Tak přeji super zážitky a ať se vám celá cesta vydaří. No a počítám s nějakým článkem a že průběžně napíšete jak se máte Telefon na mě myslím máte . Tak šťastnou cestu!
diky vsem urcite budem psat Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Tonda napsal:
Tak si to holubbe se zmijonem užijte a dovezte mi na chut trochu cujky. Já vyrážím od 3.6 do 10.6. směr Ukrajina a Rumunsko.
A hlavně vofafrně
Ty se máš Tondo, doufám, že taky poreferuješ jak ses měl
Jakou máte trasu? Jen Zakarpanda nebo dál na Krym?
Přes Slovensko, mrknout na Duklu, potom pojezdit na dva dny Zakarpatskou UA, dále dva dny sever Rumunska a přes Maďarsko (vykoupat se v termálech-vyhnat vlka ) a domů - prostě takovej pohodovej vejlet bez manželek a přítelkyň . Ty jedou řádit do Luhačovic
jestli už nejste na cestě, měl bych prosbu. jestli budete v Gerniku, tak je tam pěkná cesta dolu k potoku co maj krajani mlejnky. normální polňačka kam jezděj s povozama. dá se tam i pěkně vykoupat.
kdybyste se tam dostali tak se jukněte esli by votamtuď šlo pokračovat na Rovensko...ale asi spíš ne
říkám si hurikán
takze se tu mejte sedam a odjizdim pokusime se v prubehu informovat jinak jestli chcete nekdo nekoho v helene pozdravit tak napiste na 732 811 890 SMS ODJEEEEEEEEEZD!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Chlapi mě dnes poslali toto: 67C z Novaci je neprůjezdná, ve 2 km nás zastavil sníh a dnes to samé Fagaras - sníh 1.6 km a tak jedeme směr Bicas. Tož se nedaří. http://www.bmwgs....eadmore=96
No na to, jak se předevčírem pekli v horku, teď můžou lyžovat.
To se dalo čekat. Před dvěma týdny nás zastavil sníhv oblasti Padiše ve 1200 metrech. Vloni nás zastavil sníh na 67C taky ve dvou kilometrech a to byl červen. Byly to jen takové fláky, které - mít na to celý den - by se daly společnými silami překonat. Ale 67C od Novaci je jižní svah a při klesání severním svahem by to nebylo průjezdné určitě.
No, já tam jedu pro jistotu v srpnu a jedním z hlavních cílů je 67C, se kterou mám nevyřízené účty...
Tak doufám, že se vrátili a dojeli do Pionýráku přes Petrosani. Ivan
Tak chlapci z Rumunska. Pište,pište,pište ať se něco dozvíme. BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
prvne se du zeslict a umeeet
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
info pro vorlaz gerniku do rovenska se na motce pré nedá dojet.loni pré nědo zkoušel a nedojel.vekladal nam v gerniku mistni borec keré dela turist znacky a pré to neprojede ani s kolem.my jeli z gerniku dolu na sichevitu, prvni pulka brut-jel sem dolu za 1 a druha pulka uz hukot.zmijon mne samo sebou zase ujel ponevadz neni posera jako já a za 1 se akorat rozjizdi
Loni jsme potkali kluky z Prahy v Bígru a ty jeli dva dny z Einbentálu po turistický značce. (asi 15 km) Motrky nosili do kopců lesem a byli docela vyřízený. Akorát opravovali na Bigu spálenou spojku.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Včera večer, když jsem procházel kolem TV, tak jsem zaslechl upoutávku na "výměnu manželek". Má to být první mezinárodní výměna a to sice Praha - Bígr. Kloudně jsem to neslyšel, ale asi se budu dívat. Na to jsem zvědav.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Kdy jste to jeli Holubbe?Z Gerníku dolů k Dunaji přes Sichevitu jsme jeli jak vloni, tak letos, a byla to myslím celkem pohoda. Sice z kopce, samý šutr a zatáčky do kterých není vidět, ale jezdí tam povozy a s trochou dobré vůle se prodere i dáčka.
Kdo vám v Gerníku říkal že se do Rovenska nedá dojet? Vloni jsme spali u Marhauta, ten taky jezdí na kole po lesích a dělá značky. V Rovensku jsem nebyl, Cicli to zná líp, ale myslím, že z Gerníku na Moldovitu, pak Carbunari, tam doprava a pak zas doprava na Rovensko by to jít mělo, kromě té poslední části to máme projeté - zase lesní cesty, občas výmol, šutr nebo louže, ale nic extrémního. Ivan
To hochu nevím, jestli to ještě půjde. Zkus to, zpátky dole jsi když tak za chvíli. Odkud to pojedeš - od jihu? Když tak to sešoupneš zpět do Novaci, tam doprava a objedeš to přes Petrosani. Ty výhledy za tu zajížďku stojí. Radím to naplánovat, abyste na tu kamenitou cestu nastupovali nejdýl v poledne abyste to do Pionýráku stihli. Ivan