Tak se omlouvám,moc jsem se těšil,ale pánové na montáž to přijdou dodělat až zítra,takže dávám k dispozici delux vyhřívané lůžko v teplé chatce u Medíka.
Užijte si to.
Děkuji Rudovi a jeho rodině za úžasnou organizaci, vynikající vepřo/knedlo /zelo, poutavý příběh z Afriky, všem kamarádům děkuji za vynikající společnost, za zapůjčení šroubováku, Tondovi za technickou nápovědu ......
Užil jsem si páteční akci i sobotní dopoledne, cestou parádně zmokl, takže děkuji i Bohumilovi za motivaci k naimpregnování bot a bundy.
Už teď se těším na příští setkání! H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
V pátek jsem byl první Rudův " pacient" co přijel. Na kafe. Rudo, díky moc.Odjel jsem brzo a trochu zmokl. Zdarec všem z Blanska.
Kde je vůle,tam je cesta..
Bylo to super
Bezva obsluha a parádní akce, kde je ještě možný potkat "starý" známý tváře.
Navíc nepřijela žádná lednička a svět se kupodivu nezbořil
Mr GS přiložený následující obrázek:
Díky Rudo tobě i celé rodině. Pak za obohacení slovní zásoby o nový termín Píkr. Je bezva že nebylo potřeba hasit žádný obytňák, ale ono bylo zase mokro, takže by se vlastně nic moc nestalo. Víkend paráda v pátek bez deště, v sobotu s deštěm který parádně podpořil postapo atmosféru raketové základny a dnes super svezení až domů. Paráda.
mahomaho přiložený následující obrázek:
[80.36Kb]
Upravil mahomaho dne 23.10.2022 16:57
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Zdravim všechny účastníky opět ze západu. Akcička jak víno, v pátek večer hukot jak ve včelím úle skoro až do rána (zdravim Mediku... ), v sobotu večer komornější průběh, ale o nic méně zajímavý a organizace na 1 s hvězdou dvakrát podtržená.
Ještě jednou dík Rudovi, jeho paní i dcerkám.
...songs from the wood make you feel much better...
Tak já sem taky doma. Díky Rudovi a jeho rodině za perfektní organizaci a všem účastníkům za parádní akci. Tyhle akce mají prostě to, co mají mít.
Díky všem a příští rok zase na Radarce
Také chci poděkovat Rudovi&family za perfektní organizaci + Tondovi za sobotní vyjížďku po okolí a těším se na další "pokračování".
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
mahomaho napsal:
Díky Rudo tobě i celé rodině. Pak za obohacení slovní zásoby o nový termín Píkr. Je bezva že nebylo potřeba hasit žádný obytňák, ale ono bylo zase mokro, takže by se vlastně nic moc nestalo. Víkend paráda v pátek bez deště, v sobotu s deštěm který parádně podpořil postapo atmosféru raketové základny a dnes super svezení až domů. Paráda.
Jejda, to je z Rapotic. Tam jsem sloužil u rakeťáků. Chodím tam na houby
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Jako pokaždé, perfektní akce. Velké poděkování Rudovi a jeho rodině za péči, kterou o nás bylo postaráno a příští rok, opět na viděnou.
BMW R 1150 GS Adventure 25. Jahre