Soldier napsal(a):
Já s Pardálem jedeme 5.6 na týden a kousek.Nechcete se někdo přidat?
Jedeme 3.6. brzi rano. 2urcite,treti jeste nevi.Nechci jet dyl,protoze dalsi nedeli musim byt doma.A mam vyzkousene,ze tech 10dni je optimal.Jedem,kolem balatonu,bosna,montenegro a horskym prechodem do Albanie.To je jedinej prechod,kudy jsem jeste nejel.Loni jsme kvuli pocasi nemohli dat thet,tak to chci zkusit letos.Tak si na sebe muzem ulozit kontakty a muzem se sejit a ho dat spolu.Budu rad,kdyz se k nam nekdo na chvili pripoji.
Pokud chce jet nekdo se mnou od zacatku,tak neni problem,ale pokud mozno max.2 lidi.4 celkem je optimal,5 uz na hrane.Zpatky se vracim zas montenegro a bosna.Pouze jine cesty.Pres srbsko uz nechci,je to rychle,ale o nicem.Jinak tempo svizne,spani vetsina v prirode,obcas kemp,vyjimecne penzion.Jedno jidlo denne v restauraci,pivo casteji.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Soldier napsal(a):
Já s Pardálem jedeme 5.6 na týden a kousek.Nechcete se někdo přidat?
Jedeme 3.6. brzi rano. 2urcite,treti jeste nevi.Nechci jet dyl,protoze dalsi nedeli musim byt doma.A mam vyzkousene,ze tech 10dni je optimal.Jedem,kolem balatonu,bosna,montenegro a horskym prechodem do Albanie.To je jedinej prechod,kudy jsem jeste nejel.Loni jsme kvuli pocasi nemohli dat thet,tak to chci zkusit letos.Tak si na sebe muzem ulozit kontakty a muzem se sejit a ho dat spolu.Budu rad,kdyz se k nam nekdo na chvili pripoji.
Pokud chce jet nekdo se mnou od zacatku,tak neni problem,ale pokud mozno max.2 lidi.4 celkem je optimal,5 uz na hrane.Zpatky se vracim zas montenegro a bosna.Pouze jine cesty.Pres srbsko uz nechci,je to rychle,ale o nicem.Jinak tempo svizne,spani vetsina v prirode,obcas kemp,vyjimecne penzion.Jedno jidlo denne v restauraci,pivo casteji.
No jestli neseženeme někoho dalšího do party na náš termín, tak to asi padne.*pissed* To už bude druhej vejlet letoc co by nevyšel.V květnu jsem měl jet Španělsko - kamarádi to vzdali. Jel bych tedy s vámi , ale 9.6 se kamrád žení a já mu jdu za svědka.Kdyby jste to posunuli o týden dřív nebylo by co řešit.
O tyden driv,to je za 3 dny.To nemuzu.O vikendu jedu jeste na sraz dvouventilu.S terminem hybat nemuzu.Ale urcite bych se s nekym v Albanii rad sesel.
No já mám pro strach uděláno. Uvidíme jak to dopadne, jestli to nevyjde tak snad pojedu sám. Netušil jsem, že je takovej problém sehnat partu na adventure vejlet někam mimo.
U nas na vesnici,to problem neni.Jenze klukum uz je Albanie malo,tak jsem na ni od nas zustal sam.Zbytek jel Iran,Armenie,Gruzie.A u toho si jeste udelali neplanovane dvoudenni vylet do Iraku.Hrozne to chvalili!Lidi prej super,lepsi nez u hranic na turecke strane.Vsichni se s nima fotili,motorky si nechali za par dolaru hlidat,chodili nekde po trzistich a spali na hotelu.(pisu o te casti Iraku,kde ziji kurdove).
Ted me napadlo,ze pokud se chce nekdo do Iraku na chvilku podivat a zbytek vezme hodne svizne,tak se to necha za nejakych 15 dni tam i zpet.
No Irák už je na mne skoro dost, ikdyž jsem slyšel jen samou chválu, totéž na Irán kam jezdí kamarád Autobusem. To už bych jel raději Maroko, kde jsem byl před dvěma rokama autem a rád bych to dal na moto.Ale sám to nedám.
Tak jsem doma. Super, pecka, bomba.....
Bosna ("asfaltošotoliny" okolí Brčko, Vlasenica, Sokolac, Podromania, kaňon Prača....)
Černá Hora: Durmitor - lehký offroad zkratkou přes Trsu a Nedajno do vesničky Crna Gora a pak do Žabljaku přes kaňon Sušica a Sušické jezero - nemá chybu (přímo po asfaltu z Trsy do Žabljaku to nešlo - 60cm sněhu na silnici). Vyjížďka k nejhlubšímu místu kaňonu Tary cca 1200m - super. Tara, Morača, Piva......
Plavské jezero u hranic s Albánií , potom úsek Andrijevica, Matesevo, Kolašin, okolí Šavniku.
Albánie: trajektem z Komani, pak lehký offroud z Bajram Curri do údolí Valbone - super, cesta z Fierze na Shkodar - už jsem skoro plakal, abych mohl jet chvíli rovně, a nakonec to, co se mi líbilo nejvíc - lehký offroad z Hani Hoti na Lepushe a Vermosh, a přejezd do Černé hory u Gusinje - nic hezčího jsem zatím nejel - ty panoramata jsou prostě úžasný
Nějaký foto tady:http://tonda1200.....idnes.cz/ (kecání přidám, jak se trochu zvrávorám a dodělám resty v dílně)
Tonda napsal(a):
Tak jsem doma. Super, pecka, bomba.....
Bosna ("asfaltošotoliny" okolí Brčko, Vlasenica, Sokolac, Podromania, kaňon Prača....)
Černá Hora: Durmitor - lehký offroad zkratkou přes Trsu a Nedajno do vesničky Crna Gora a pak do Žabljaku přes kaňon Sušica a Sušické jezero - nemá chybu (přímo po asfaltu z Trsy do Žabljaku to nešlo - 60cm sněhu na silnici). Vyjížďka k nejhlubšímu místu kaňonu Tary cca 1200m - super. Tara, Morača, Piva......
Plavské jezero u hranic s Albánií , potom úsek Andrijevica, Matesevo, Kolašin, okolí Šavniku.
Albánie: trajektem z Komani, pak lehký offroud z Bajram Curri do údolí Valbone - super, cesta z Fierze na Shkodar - už jsem skoro plakal, abych mohl jet chvíli rovně, a nakonec to, co se mi líbilo nejvíc - lehký offroad z Hani Hoti na Lepushe a Vermosh, a přejezd do Černé hory u Gusinje - nic hezčího jsem zatím nejel - ty panoramata jsou prostě úžasný
Nějaký foto tady:http://tonda1200.....idnes.cz/ (kecání přidám, jak se trochu zvrávorám a dodělám resty v dílně)
Já vyrážím téměř na stejnou trasu asi za týden.Můžeš mi dát nějaké tipy kam se určitě podívat nebo třeba kde přespat atd? Mohl bych se za tebou zastavit i v Oslavanech.
Soban - kdyžtak mi brnkni (tel. mám v profilu), domluvíme se, abych byl doma, a pak se klidně zastav na kafe. Co vím a mám projetý, to ti rád poradím. Byl jsem tam 2x (2007 a teď).
Upravil Tonda dne 03.06.2010 07:34