Joo tohle je klasika když se něco ladí.. Moc ty led blikače neznič až stím sekneš za 1000 je od tebe koupím všechny...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
To vypadá jako kdyby byl přehozenej kablik v konektoru a pak by to odpovídalo závadě.. 6árovce je jedno odkud to doní teče LED ne
Tak už blikám... Bylo to opravdu tím, že na motorce jsou přehozený kabely u konektoru... Sice jsem to včera zkoušel i přehodit, ale očividně špatně... Takže blikáme trošku rychleji, než Ježkovo moto, ale asi to tak nechám, nevypadá to nejhůř... Vlastně se mi to i víc líbí...
Včera jsem chtěl vyměnit relé a zjistil jsem že tam mám relé se dvěma kontakty. To by nebyl problém, holt jsem ho ukostřil, ale po výměně relé mi to blikalo rychle i s původními blinkry. Musím sehnat jiné relé. Cestou odporu jít nechci. Zatím. Ten přístup je tam ale děsný, proč není baterka a celá elektrika někde z boku pod sedlem?
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
Včera jsem chtěl vyměnit relé a zjistil jsem že tam mám relé se dvěma kontakty. To by nebyl problém, holt jsem ho ukostřil, ale po výměně relé mi to blikalo rychle i s původními blinkry. Musím sehnat jiné relé. Cestou odporu jít nechci. Zatím. Ten přístup je tam ale děsný, proč není baterka a celá elektrika někde z boku pod sedlem?
KUP SI PAVA OD JAWY a narvi do toho nadrz a pod sedlo ti pak vejde veci dododododobrý néééééééééééééééééé
Dej tam silnější žárovky , já dal relé z felicie a 21w žárovky a kamarádi si konečně nestěžují že mě není při odbočování vidět.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Ne, ještě čekám na relé tak jsem si ještě něco přikoupil. Během týdne už to snad přijde, takže uvidím zda se k tomu dostanu o víkendu.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
Nebudu tam mít originální LED blikače. Koupil jsem je na e-bay mají asi 18 diod. Relé budu mít od Praskina zde z fora jen nějak nestíhal.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT