konik napsal(a):
Vím že to asi patří do inzerce ale když se to zrovna řeší tady... Neválí se vám doma někde ty gumový špalky z origo stupaček? S GS jezdím převážně po silnici a bez těch gum mi to ničí cestovní botky.
Tak tohle je moje domado... Pevnejsi a praktictejsi nez jakykoliv jiny nosic, ktery jsem kdy videl. Nater trochu pokulhava... Vzal jsem to stetkou... Ale proc se s tim porad mazat ze jo? Stejne na to prijdou dat plotny od Traxe a tak bude videt prdlajs...
Rhinoceros přiložený následující obrázek:
[379.01Kb]
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
TOLI napsal(a):
Rhinoceros- hmm velmi praktické,když padneš tak se ti neohne nosič ale rovnou celá podsedlovka. A věř mi že ta se rovná hooodně blbě
No Toli, kdyz padnes s kuframa, tak se ti nosic stejne nema kam ohnout a ohne se ti to cely... A me to slouzi zaroven jako podpera zadniho blatniku a zevnitr mam drzaky na kanystry. A tak jsem rad, ze je to bytelny...
Mě se to právě ohlo i bez kufrů.Řekl bych že zadní nosič je jeden z nejlepších padáků ale pravda je že to byla pecka jako kráva.Jinak s kuframa sem toho taky napadal spoustu a nosič se pěkně ohnul a nic se nestalo.
TOLI napsal(a):
Mě se to právě ohlo i bez kufrů.Řekl bych že zadní nosič je jeden z nejlepších padáků ale pravda je že to byla pecka jako kráva.Jinak s kuframa sem toho taky napadal spoustu a nosič se pěkně ohnul a nic se nestalo.
A kdo rika, ze me se to neohne?
Tady je pěkně vidět můj čupr ale "originál"=původní držák JAWA (zde zrovna při výměne žárovky)-snesl toho hodně ale nakonec jedna trubka praskla ale gumicuk to spravil.Všimněte si na jak malém kousku sedačky sem seděl (Expedice Ukrajina 2008 http://www.bmwgs....rowstart=0) abych neodbočil od tématu vlákna-celá motorka byla domatech renovace.
toli přiložený následující obrázek:
Pak tu mám ještě rozdělanej vozejček na pojíždění po garáži. Udělal se ho trochu větší abych si na něj mohl lehnout a využít ho tak při opravách auta... Ten přijde ještě trochu zpevnit.
A oba dva výrobky dám samozřejmě ještě povrchově upravit....Chránič snímače do stříbrnýho kamaxitu a ten vozejček asi jen stříknu černou barvou.
FRN přiložený následující obrázek:
Ten chránič snímače škrticí klapky - byl bych mooooc opatrný. Uvažoval jsem o tom a je to tam na můj vkus moc citlivý na vytržení. Žádnému výrobci se do toho nechce právě proto, že při zkouškách to udělalo víc škody než užitku. 1200GS to má trošku odlišný a spíš bych se inspiroval tím provedením. Pokud to je na ježdění po silnici, tak je to fuk.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tak sem dokončil ten vozejček pod motorku. Vyvařil sem kolem dokola silnostěnou trubku a je to nelice pevný. Ten chránič snímače už je ve stříbrným komaxitu,fotka ani snad neni potřeba tak přiklídám jen fotku vozíčku.
Ještě k tomu chrániči snímače: nemyslím si že by jeho přítomnost byla spíše ke škodě jak píše TomasTT. Udělal sem si ho proto abych ten snímač třeba neukop nebo aby se nezničil při při pádu do větví a tak. Samozřejně neustojí velkej náraz ale to neustojí ani TT chránič kterej navíc drží na těch samejch šroubech co samotnej snímač což se mi zdá horší žešení.
PS: Ještě nám ve výrobě rozšíření bočního stojánku. Inspiroval sem se fotkama tady z fóra kde je ve hliníkovém plátu vyfrézovaná drážka pro platli stojanu a překryté hliníkovým plechem. Ještě nevím jakou zvolím povrchovou úpravu,nejlepší je elox ale ten nevím kde by mi udělali.
FRN přiložený následující obrázek:
Mezi podlahou a spodkem vozíku mám 8mm,rozměry 57cmx32cm,kolečka průměr 8cm a použil sem pásovinu silnou 5mm. S kolečkama byl problém protože takový co unese aspoň 60kg v tomhle rozměru stojí hrozný peníze a špatně se schání. A navíc potom výroba přijde zhruba na stejný peníze jako koupit vozejček hotový. Takže sem kopil kolečka s nosností 40kg za 60kč s tím že na jedno kolečko připadá přetížení 20kg (mluvíme tu o váze 1100GS což je 230kg). Podle mích poznatků unese jedno kolečko i 100kg bez poškození.