ta bota dejcha... alespon ja to cejtim na ploutvi...
akorat Borisovi proste nesedla, no...
nutno dodat, ze ja jsem v nich stravil vicemene celej rok od jara do podzimu, 8 hodin denne a v poho.
Rozhodne tisickrat vic vetraj nez Santiaga.
Tak to jeste ze jsem si nekoupil Santiaga
Ne vazne, ze v tom jeste cejtis pruvam mi prijde jako naprosty sci-fi...
Ale jo, mozna jsem zaujatej, ale zase vim jak si v nich pripadam a jak v jinejch a tyhle proste nemam rad a prijdou mi desny a beru je jen nouzi...
Maiali nel Fango!
Tyhle jsou dychaci tcx - nasel jsem fotku jen vysokejch, ale urcite jsem je videl i nizsi...
To mi pripada jako smysluplnejsi volba bot na leto. Mel jsem ale vyhlidnuty jiny, mam je zalozeny v casopise, najdu pozdeji.
Maiali nel Fango!
ta bota dejcha... alespon ja to cejtim na ploutvi...
akorat Borisovi proste nesedla, no...
nutno dodat, ze ja jsem v nich stravil vicemene celej rok od jara do podzimu, 8 hodin denne a v poho.
Rozhodne tisickrat vic vetraj nez Santiaga.
Tak to jeste ze jsem si nekoupil Santiaga
Ne vazne, ze v tom jeste cejtis pruvam mi prijde jako naprosty sci-fi...
Ale jo, mozna jsem zaujatej, ale zase vim jak si v nich pripadam a jak v jinejch a tyhle proste nemam rad a prijdou mi desny a beru je jen nouzi...
ja krasne cejtim v rychlostech cca 60+ jak se mi vicemen okamzite zacina chladit noha.
Ale imho je hlavni rozdil v tom, ze tobe ploutef proste topi vic, nez mne...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tyhle jsou dychaci tcx - nasel jsem fotku jen vysokejch, ale urcite jsem je videl i nizsi...
To mi pripada jako smysluplnejsi volba bot na leto. Mel jsem ale vyhlidnuty jiny, mam je zalozeny v casopise, najdu pozdeji.
bezpecnejsi mozna.. ale v te vysce se imho budes stejne pect.
chce to vyzkouset.
Navic -- v lete vyzkousim ty AirFlow 2 co mam:
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kluci,ať nezákládám vlákno,tak to zinknu sem.Mám stejný dotaz jako Emper,akorát mě jde o Forma Terrain TX HPS White.Máte je někdo? Díky.
Kubrt přiložený následující obrázek:
[86.98Kb]
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Emper napsal:
Zdar nemáte někdo zkušenost s těmahle botama O'NEAL ELEMENT 3 PROFIT MX: http://www.motoga...ile-p19873 .. a pak třeba tady na ebayi : http://www.ebay.c...7b68c567ba.. šlo by je porovnat s TCX Infinity, které tu jsou hodně vychvalovány?
Tyto nemají tak pevnou podrážku ani okování, mohly být podobně pohodlné..Gore-tex..atd..díky
Zdar mám tyhle http://boty-na-mo...ii-piston/ což by dle obrázku mělo být v podstatě to samé jako ty MX až na nějaké detaily. Je to spíš na pohodové crosscountry ježdění. Chodit v tom sice jde, ale tak maximálně na benzínce na kafe nebo si někde zastavit na zmrzlinu.
Upravil Scarabeus dne 02.03.2012 12:56
Scarabeus: jasně.. jde mi spíš o zkušenosti s (ne)promokem, jestli v tom není extrém vedro(jestli jsou trochu schopný dejchat)..asi tak..
Jinak na těch obrázcích co jsi poslal odkaz na Heureku, tak jsou u nich dva druhy podrážek..koukni na to, který tedy máš ? Díky
Upravil Emper dne 02.03.2012 13:37
já mám Formy "jen" ty MX a jsou to fajn boty. Jsou pohodlné, dá se vnich chodit úpně v pohodě. Když příde větší chca...c tak samozřejmě do nich teče. poměr cena/výkon musím dát
Upravil Kuci dne 02.03.2012 13:45
Emper napsal:
Scarabeus: jasně.. jde mi spíš o zkušenosti s (ne)promokem, jestli v tom není extrém vedro(jestli jsou trochu schopný dejchat)..asi tak..
