bmwivo napsal:
..pojedu v pátek tak okolo třetí hodiny z Hradce Králové podle GPS nejkratší cestou, to znamená, že většinou mimo hlavní silnice. To mám nejraději...
To znamená,že pojedeš třeba i lesem a polema? To bych s tebou asi nejel... Ale kdyby jsi jel po okreskách,tak bych se sklouznul...
.
.....nejezdím po nezpevněných cestách, terén vypouštím úplně, je to Silniční Cestovní Enduro !!
..objíždím i kaluže
Upravil bmwivo dne 12.08.2009 12:29
bmwivo napsal:
..pojedu v pátek tak okolo třetí hodiny z Hradce Králové podle GPS nejkratší cestou, to znamená, že většinou mimo hlavní silnice. To mám nejraději...
To znamená,že pojedeš třeba i lesem a polema? To bych s tebou asi nejel... Ale kdyby jsi jel po okreskách,tak bych se sklouznul...
.
.....nejezdím po nezpevněných cestách, terén vypouštím úplně, je to Silniční Cestovní Enduro !!
..objíždím i kaluže
V tom případě bych dal přednost Tobě,než Emilovi a jízdě s ním z Prahy.Nic proti Emiliovi Ale ta Praha mě dvakrát neláká...špatný vzpomínky....číslo na Tebe myslim mám,tak se mužem dohodnout kde na Tebe počkám
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kdo jede z nebo pres Prgu doporucuju vynechat strakonickou (4) a piseckou (E49) a jet pres: Davle (moznost srazu u pumpy Petrol, kde je zahradka), Kamyk, Krasna Hora, Kovarov, Milevsko, Bernartice, Tyn nad Vltavou, Netolice.
Mapa zde: http://bulos.cz/l...chovec.htm(link na maps.google.com mezi tagy url nejak nefungoval)
Upravil bulos dne 12.08.2009 15:27
Není problém,kámo a myslím že nezůstane jen u jedné kořalky
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
fífa zapoměl říct, že je to sraz motocyklových abstinentů ( jako je třeba on, nebo já..)
takže s tim alkoholem neblbněte
pít se bude akorát limča a mlíko
Emilio napsal:
Jestli to tak je a nikdo si nedá ani hlt alkoholu a bude se jíst jen vegetariaánská strava,tak tady do vánoc nenapíšu ani písmenko!
Máte na to?
Stačí ,když budeš dávat obrázky ze života.. Zbytek nám budeš vyprávět na srazech na dobrou noc.. (po 22 hod a od 18 let )
Upravil bluesbery dne 12.08.2009 20:51
Emilio napsal:
Bluesbery,ty se snad ani nemůžeš účastnit mé nabídky,měl bys v neděli jazyk jak baset
Ten už mám po minulé neděli.. Ale už se to lepší..
Ale to ti nemůžu vyprávět,to bys měl slechy jako novofoundland..
Upravil bluesbery dne 12.08.2009 20:56
Takžéé chlapíci můžu bejt na netu jen večír
záhoraku uřčitě přijeď aspoň kecnem na téma kam mam v zaří jet na slovensku tvůj kámoš na varaderu určitě není problem
to,,,,, piknik z budějc nestačíš zahřít ani motor tak doufá že se nezalekneš a přijedeš
to bečka už to vidím bez masa a alkoholu a vsadím boty že máš kurevsky prasklej jazyk už těď
emile s tou hudbou něco skusím domluvit ale určitě jen
reprodukovanáááá
a ten pepek ty jooo to je vůůůl coš ho to napadlo takže ten nedorazíííí
když ho miluješ není co řešit
On hlavne ted nejakej cas vyplatu nebere, je na nemocensky a jelikoz ma nejaky splatky, tak to hold neutahl. Ale ma dostat pak vsechno najednou i s pojistkou, takze na KTM bude at je pry zmena. No uvidime, uz slysim ty kecy jak je KTM nejlepsi atd.
Aktualne 1250 GSA HP
dneska sem s pepkem mluvil má po operaci zad a doktor mu zakázal jezdit na moto bmw mít příští rok nebude zblaznil se do ktm 990 r adventure stejně přesedlá
jinak chlapi je tu docela nápad a návrch uspořádat tombolu oslovilo mne pár lidí že by do tomboly něco daly čepice .. tašky do kufrů.. a hodně pěkná cena by byla fungl topcase tak se vyjádřete jestli by jste chtěli něco takového!!!!!!!!! znamená to na sobotní večír nějakou srandu a zábavu a zaroveň jestli jste schopný aspoň někdo přivést do té tomboly nějaké kraviny aby bylo o co losovat
kdyby to bylo celé v mé režii tak bych to prase sehnal to by tady nebyl problém ale není nic méně bude tam grilovaný masíčko slíbil vedoucí za slušné ceny má tam velkej výběr jídel takže s obžerstvím problém nebude
ještě s ním budu mluvit jak to bude se snídaní i když pepek přijede jen možná ten nejraděj vstává v 6 h on teda chodí spát v půl 6 h tak aby jsme měli snídani řekněme aspoň v 8 h
fifa napsal:
dneska sem s pepkem mluvil má po operaci zad a doktor mu zakázal jezdit na moto bmw mít příští rok nebude zblaznil se do ktm 990 r adventure stejně přesedlá
jinak chlapi je tu docela nápad a návrch uspořádat tombolu oslovilo mne pár lidí že by do tomboly něco daly čepice .. tašky do kufrů.. a hodně pěkná cena by byla fungl topcase tak se vyjádřete jestli by jste chtěli něco takového!!!!!!!!! znamená to na sobotní večír nějakou srandu a zábavu a zaroveň jestli jste schopný aspoň někdo přivést do té tomboly nějaké kraviny aby bylo o co losovat
Tombola není špatnej nápad.Také bych něco přidal.Mohl bych věnovat třeba varana