Na obrázku je K60. Scout se podle informaci z vyroby v rozmeru 150/70-17 zacne vyrabet pristi mesic.
Ale pokud to je jak v Mitasu :-) tak tam taky slibuji.... :-). Kazdopadne hned jak bude tak ho budu mit v shopu, protoze se mi ta guma osobne moc osvedcila (150/70-18)
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
adventure73-pardal napsal:
Na obrázku je K60. Scout se podle informaci z vyroby v rozmeru 150/70-17 zacne vyrabet pristi mesic.
Ale pokud to je jak v Mitasu :-) tak tam taky slibuji.... :-). Kazdopadne hned jak bude tak ho budu mit v shopu, protoze se mi ta guma osobne moc osvedcila (150/70-18)
To Pardale - scouty už se dají sehnat ale neřešil bych jestli scout nebo k60 jsou krom toho pásku uprostřed naprosto stejné a vychází dráž.To víš i v heidenau potřebují dělat inovace at se kšefty hýbou. Pokud chcete k-60 tak pořád mám kdo chce scouty tak mám k dispozici zadky pouze.kdyžtak v pm.
www.marselus.com
adventure73-pardal napsal:
To Pardale - scouty už se dají sehnat ale neřešil bych jestli scout nebo k60 jsou krom toho pásku uprostřed naprosto stejné a vychází dráž.To víš i v heidenau potřebují dělat inovace at se kšefty hýbou. Pokud chcete k-60 tak pořád mám kdo chce scouty tak mám k dispozici zadky pouze.kdyžtak v pm.
Máte někdo foto K 60tek na 1150GS? A jaký jsou teda Vaše zkušenosti? Díkes.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
A musí to být zrovna 1150? Prodal jsem je klukum zrovna co maji 1100 a 1200
no nemusí,ale 1150 ADV by byla nejlepčejší
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
A musí to být zrovna 1150? Prodal jsem je klukum zrovna co maji 1100 a 1200
no nemusí,ale 1150 ADV by byla nejlepčejší
Hele mužu ti jednu sadu poslat a nafot si ji třeba ze všech stran jak se ti to bude hodit
Nejdřív chci vidět,pak možná okusim.Mám a jezdím na mixudvou pneumatik a zatím nechci měnit,ale co víš...
morabo napsal:
A je to, scouty v našem zadním rozměru jsou v prodeji. Otázkou zůstává, kde je u nás nejlépe sehnat a hlavně, jak nakonec vypadá ten dezén... Našel jsem nějaký fotky na advrideru, kde má guma dost nepěkný střední pás.
U Hamleta http://hamletovyg...l=11140089 už jsou 17" skladem, ale podle obrázku mají opravdu trochu jiný tvar středových lamel. Jestli to nějak nesouvisí s tím trháním či co, o kterém tu někdo psal
Upravil Sema dne 29.07.2011 23:35
bubo napsal:
Odpověď z Heidenau (strojní překlad):
vývoj Scout na GS není bohužel dosud dokončen.
V současné době se pneumatiky jsou stále zkoušejí.
Pokud budete chtít mohu vám pomoci s dostupností pneumatiky prostřednictvím e-mailu informován.
Takže si myslím, že časem budou...
Dnes přišel mail z Heidenau:
strojní překlad:
Dámy a pánové,
my chceme ještě jednou díky za vaše dotazy a zájem o naše pneumatiky.
Jak jsem slíbil, nyní získejte informaci o zahájení 150/70 B17 K60 Scout.
Ty by měly být k dispozici během několika příštích týdnů, u místního prodejce.
Pro další informace a zprávy naleznete na www.reifenwerk-heidenau.de.
Chcete-li vám nějaké dojmy najdete přiložený několik odkazů: