle zmr.d.Mám dva známý doktory z toho jeden je kamarád a nikdo z nich z toho takhle posr.anej neni.Sorry
Ja nemachruju,esi ti to tak přišlo,tak sorry,nedokonalost psanýho slova.Já sem přesvědčenej vo tom,že stejně jako v minulosti SARS,MERS a podobný sra.čky,který tady byly a sou tady s náma pořád zůstane i tenhle zmr.d.Mám dva známý doktory z toho jeden je kamarád a nikdo z nich z toho takhle posr.anej neni.Sorry
No jasně, že mám zásoby, ne z paniky, ale už delší dobu ( několik let ) syslím a udržuji zásoby tak, abych byl delší dobu soběstačný. Paleta rýže z Makra, desítky pixel fazolí, ovesné vločky, čočku, těstoviny. Máme 15 slepic, které vyserou cca 60 vajec týdně, Králíky, plný sklep brambor, 10 pytlů obilí - mlýn na mouku. Zavařeniny, 50 kilo ořechů z loňské sklizně. 20 litrů medu, vlastní studnu... . Všechno odjídám systémem FIFO a zase doplňuji. Samozřejmě mám i zásobu hygienických potřeb atd.
A jak psal pan Hicks, není to z připosranosti, jen jsem rád připraven na nečekané situace a nechci se v téhle době, pokud to není naprosto nutné plazit v supermarketech.
Tapir napsal:
No jasně, že mám zásoby, ne z paniky, ale už delší dobu ( několik let ) syslím a udržuji zásoby tak, abych byl delší dobu soběstačný. Paleta rýže z Makra, desítky pixel fazolí, ovesné vločky, čočku, těstoviny. Máme 15 slepic, které vyserou cca 60 vajec týdně, Králíky, plný sklep brambor, 10 pytlů obilí - mlýn na mouku. Zavařeniny, 50 kilo ořechů z loňské sklizně. 20 litrů medu, vlastní studnu... . Všechno odjídám systémem FIFO a zase doplňuji. Samozřejmě mám i zásobu hygienických potřeb atd.
A jak psal pan Hicks, není to z připosranosti, jen jsem rád připraven na nečekané situace a nechci se v téhle době, pokud to není naprosto nutné plazit v supermarketech.
to se musi pochvalit! nejlepsi je ta zminka o FIFO (pro nepocitacovce/nemanazery -- to znamena First In / First Out -- proste zeres zasoby od nejstarsich)
17 cm
jen ty palety rýže mi nějak nelezou do hlavy... na paletě musí být tak sto kilo ne? to mám na pět let...
jinak se nám to poměrně ošklivě rozlízá, v Itálii přes 1000 nově pozitivních za den, to je prostě řetězová reakce...
pod trvalým dohledem
pro ty, co tu meli ty nestoudny kecy "je to jenom chripka".
Italie, 21 stoleti. Doktori u starych pacientu s koronavirem zpusobenym zapalem plic ani nezahajuji lecbu, telo to bud nezvladne, nebo nemaji volne pristroje.
"Pokud tu pacient vysokého věku přijde do nemocnice se závažným respiračním selháním, je podle Salaroliho pravděpodobné, že lékaři léčbu vůbec nezahájí."
https://www.idnes...anicni_dtt
Upravil hicks dne 12.03.2020 22:23
17 cm
Osobní zkušenost nemám taky.Jen vím,že podle organizace Fondazione Gimbe zabývající se výzkumem ve zdravotnictví je toto v posledním desetiletí zatíženo výraznými škrty,tudíž oslabeno.Podobně se o něm vyjadřovali lekaři v rozhovorech na ČT.Takže to mozna je zpráva typu 28 nebo 27 nebo kolik stupňů si psal
Tygr napsal:
Osobní zkušenost nemám taky.Jen vím,že podle organizace Fondazione Gimbe zabývající se výzkumem ve zdravotnictví je toto v posledním desetiletí zatíženo výraznými škrty,tudíž oslabeno.Podobně se o něm vyjadřovali lekaři v rozhovorech na ČT.Takže to mozna je zpráva typu 28 nebo 27 nebo kolik stupňů si psal
na severu IT rozhodne balkanske ci tretizemni zdravotnictvi neni...
Jo... se Sisílií bych byl v soudech opatrny... ale zase pokud jses ve spravnim gangu/kmeni, budes osetren pocitam prednostne
17 cm
Nějaké zkušenosti se zdravotnictvím mimo ČR mám. Takže U nás, sem tam na Slováči, v Rakozusku, u Německa už taky jak kde a zbytek takovou pojistku, že buď vrtulníkem domu a nebo rovnou zinek. Jasně, že se to netáká nachlazení, srágory, kašlíčku, rýmičky aj. Nechceš v Albošce operaci, ani v Itálii......A že je Ital jem lehce civilizovanější cikán se traduje už dlouho.....
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
A že je Ital jem lehce civilizovanější cikán se traduje už dlouho.....
Mediku sever italie... okolo Milana, je jeden z nejrozvinutejsich a nejbohatsich regionu v evropskym kontextu.
To nema daleko k Bavorsku.. trochu vic bordelu, ale to vubec nemuzes porovnavat s jihem. Alto Adige = SudTyrol.
navic IT je celkem nedavny slepenec, mluvit o Italii jako o nejake monoliticke zemi je neodpovida myslim realite.
Upravil hicks dne 13.03.2020 12:53
17 cm
Medik napsal:
A že je Ital jem lehce civilizovanější cikán se traduje už dlouho.....
Mediku sever italie... okolo Milana, je jeden z nejrozvinutejsich a nejbohatsich regionu v evropskym kontextu.
To nema daleko k Bavorsku.. trochu vic bordelu, ale to vubec nemuzes porovnavat s jihem. Alto Adige = SudTyrol.
navic IT je celkem nedavny slepenec, mluvit o Italii jako o nejake monoliticke zemi je neodpovida myslim realite.
Piovídej mě o tom, když v Alpách je klasická tyrolská architektura, mají tam rum, mluví německy......pozůstatky monarchie.A vůbec se jim připojení k cikánům nelíbilo.
A když jsme u toho rumu, tak v Globusu jsou prázdné regály, ale hanáckej 40% je za 109, božkov originál za 99 a Tulamore je o 40% levnější, takže něco ke 3 kilům. Se rte na těstoviny, chlast je chlast No a my co máme i nějaké to kapalné ovoce se opravdu nebojíme. Narodit se můžeš, umřít musíš. Tak proč bejt smutnej a střízlivej
Upravil Medik dne 13.03.2020 13:18