Jinak na těch obrázcích co jsi poslal odkaz na Heureku, tak jsou u nich dva druhy podrážek..koukni na to, který tedy máš ? Díky
Mám stejný podrážky jako ty boty na odkazech od Tebe. Mezi druhou a třetí (možná o něco výš nemám je teď u sebe) přeskou končí membrána co zabraňuje průniku vodu přes rozevírací část boty. Takže všechno co se dostane výš jde dovnitř. Bohužel jsem s nima nikdy nejel nějaký extra dlouhý mega liják takže nemůžu říct kolik vydrží. Běžný deště, průjezdy louží a jízda po mokré vozovce to zvládlo vždycky v suchu. A že mi jde u Dakara od předního kola na boty všechno. Při offroad ježdění mám kalhoty dovnitř a až na nějaké extrémy sem v nich rybník taky neměl. Při jízdě to dejchá celkem obstojně i v létě, ale když sou vedra a zastaví se nebo se pomalu jede tak už je v nich horko. Nevím jak u těch bílých, ale ta černa co mám tomu moc nepomůže takže když svítí slunce a je nějakých 25°+ tak si je při delším stání lehce rozepínám.
já mám Formy "jen" ty MX a jsou to fajn boty. Jsou pohodlné, dá se vnich chodit úpně v pohodě. Když příde větší chca...c tak samozřejmě do nich teče. poměr cena/výkon musím dát
Díkes,ale mě jde právě jen a jen o tyhle Terrainy a konkretně o podrážku,jestli se netrhá o stupačky... Ale dík za info.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Díkes,ale mě jde právě jen a jen o tyhle Terrainy a konkretně o podrážku,jestli se netrhá o stupačky... Ale dík za info.
Je mi to jasný. jediný čeho bych se obával je absence plíšku na špičce boty. Mám ho slušně okopanej. kdyby tam nebyl, tak je odrovnám za sezonu
Ty gaerne nevypadaji zle, zkusenosti ale nemam. Jediny co vim, ze crossfiry byly vzdy o svetelne roky lepsi, nez jakekoli jine boty, co jsem kdy zkousel. Krom jineho se daji dokoupit vsechny nahr.dily a hlavne do nich NETECE! Do 3/4 vysky se da normalne stat ve vode. Kalhoty muzes zapnout mezi horni a spodni cast skeletu, cimz zamezis i neprseni, nacakani horem! Tak velky rozsah kloubu, ze jsou jak vyslaply uz rovnou z kramu. Navic ted uz se daji koupit i za 7! Ja platil kdysi 10 a dal bych to bez rozmysleni zase.
SiDi forever
Upravil morabo dne 15.03.2012 05:07
Maiali nel Fango!
Gaerne SG12 mam letos treti rok. Predtim jsem mel O.Neil a Forma Dominator. Tyhle boty jsou prvni z nove generace bot,ktere maji nove resenou ochranu kotniku a kloub,ale pouzivaji klasickou podrazku s prositim a kovovou ochranou spicky.Zazily se mnou dvakrat RO,jednou UA a nespocet tuzemskejch offroadu,dosud zadne poskozeni,ani vnejsku,ani vnitrku.Minimalne jednou mi zachranily hnatu,kdyz jsem ji zapomel mezi parezem a stupackou. Jejich vyhodou je jejich nastavitelnost pro lidi s objemnym nartem,lytkem a hlavne,palci na nohach. Tam vsechny ostatni boty tlacily,tyhle maj uplne jinak resenou spicku boty. Kdyz jsem si je zkousel,byly mi hodne tesne a malem jsem je nevzal,ale bylo mi vysvetleno,ze misto vnitrni boticky maji gel,ktery se teplem vytvaruje presne na nohu,je pravda,ze po par obutich se v nich citim,jako v backorach a byt v nich cely den neni problem. Zatim jsem je nepromocil,i kdyz nicim nemazu a to je mozna duvod,proc tak silene vrzou,to je snad jedinej neduh,kterej maji. Ochrana maximalni pri neuveritelnem celodennim pohodli,za sebe muzu jen doporucit,navic se daj lonske modely koupit kolem 8 tisic,coz je asik nejlepsi,co se koupit da. Za mne uz jedine Gecka
Upravil Petr 11 dne 15.03.2012 07:53
Ja teda menit nebudu, crossfiry mam 6 let, jeste z krosky (proto mam... ehmmm.... oranzovy ) a krom zabarveni/zasrani jsou jak novy. Maji toho za sebou taky dost a jediny co, tak jsem nedavno ztratil jeden sroubek, ale mam nahradni. Budu je mit asi jeste hodne dlouho...
Maiali nel Fango!