to: xavier-janek
To už je jiná cena 5267,-Kč za sadu
Dle mého názoru,v tuto chvili,není nad čím špekulovat,než čekat na E10,
které snad někdy spadnou s nebe a budou buhví jaké
MARCO napsal(a):
Zdarec,kde by se dali,pořídit TKCčka za dobrý peníz??
Jak již bylo řečeno,jestli je cena pravdou za sadu E10 4170,-kč s dph
Tak na internetu,jsem našel nejlevnější TKC předek za 3150,-Kč s dph?
A zadek TKC za 4013,-Kč s dph?
Sada- 7163,-Kč s dph
tak to jsem udělal dobře když jsem v Prosinci koupil zadní TKC za 2500,-
Objevil jsem na www.moto-pneu.cz TKC80 za 4590/sada. Mají tam teď v lednu akci na pneu Continental.. Mitas E10 je asi tam co Godot. Na toho chlapa taky pořád čekaj a stejně nepřijde..
Upravil Sema dne 18.01.2010 05:00
Hernajs TKC za skoro stejnou cenu, jako očekávané E10? Beru TKC, u nich alespoň vím, že je mám do dvou dnů doma. MITAS dle mě stále zastírá a klame. Možná příští rok
nebo pokud někdo radši KAROO T, tak sada za 3.923kč http://eshop.moto...19357.html
Upravil Pizzy Bender dne 19.01.2010 13:20
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
predbeznu cenu mi nikto povedat nevedel ale na advrider.com som sa docital od maka (chlapik z ciech) ze cena by mala byt polovica z ceny TKC (co mne osobne pride az prislis)
cim dlhsie na ne cakam tym dlhsie sa bojim aby to nebolo "cakanie na Godota"
To zní docela dobře ne? problém je v tom, že tomu článečku chybí komentář "placená inzerce"
Tímto nechci nijak shazovat tyhle pneumatiky, nejezdil jsem na nich, tak co bych se k jejich kvalitě vyjadřoval... myslím tím jen, že takováto oslavná óda ve mně nevzbuzuje úplnou důvěru...
Upravil Janek dne 26.01.2010 22:02
K článku o Mitas E07, jestli se jim podařilo odstranit klouzání za mokra, (bylo velmi, velmi výrazné), tak gratuluju, to by byl záslužný počin, i když článek opravdu vypadá jako PR. Nicméně i kdyby, v rozměru na hrocha ji dělat stejně nebudou, takže pro moje dálkový cestování musím hledat něco jinýho..
Upravil Sema dne 26.01.2010 21:12
je to sice mimo e10, ale hovořilo se tu o cenách TKC...tudíž...kdyby někdo objednával sadu na http://www.moto-p... tak může zřejmě počítat s tím, že mu s gumama dorazí i malej digitální tlakoměr od Continentalu + nějaký ty samolepky pro přepelení škrábanců