Ten problem se objevuje převážně na obou koncích kardanu nebo jen na straně u kola. Jde mi také o to jestli udrzbu provádíte na obou koncich. Díky.
BMW R 1200 GS LC r.v.2015
Tohle vypadá že v BMW změnili materiál asi kvůli nákladům. Staré vzduchace tohle nedělají. Jak bude tohle vypadat po 10 letech kdy majitel bude jezdit minimálně a odkládat proto servis nechci vidět.
Mít tohohle vodníka tak tam navalim vazeliny fakt mraky. Grafitovou vazeliny do drážek a nějakou na lana co se lepí a tahá zvenku na kloub. A doufat že to pomuze
Pája
Možno blbosť, ale napadlo mi že čo tam dať na ten kardanový kríž z niečoho manžetu, čo by tesnila aj o hriadeľ s tisichranom... teda ak má na konci kúsok aj bez drážok ?
Upravil patol dne 27.05.2021 07:19
paja1 napsal:
Tohle vypadá že v BMW změnili materiál asi kvůli nákladům. Staré vzduchace tohle nedělají. Jak bude tohle vypadat po 10 letech kdy majitel bude jezdit minimálně a odkládat proto servis nechci vidět.
Mít tohohle vodníka tak tam navalim vazeliny fakt mraky. Grafitovou vazeliny do drážek a nějakou na lana co se lepí a tahá zvenku na kloub. A doufat že to pomuze
Jo jo Pavle. Jediné co pomůže, je pořádně to namazat a pastou Molub Alloy nešetřit. V tomto případě opravdu platí staré pořekadlo, že "kdo maže, ten jede"
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tak jak sem gdesi viděl průsvitný vika ventilu tak by to chtělo prusvitnou manžetu.... ja mam jakýsi novy deb.ilní tablet a 3x mi to místo manžetu napsalo manželku
Upravil Bohumil dne 27.05.2021 14:38
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Tak jak sem gdesi viděl průsvitný vika ventilu tak by to chtělo prusvitnou manžetu.... ja mam jakýsi novy deb.ilní tablet a 3x mi to místo manžetu napsalo manželku
Tak průsvitná manželka by mohla být taky zajímavá!
Bohumil napsal:
Tak průsvitná manželka by mohla být taky zajímavá!
Nooo,mohla by mě smirovat v garáži ze enom lapim a piju kafe a pak večer v posteli vykládam jak su nadělany ze nemozu ani mrd.at
Kupredu spatki ni krok...