Tak mám moto doma, bylo to tedy tím regulátorem. Už mám ten černý, předtím tam byl ten hliník. Starší bude doma jako nouzák. Tak snad vydrží jako ten původní.
Kazí se i ty nové černé - měnil jsem jich už několik a před pár týdny jsem zrovna nefunkční "černý" nechal členovi fóra TomVS, aby si z něj udělal "bypass". Prostě nejlepší je vozit sebou náhradní regulátor nebo udělanou propojku ( "bypass" ) z nefunkčního regulátoru.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Je to tak... propojku ještě uvezu, kdyby náhodou. Jinak na 12ADV 2011 už opravdu není v nádrži pásek na měření hladiny paliva, ale klasický palivoměr (plovák). Teď mi byl v rámci garance měněn, taky zlobil. Tak snad to byla vyjímka a bude to lepší než pásky.
Nechce se mi zakládat nové vlákno. Nemáte někdo nefunkční regulátor, který byste mohli postrádat ? Kamarád má 1200 GSA (2007) a asi by bylo dobrý, aby na to byl připravenej. Samozřejmě provizorní opravu zná, ale mít propojku ze starého regulátoru by bylo nejlepší.
Upravil stepan dne 26.07.2013 09:40
Tonda napsal:
Ideální je mít vadnej regulátor, "vydlabat ho" a udělat si z něj propojku - dělal jsem jich klukům spoustu. Výhoda je, že takhle udělané je to vodotěsné. Konektor do čerpadla pod regulátorem totiž vodotěsný není a v případě potřeby někde v tramtárii, tejden od domova a zrovna v deštivým počasí může být problém ten prostor nějak utěsnit, aby se v něm nedržela voda.
... nemáš náhodou ještě jeden na prodej
(ch)stepan
Ahoj. Bohužel. Mám teď dvě udělané propojky, ale už jsou zadané. Jak se vrátím z dovolené, tak si jednu odveze kamarád od "starosty" (Luboš) a jednu mám pro jednoho kluka na eRTéčko. Ale budu na tebe myslet a jak se mi nějaký vadný regulátor zase naskytne, tak bude tvůj.
Upravil Tonda dne 26.07.2013 11:13
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Trošku tady oživím téma,byl jsem v autor.servise BMW (dělá tam známy servisáka) se zeptat na ten regulátor protože mi volal, že mám na něho svolávačku. Kouknul na něho a řekl,že vypadá dobře a že ho není zatím třeba měnit. V případě poruchy se bezplatně vymění.Myslel jsem si, že ho vymění automaticky,ale měl by problém v tom,že kdyby mi dal ten nový,tak ten starý si musí stejně vzít na sklad aby se prokázal, že mi ho opravdu vyměnil !!! To znamená, že mi při výměně nového stejně starý (ze kterého bych si mohl udělat tu propojku ) nemůže dát !!! Tak nechápu jak je možné,že tady u některých co jej měnili v servise dostali zpět ten starý kus ??? Apropó dělá tady již někdo tu propojku s tím konektorem ????? Dík.
Tak ti znamy moči na lopatky. Ma pravdu kontroluje se pouze popraskanost priruby cerpadla. Ale ja treba to menim komplet i s regulatorem a kdyz to nekdo chce davam mu to. Jinak veci z technickych akci se zahazuji doklada se jen zaruka svolavacky do popelnice.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Bylo mi řečeno,že u svolávačky jsou závady nebezpečné - v tom případě se vše kolem této závady mění hned automaticky, pak závady které nejsou nebezpečné a mění se jen když se pokazí