Neda se nic delat, je to silnejsi nez ja.
Je to moje cca 10ta motorka a nikdy jsem z toho nebyl takhle vyplesklej.
Ale hlavne jsem nikdy nemel BMW a zadna moje motorka nebyla takhle zanovni, vzdycky min. 3 roky jeta a bylo to na ni videt. Takze se mnou i hodne mava ten pocit novoty.
Co ten malej pes na fotce. Ten evidentně z tvý motorky není vyplesklej.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Jé ty ho máš i v Avataru. Hele tak mu popřej taky štastný a veselý a brzký uzdravení. A napiš cona to řikal?
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Tak panove dneska jsem si dal svych prvnich 28km na GS.
Proste jsem to nevydrzel, ohral, nazhavil hefty a vyrazil (i pres ohromnej strach z pruseru, protoze jeste nemam CZ TP).
A abych to teda nejak rozumne a jednoduse zhodnotil: pecka, mazec, super bombice.
Jelikoz jsem na 1200 jezdil pred dlouho dobou (navic bylo pujceny a tam se hromada nadseni proste nemuze najit uz z jesitnosti) a od ty doby jsem najel dost na Varaderu a nedavno neco malo na GS1150, skoro to pro me byla premiera.
Vlastne dostalo se mi stejnych informacich, ktery jsem cekal - ze to bude lehci a lip pojede nez 1150.
A tak to taky je.
Ale v sedle mi tyhle 2 motorky fakt prijdou ukrutne podobny narozdil od vzhledu. Opravdu maji k sobe hodne blizko. Spickove posazeny teziste s prehledem odpousti 1150tce vyssi hmotnost.
A poznatky spolujezdkyne jsou predevsim takovy, ze 1200 ma urcite pohodlnejsi sedlo.
Dalo se to cekat, je zrejme i rozmernejsi.
Tak schvalne. Pockej, premyslim, noo myslim... ze jasne!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jo a jeste k tomu spolujezdci... rikala ze je super, ze je ta motorka celkove uzsi, ze na Varaderu mela hodne roztahly nohy (bez poznamek prosim ) a na delsi cesty to bylo dost neprijemny.
Je docela mrnava a u GS i tenhle problem odpada.
Jen mi vynadala ze tam neni topcase, protoze se nema o co opirat.
GROG - co to mas za padaky (znacku) ? ja je mam na 1150 a neznam vyrobce, uz jsem tak koupil.(jen pro info.) a taky zvazuju dokoupit jeste ty kryty od TT co tam mas.
SWAT-ne,s tím bych se nechlubil,ale je to stará fotka.To mě Bohuš učil vkládat foto.Až bude víc času,tak vložím aktualní......
DESPERADO-je to čistokrevný SW-MOTECH.
BMW R 1100GS vzor kačer