Tak nejnovější informace jsou takové že grafickejch návrh bude fakt náročnej a drahej ale pokud vás bude dost tak se to na ceně moc nepromítne.Takže jít by to snad nějak mělo.Co je ovšem horší je že ted odjíždím do rumunska a nějak to nestíhám takže po mim návratu zpátky což je 27.7 budu mít přesný informace za kolik a jesli to vůbec udělaj a pak můžem hnedka začít s objednávkama.
to TOLI: budem čekat... Chtělo by to pak vyřešit nějakej objednávkovej systém
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak ještě se ozívám z chalupy.Grafik se vyjádřil tak že světla z toho obrázku překreslit nedokáže a že 2x motor by mu trvalo cca 6hodin po 350kč bez dph.Což znamená 2500kč jenom za grafickej návrh .Takže musíme vymyslet něco jednodušího.Nebo sehnat někoho kdo to hodí do křivek.
abbe napsal:
David_BO znaky dobrý,mikina taky,kapuca taky ale místo motorky bych tam dal siluetu motoru.VO TOM TO PŘECE JE.A bylo by to umiverzální pro 11,1150 i 12.
jsem jednoznačně pro motor a nemusí být tak graficky dokonalý. Stačí silueta, na rukávu GS na druhém logo vrtule, vše nejraději vyšívané. Je to použitelné pro všechny (1100/1150/1200)
Apeluji na kvalitu oblečení. Raději si připlatím za pořádný hadry.
Jedu? Jedu!
R1150GS
nášivky vrtule jsem kupoval v jednom obchůdku v Třebíči a v pátek když sem tam byl tak měla vyprodáno tak jsem si koupil aspoň kšandy BMW a ty měla poslední. Pokud by se trvalo na tom aby to bylo vyšitý tak se můžu zeptat jednoho týpka co na tomá mašinu,ale míň jak 15 kusů nechce dělat
Ten obchod v Trěbíči je na horní straně náměstí hned na kraji když tam přijdeš od Delvity. Je tam nějaká optika tak tam vlezeš a po schodech nahoru a doprava-ona tam prodává zipy a takový ty voloviny pro švadleny
misak napsal:
Pokud by se trvalo na tom aby to bylo vyšitý tak se můžu zeptat jednoho týpka co na tomá mašinu,ale míň jak 15 kusů nechce dělat
posles mi kontakt na chlapa?
shanim uz delsi cas firmu nebo nekoho kdo by byl shcopny mi vysit jen logo na tricko, nepotrebuju zadne napisy ani nic, proste jednoduche logo BMW a nemozu sa s nikym domluvit.
Kazdy enom slibuje a skutek utek... kdyzby za to chtel nejaky normalni peniz tak su schopny to risknut a vzit jednu vetsi objednavku s tim rizikem, ze to budu rozprodavat pak dva roky.
David_BO napsal:
... anebo jednodussi verze s linkama:
pro mě nejlepší, ale bez nápisu
Já bych byl taky pro jednodušší verzi, je to univerzální.. Ale říkám si, jestli by ten obrázek nebyl lepší na zádech.. Vpředu jen ten nápis R 11xx GS
kačeR1100GS
Už jsem tady louskal min 3 témata ohledně oblečení se znaky GS a pokaždé buďto spousta nápadů a nakonec bez realizace, nebo z ničeho nic nabídka něčeho co mě dostatečně neoslovilo. Sám oblečení se znaky BMW GS chci, a mám svoje představy. Když jsem hledal co je za možnosti, kvalitu a způsob provedení, tak jsem dospěl k závěru, že to chci vyšitý. Tisk sice dovoluje víc detailů, ale dost se opotřebovává a nemá takový šmrnc. Když jsem se pak více pídil po možnostech výšivek, tak malokusově na přání bída, děs a hrozná cena.
Až jsem se nasr... a místo hledání kdo to je schopen rozumně udělat jsem začal hledat jak se to dá udělat ...a výsledkem je, že jsem koupil mašinu na vyšívání včetně softwaru a teď se snažíme spolu skamarádit. Samotného mě překvapilo co to dokáže, když to dostane správné noty. Po pokusech hodlám jít formou samostatných nášivek jednotlivých prvků, které si pak můžu snadno našít nebo nalepit kamkoliv na cokoliv. Vyšívat přímo na oblečení je dost vopruz na přesné ladění pozice a rubová strana je pak pod výšivkou dost hrubá (např. u trička dost nepříjemné na kůži). Vzory se připravují komplet na komplu, pak nějaký ten testovací kus nebo jeho části na odladění a je to.
Proč to celé popisuju? Hodlám vyzkoušet různé návrhy co tady padly (od loga, přes nápisy, až po obrázky motoru), případně i jiné co najdu. S komplem si rozumíme, ta příprava mě baví, tak se těším co z toho vypadne. Hodlám to testovat sám pro sebe a tady ukázat - když by se z toho něco někomu zalíbilo, tak to může být k dispozici.
