Ja jsem tam prolitnul jeste v nedeli dopoledne a uz tam byl jen Petr se zenou...
Mmch meli bychom Petrovi prispet na tu sekeru, co tam nechal. Odemne si vzit love nechtel i kdyz jsem nabizel barter za BJ
Upravil hicks dne 21.04.2024 14:30
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jak už jsem psal výše, rád Petrovi přispěju
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Děkujeme Petrovi i Martě za skvěle zorganizovanou akci. Ačkoliv počasí nám moc nepřálo, stejně jsme si to užili. Orienťák byl moc pěkně a pečlivě připraven. Zdravíme všechny zúčastněné a snad někdy příště. Erik a Aňa
BMW R 1150 GS Adventure 25. Jahre
Už jsem taky doma.
Příznávám, že v sobotu ráno jsem z toho byl pěkně zlomenej.
I ti, co dorazili, se začali postupně vytrácet a já tam zůstal 1/3, už tak bídný, výplaty v mínusu...
Ale pak jsem si uvědomil, že jinak bych nejspíš spoustu z Vás neviděl.
Některé vídám stejně často jako daňové přiznání. Jiné ještě méně... že pane Ivo Bohuslave ... a tak jsem rád, že to proběhlo a že jsem Vás mohl vidět a ty, co jsem neznal, ještě poznat. Prachy příjdou zase za měsíc, ale kdo ví, kdy Vás zase uvidím?
Navíc, dneska jsem tam v 11h vrátil klíče a že bylo luxusní počasí, tak jsem se vydal k domovu špatným směrem a při 400km po jížních Čechách jsem konečně překonal 400tis km na své motorce, takže to byly závěrečné tečky za všemi těmi silnými zážitky z tohoto víkendu
Tak snad příště znovu a lépe!
Mr GS přiložený následující obrázek:
[169.88Kb]
Upravil Mr GS dne 21.04.2024 19:27
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Omlouvám se za sobotní ranní útěk, ale tu zimu už nějak nedávám
Moc rád jsem vás všechny viděl, bylo to fajn
Marto a Petře, díky za perfektní zorganizování.
Upravil mara dne 21.04.2024 19:40
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Taky se přidávám s poděkováním za připravenou akci a doufám, že ti to Petře nevezme chuť na další "experiment"
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Taky se přidávám s poděkováním za organizaci a hlavně za výbornou snídani. Rádi sme vás poznaly a pokecaly. Za náš ranní útěk se omlouváme, ale promočený boty udělaly své. A to sem se tak těšil na snídani s lahváčem po ruce a místo oběda jít narvanej spat
Honza a Hanka
Teď jsem se podíval na účet a nestačím se divit
Díky moc všem, co přispěli.
Samozřejmě i těm, co už na akci zaplatili víc, než měli.
Když přičtu to žrádlo, co mě zbylo (hlavně ty piva ), tak už jsem na nule, možná i něco v plusu, což jsem ani nechtěl. Vydělávat na vás rozhodně nechci, takže jestli se aspoň příště zadaří, ti dobrodinci u mě mají piva zdarma.
Díky moc!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Když přičtu to žrádlo, co mě zbylo (hlavně ty piva ), tak už jsem na nule, možná i něco v plusu, což jsem ani nechtěl. Vydělávat na vás rozhodně nechci, takže jestli se aspoň příště zadaří, ti dobrodinci u mě mají piva zdarma.
Díky moc!
Nesmíš bejt tak hodnej a když ti někdo nechává pár drobnejch navíc, pro strejčka příhodu, nemáš se cukat. I kdybys na tom pár korun vydělal, myslím si, že by to nikoho neurazilo. Budu rád, pokud Tě malá účast neodradí a uvidíme se zas příště.
Nám do toho skočila nabídka projet se na okruhu na nový třináctce, takže jsme zmizeli opravdu hned brzy ráno. Jinak bychom se určitě zdrželi, což jsme měli alespoň do odpoledne v plánu.
Všechny vás zdravím a všem dík za fajn společnost.
Upravil FaktNeniCoResit dne 24.04.2024 23:46
Baworák, boxer. Fakt není co řešit...
Bohumil napsal:
A já furt nakukuju kdy sem dáš číslo účtu...
Můžu Ti ho poslat. Teda moje a ja mu to přepošlu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mr GS napsal:
Díky moc!
My máme radost, že ty máš radost,
Tak se uvidíme zas za rok?
Pokud tedy počasí a hlava dovolí.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Mr GS napsal:
Když přičtu to žrádlo, co mě zbylo (hlavně ty piva ), tak už jsem na nule,
no vidis, jsem Ti to rikal.. nema cenu se zasekavat na zalezitostech, ktere jsou snadno resit.
Navic bys byl IMHO votravenej dalsich X let. My potrebujeme dobre zorganizovany sraz... jo a trochu stesti na pocasi
17 cm
Bohumil napsal:
A já furt nakukuju kdy sem dáš číslo účtu...
Můžu Ti ho poslat. Teda moje a ja mu to přepošlu
Jestli si doktor z Afriky a potřebuješ peníze na cestu za mnou abys mě mohl vyšetřit tak jo.
jo jo, přesně tak to je vyšetření Ti udělám zdarma
Imho Petře, tady alespoň vidíš, že jsme si sobě přáteli nejen na fóru ale i mimo něj a to je hezké
A jestli teda chcete někdo vyšetřit, tak si řeknete o mé číslo účtu. Studoval jsem v Adis Abebe. Priletim
P.S. Hicks ma BJ v ceně letenky
Upravil Kubrt dne 25.04.2024 12:54
Musim ale konstatovat, ze BJ od prislusniku silovych rezortu.. at uz cinnych ci byvalych, je vzdy za premiovou cenu... : D
Upravil hicks dne 25.04.2024 15:30
17 cm
Mr GS napsal:
Díky moc!
Nechal jsem tam lahvinku vlastní produkce (Švestka 22, 51%), snad jsem tím nikoho neurazil a doufám, že aspoň malinko bude chutnat, když už to počasí nám nechutnalo nikomu
Když nenajdu cestu, udělám si vlastní...