Nebo si tam dej pootevřenou láhev kofoly.
Bysticke>mě do toho leštění netahej, já hliník už leštil- tak vím své.
A schválně jsem se díval na ty plechy, tak předpokládám že se jedná o 99,5 % hliník. Pak tam jsou ještě nějaké jiné slitiny- ale pořád pod označením hliník. Takže dural asi ne, možná by to bylo zbytečně křehké- a DRAHÉ
Editace:
A taky jsem si všiml že pěkně kecáš, podívej se na ty palce- hliník
Prý rukavice
Upravil Waltr dne 18.01.2010 07:10
WALTR napsal(a):
Nejsi ty zamilovaný?
Bystricke>Hele jen tak na okraj,co dělá ta krásná modrá XJR?
Jo to byly časy, třeba na Mohelnickém sraze.
modrá krásná xjr už má za sebou první kraš ale je opravená a jezdí o 106majitel za 3 roky co ji má najel celých 6-7 000 km
mě zná tolik lidí a já nikohomy se známe z mohelnicenějak si nevzpomínám,bo mám hosip
bystricke přiložený následující obrázek:
No nejen z Mohelnice, tak jsme se průběžně potkávali a pokecali na více místech.
Ale je to dávno- hodím nějakou foto z té doby. Až najdu.
A co jsem to chtěl......taky si myslím že ty BEGRy jsou prostě nejlepší
WALTR napsal(a):
No nejen z Mohelnice, tak jsme se průběžně potkávali a pokecali na více místech.
Ale je to dávno- hodím nějakou foto z té doby. Až najdu.
A co jsem to chtěl......taky si myslím že ty BEGRy jsou prostě nejlepší
tož to su zvědavé,kdo se skrývá pod jménem waltr
co se týká kufrů,nevím jestli sou nejlepší,snažím se aby byli dost dobré
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
No původně jsem chtě hodit nějakou fotku z mého kalendáře pro Pirelli. Ale pojdme zpet k věci.
Co tak nějaká očka a sítku do Topcase, když chci např vozit foták at tam nelítá?
Upravil Waltr dne 18.01.2010 20:52
WALTR napsal(a):
No původně jsem chtě hodit nějakou fotku z mého kalendáře pro Pirelli. Ale pojdme zpet k věci.
Co tak nějaká očka a sítku do Topcase, když chci např vozit foták at tam nelítá?
WALTR napsal(a):
Nejsi ty zamilovaný?
modrá krásná xjr už má za sebou první kraš ale je opravená a jezdí o 106majitel za 3 roky co ji má najel celých 6-7 000 km
mě zná tolik lidí a já nikohomy se známe z mohelnicenějak si nevzpomínám,bo mám hosip
Co ten "padák" na předním blatníku?
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
WALTR napsal(a):
Nejsi ty zamilovaný?
Co ten "padák" na předním blatníku?
nejedná se o klasický padák,možná nějaký chráničale původně je to počítačem navržený otvírák hustého vzduchu,motorka má pak větší švih při stejném výkonu
bystricke přiložený následující obrázek:
WALTR napsal(a):
síťka by byla možná,ale osobně bych ti nedoporučoval jen tak tam dát foťák,nebo kameru,přeci jen na těch našich silnicích by se ti z blesku fotoaparátu mohl vysypat střelný prachjá mám kameru buď na přilbě,nebo v kapse,větší kameru mám v pouzdru a ještě zabalenou v nemoku nebo svetru a v kufru,většinou v topu,ten nesundávám,páč je na šroubech,tím pádem sem furt připravenej,bo tam mám nastálo nemok,svetr,náhradní rukavice a olej,toto je zároveň odpověď pro ty kteří se mě ptají jak mám přidělanej topkejs
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
to Bystřa, no to bys Zdeňo mohl začít vyrábět do kufrů regál na flašky a´t to necinká,přihrádky na vercajk a pro dámy kufřík na šminky co by šel přidělat k zrcátku nebo na hrazdu,samozřejmě zrcátko ve víku
Já ted nevím ale po stranách 4 očka a stáhnutí sítkou mi přijde mnohem jednodušší než bali do svetru.
V létě vyrazíš se zrcadlovkou (pochpitelně v brašně) a pak si tam narvu 8 svetrů at mi nelítá Nemluvě o antipichu atd (Petr-t -lahváče )
Tam hopsá, (Petr-t- má pivo v obličeji, misto v krku) atd...
Ale ono to jednou přijde, třeba koukneme k výrobcům klasických kufrů a něco převezmeme.
petr-t> kup si něco co nemusíš opravovat, nebo si udějen na skrínku s vercajkem pořádné ojo.
WALTR napsal(a):
Já ted nevím ale po stranách 4 očka a stáhnutí sítkou mi přijde mnohem jednodušší než bali do svetru.
V létě vyrazíš se zrcadlovkou (pochpitelně v brašně) a pak si tam narvu 8 svetrů at mi nelítá Nemluvě o antipichu atd (Petr-t -lahváče )
Tam hopsá, (Petr-t- má pivo v obličeji, misto v krku) atd...
Ale ono to jednou přijde, třeba koukneme k výrobcům klasických kufrů a něco převezmeme.
petr-t> kup si něco co nemusíš opravovat, nebo si udějen na skrínku s vercajkem pořádné ojo.
já to nářadí nevozím většinou pro sebe
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)