Jestli máte někdo něco co byste rádi pustili ostatním tak to hoďte na flasch a přivezte s sebou.Ta nová telka rozluští fakt snad všechno.Jinak bych připomenul,že zítra okolo 8.00 začnu posílat souřadnice.Vše bude trochu jinak.Postavil jsem to tak,že si myslím nebude pro střelce problém to projet celý.Je důležitý si to zkracovat,takže příprava zkratek doma u compu se určitě vyplatí.Počasí by mělo být ideální.Je jedna změna.V teamu co minule vyhrál nepojede Karel na Dakaru,ale Libor na GS800,takže obhajoba pouze poloviční.Ve značkách je drtivá převaha KTM 17ks,BMW 5ks a jedna Aprilia.Japonec bohužel zase nejede.Afrikáni zase budou asi krosit někde s Pájim.
Máme to bohužel zasebou.
Pánové,moc díky za atmosféru a hlavně za to,že většině neunikl smysl týhle akce.
Ještě prosím ty kteří byli i na podzim,aby trochu srovnávali.Pro mě to bude trochu vodítko co zlepšovat.
Výsledky komplet budou v budoucnu na Jezdime.eu dám Vám vědět až to tam bude.
Výsledky ve zkratce:
1. Motáci LC8,LC8
2.First Winner Caponord,GS800
3.H+CH GS1200ADV,GS1200ADV
4.Jezdíme.eu LC8,GS1150ADV
5.Totaly lost ve dvou na GS1200
Víc si nepamatuju.Budu se snažit zase udělat nějakej sestřih,ale snažil sem se spíš jezdit,takže je vše jen na Gopro.Uvidíme co z toho vyleze.
Makám na podzimním Motání,jak fyzicky tak duševně a koncept už mám!Takže pro ty co se jich to týká!
Chytil jsem inspiraci ve Vaší připomínce a bude to tentokrát tématická akce.To znamená,že všechny body budou mít společného jmenovatele.Také hodnocení se změní,aby byli zvýhodněni Ti co najedou nejméně kilometrů.Bodů bude
přiměřeně,aby to všichni stihli v časovém limitu.Také bude jedna technická disciplína,která Vám nějakej ten kilák může ubrat.Aby se každej mohl pořádně připravit dostanete body o něco dřív než minule.Těším se na Vás a jsem zvědav jak se novej model osvědčí!
Zdar.Teď mi volal Láďa -Caponord.Má rozřezanou hubu od zubaře a fakt to nepůjde.Najde se někdo s navigací k jeho parťákovy.Ten jede na 1200GS.Vím že je to na rychlo,ale to je osud. Jinak by musel odstoupit a to by byla škoda.Jen pro pořádek je to akce Sadílkovo motání a je tento výkend 6-8.4.12
Máme to zase za sebou.Díky všem za účast a bojovnost.
Výsledková listina:
1 S vobědem
2 Vetešníci
3 H+CH
4 Holá guma
5 Sts Svojkovice Brod
6 Kama
7 Jezdime.eu
8 Dufíno+Áda
9 Motáci
10 Hmyzáci
11 Radoškovy
12 Unterwasermani
Sadilek, Radosek.... co by tam jako Hix delal?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
sadilek napsal:
Obhajoval své teze a hlavně ukázal své schopnosti v sedle.A možná i měnil názory na spoustu lidí.
tak ja si pozvani predstavuju trochu jinak, nez ze poruznu po webu pises jak to se mnou nemuzes vydrzet
17 cm
sadilek napsal:
Obhajoval své teze a hlavně ukázal své schopnosti v sedle.A možná i měnil názory na spoustu lidí.
tak ja si pozvani predstavuju trochu jinak, nez ze poruznu po webu pises jak to se mnou nemuzes vydrzet
Já Tě zval?Nezval,jen jsem ti nastínil tvou šanci ukázat se i mimo klávesnici.
Šance vymanit se ze škatulky tlučhuba tu určitě byla.
ale Sadilku, ty jses posledni.. dobre predposledni clovek na svete, kteremu ja mam potrebu cokoliv dokazovat
ja chapu, ze ti mluveni a psani na forech moc nejde a mas potrebu to kompenzovat.. ale co ja s tim? heroicky vykony pacham kazdou chvili v praci, coz moji motivaci ucastnit se podobnejch akci dal snizuje...
je mi jasny, ze pro chronicke pracovni nudice je vikendova zaplava adrenalinu potrebnym zpestrenim... ale my co se ve stresu topime celej tejden se z toho mame po*rat?
17 cm