Brnak Jim napsal(a):
Zdar,teď jsem přijel dom ,čerpadla v pořádku,teď už jen adresu brumla a JT.A domluva s Danem kdy si to vyzvedne.Moc díkraptorovi a dnešnímu kurýrovi vladovi-gs.Akce jako "Kulový blesk"!
To Brnak Jimoslal jsem ti PM
Upravil jt dne 28.11.2009 18:12
objednavka - palivove cerpadlo pre BMW R1100 R 1150
Přidané 02.12.2009 10:49
Tímto bych chtěl poděkovat všem zainteresovaným osobám (raprot,Vlada-gsa) za nákup a dovoz čerpadla. Už je doma, jen ho ještě vyzkoušet, aby měl člověk jistotu, že to funguje
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
objednavka - palivove cerpadlo pre BMW R1100 R 1150
Přidané 02.12.2009 12:37
a279; MOTOROVÝ OLEJ RACING HD-CLASSIC SAE 50
Racing HD-Classic SAE 50
Popis:
Jednorozsahový motorový olej pro motocykly. Pro použití v klasických motocyklech. Speciálně doporučený pro značku Harley-Davidson. Vysoká odolnost proti opotřebení a výborná ochrana proti korozi. Absolutní střihová stabilita mazacího filmu. Zajišťuje klidný chod motoru a jeho dlouhou životnost. Nízká spotřeba oleje a nepatrná ztráta oleje odpařováním.
Použití:
Motorový olej pro čtyřtaktní motocyklové motory. Speciálně pro značku Harley-Davidson. Mísitelný se všemi obvyklými motorovými oleji.
Specifikace / schválení:
API SG
Výkonnostní úroveň:
MIL-L 46152 D
Pro - Raptor, je to ten nejlepší olej, který jsem kdy v BMW měl, motor se zklidnil při vysokých teplotách a je to opravdu znát. Taky když mrkneš do manuálu GSa, tak tam je doporučená specifikace a olej HD. Olej není drahý, pěti litrové balení mě stojí asi 900,-Kč.