Teď jsem se chtěl hlavně poptat, jestli by někdo mohl poslat odkaz na ty obrázky ve slušném rozlišení co v tomto fóru už byly: tj. to GS s červeným zleva a z prava, ofic R1100GS, R1150GS, ten obrázek motoru a masky, případně další náměty na pokus o vyšití.
Jen tak přikládám ukázku úplně prvního pokusu co jsem zkoušel - logo BMW, má to necelých 6cm a pro pokus jsem zvolil nějaké 2 nabízené možné vzory pro plochu. Sám jsem čučel, co mi z toho vypadlo první večer po vybalení z krabice.
Benedikt přiložený následující obrázek:
Ludo46 napsal(a):
Ta nášivka vypadá suprově, bude možnost si jí objednat?
Díky za motivační reakci . Suprově je silné slovo, chce to ještě poladit, ale fakt i sám jsem byl tím pokusem překvapen. Chtěl bych rozhodně udělat ještě několik odlaďovacích testů na hustotu, vzorek a barvy. Taky to chci bez přezdívky, to byl jen pokus, ofic by se asi nemělo do loga zasahovat.
Pokud to bude OK, klidně vyrobím i ostatním - pokud by si ta mašina sama aspoň částečně vrátila náklady, tak by to bylo fajn. Při malokusové výrobě je vidět, že největší položka je čas na hračičkování s předlohou, který nepočítám, protože to dělám pro zábavu.
To Benedikt: To je super nápad, určitě bych taky něco pořídil. Tak ti přeji hodně úspěchů při testování A nezapoměň se průběžně chlubit se vzorkama
Splněný sen moje 1100GS
Ludo46 napsal(a):
Ta nášivka vypadá suprově, bude možnost si jí objednat?
Díky za motivační reakci . Suprově je silné slovo, chce to ještě poladit, ale fakt i sám jsem byl tím pokusem překvapen. Chtěl bych rozhodně udělat ještě několik odlaďovacích testů na hustotu, vzorek a barvy. Taky to chci bez přezdívky, to byl jen pokus, ofic by se asi nemělo do loga zasahovat.
Pokud to bude OK, klidně vyrobím i ostatním - pokud by si ta mašina sama aspoň částečně vrátila náklady, tak by to bylo fajn. Při malokusové výrobě je vidět, že největší položka je čas na hračičkování s předlohou, který nepočítám, protože to dělám pro zábavu.
Jasný to chápu, tak až to bude finále určitě bych si nějaký nášivky rád objednal
BMW R 1250 GS Exclusive
Tak sděluji víkendové poznatky a přikládám na ukázku logo. To je dobrý testovací pokusný obrázek. To co přikládám je asi můj final co se týče matrice (doladění jednotlivých vrstev, doladění písma, vyplnění, a mezírek kolem písmen). Po různých pokusech jsem dospěl k závěru, že nejlepší je použít jako podklad silné černé pevné plátno a nevyšívat plochu podkladu pod písmena. Celá nášivka pak není taková tvrdá podešev - na bundu je to jedno, ale třeba na tričko mi to přijde v měkčí verzi lepší. Vyšívat se dá buď bavlněnými nítěmi (horní logo) nebo polyesterovými (dolní logo). Jako nejlepší vidím kombinaci - barevné plochy bavlnkou, protože je taková hezčí jasnější. Písmo a "kruhy" naopak polyesterem, protože jsou ty nitě přesnější, takže nedochází ke změnám napnutí a tím je šířka těch kruhů rovnoměrnější a písmena čistější. Nevím co jiným, mě se líbí i to, že to nevypadá úplně jak strojařina, ale má to ten nádech individuální výroby. Ještě testnu z námětu Vaška co s tím opakovaně voda. Polyester by měl být v klidu, je to umělina háklivá jen na teplo (např žehlení), bavlnky uvidím. Z pokusů mi taky vypadlo, že radši použiju jen složení modré a bílé barvy, protože je to mnohem živější, než v kombinaci kruhy a písmena šedou jako imitaci stříbrné. Ještě zkusím nějakou sytější modrou.
Udělal jsem ještě pokus s obrázkem masky, která tady v tomto vlákně už byla jako jeden z motivů. Pohrál jsem si trošku s tím podkladem, ještě víc ho zgeneralizoval a splácl jen na dvě barvy - šedou a bílou. Zkusil jsem to pustit ven, je to jen ve velikosti asi 12x10cm. Na to, že jsem čekal úplný paskvil to dopadlo ještě docela zajímavě, ale rozhodně by to chtělo tu předlohu mnohem důkladněji vyčistit a zjednodušit, aby to byla víc skica než věrný obraz.