Rallye 3003, dálkový světlomet s obrysovým světlem (Ref. 37,5), čirá optika, černé těleso světlometu, světlomety jednotlivě.
Profesionálové se poznají podle světla a proto Hella vyvinula tento nový produkt Rallye 3003 pro profesionály, kteří jsou často na cestách. Pro špičkový výkon v jedinečném designu.
Rallye 3003
- jedinečný design tělesa světlometu
- nejnovější světelná technika
- High-Boost reflektor
- moderní čirá optika
- čelní rámeček ve stříbrném designu
- světlomet s obrysovým světlem (volitelně také bez obrysového světla)
Kód: 1F8 009 797-021
servisak přiložený následující obrázek:
Hezkej, ale má průměr 172 nebo 220 mm, což je dost - myslím si, že max je tak ve velikosti CDčka, což je cca 120 mm
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
19 cm je hrozně moc ...... to pak opravdu bude vypdat jako to GSA co tu je vyfocený .....
není důležítý jen být viděn, ale i dobře vidět a proto nemám nic ani proti takovým hrncům, ty malý čočky nikdy nemůžou svítit tak jako velký světla, byť uznávám že Hella FF50 jsou fakt povedený. já jsem na kamionu měl 10 dálkových(včetně originál světel) a tolik světla bych nikdy jen z tak malých světel nedostal. je jasný že je to něco jinýho než moto
Někomu se to líbí víc než ty malinký přídavný tak proč ne? Proti gustu.......
jen ta mřížka PIAA je děs, to ten výrobce není moc good když je mu vlastní jméno na výrobku přednější než funkčnost, než piaa tak radši nějaký levný za 200,- na benzínce
Srovnávat kamion s motorkou je trochu rozdíl nemyslíš na kamionu právě velký světla dělají parádu ale na motorce nevím nevím,
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal(a):
Srovnávat kamion s motorkou je trochu rozdíl nemyslíš na kamionu právě velký světla dělají parádu ale na motorce nevím nevím,
no někteří to měli na parádu, to je fakt, ale mě zajímala HLAVNĚ funkčnost, například ve švédsku(nejen) jedeš po okreskách lesem ve 2 hod ráno 90km/h 25tun papíru za sebou a s originál světlama sice vidíš ale tak nějak pořád čekáš co se z toho šera na tebe vyřítí. při svícení těma přídavnýma jsem měl světlo jako ve dne možná na půl kilometru daleko - takže vyšší bezpečnost
nechtěl jsem to srovnávat, jen jsem to uvedl jako příklad protože si myslím že ty větší světla svítí líp a kvůli tomu si je tam každý dává, samozřejmě srovnání jen u několika výrobkůjednoho výrobce, nejde srovnávat Hellu a nějakou noname fabriku
joo tohle všechno beru ale nasrat na motorku dálky s pruměrem 150mm je podle mě prasečina budto tam dám nějaké malé a kulturní nebo radši snad nic! Ale to je každého věc jak jsem tu už nejednou psal!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
nic proti velkým světlům, ale než toto, to raději budu jezdit jen ve dne hlavně bych měl strach co na to baterka a jestli mi to stihne dobíjet altík, ale prosím žádné chytání za slovo, jsou jen obyčejný pobíječ much, plájboj jak tomu u nás říkáme
Jedla
Dálkových a mlhových světel jsou na netu desítky, vcenách od 300 do 2000 kč. Proč hledáte stále nějáké předražené ?
Já osobně dám do hlavního světla časem bixenon, dá se sehnat kolem 1200kč komplet.
Tak jak je to s těma PIAA 510 .... docela bych je koupil, ale sem za ně ochotnej dát těch 100 dolarů a ne 11 tis Kč ...... jak se nakupuje na tom aukru?
Tom_P napsal(a):
Tak jak je to s těma PIAA 510 .... docela bych je koupil, ale sem za ně ochotnej dát těch 100 dolarů a ne 11 tis Kč ...... jak se nakupuje na tom aukru?
Jestli myslis ebay, tak tam se musis zaregistrovat-je jedno jestli se regnes na ebay.de v nemcine,nebo na ebay.com v AJ, myslim ze je dokonce i verze v cestine! Pak je pro nakup treba si zaregistrovat plateni kartu u PayPal,karta musi byt urcena k platbe pres internet. No a to je vsechno.
Pak uz jen prihazujes nebo koupis BuyNOW,zaplatis pres kreditku a cekas na doruceni.
Pozor na nektery postovny,nekdy je opravdu drahy a je dobre se na to nejdriv zeptat. Taky se nekdy stane,ze tady po tobe pri dodani chteji Clo 5%+DPH 20%,me se to stalo zatim jednou shodou okolnosti u pridavnych svetel.(platil jsem asi litr a svetla stali 270$) Dobry je se domluvit,aby na balik napsali nizsi cenu treba 30$, Amici to moc nedelaji, cinani a ostatni to delaji i automaticky,protoze to znaji.Kdyz to tak pocitam i se clem a dph se dostanes tak na pulku ceny tady u nas.
Aktualne 1250 GSA HP
Tom_P napsal(a):
Jestli myslis ebay, tak tam se musis zaregistrovat-je jedno jestli se regnes na ebay.de v nemcine,nebo na ebay.com v AJ, myslim ze je dokonce i verze v cestine! Pak je pro nakup treba si zaregistrovat plateni kartu u PayPal,karta musi byt urcena k platbe pres internet. No a to je vsechno.
Pak uz jen prihazujes nebo koupis BuyNOW,zaplatis pres kreditku a cekas na doruceni.
Pozor na nektery postovny,nekdy je opravdu drahy a je dobre se na to nejdriv zeptat. Taky se nekdy stane,ze tady po tobe pri dodani chteji Clo 5%+DPH 20%,me se to stalo zatim jednou shodou okolnosti u pridavnych svetel.(platil jsem asi litr a svetla stali 270$) Dobry je se domluvit,aby na balik napsali nizsi cenu treba 30$, Amici to moc nedelaji, cinani a ostatni to delaji i automaticky,protoze to znaji.Kdyz to tak pocitam i se clem a dph se dostanes tak na pulku ceny tady u nas.
Jen doplním, že clo se platí u hodnoty zboží nad 150 EUR, vše co je do 150 EUR je bez cla...A s tou domluvou aby na balík napsali nižší hodnotu, než skutečnou, nemusíš všude pochodit. Ale jinak se to na eBay rozhodně vyplatí.
Tak koukám, že první problém je to, že nemám kartu sk terou se dá platit na internetu