Pave napsal(a):
invelt:v klidu.ja jsem zadnou odpoved ani necekal.je mi to vcelku jedno.byl to jen takovy
postreh.
k tomu katalogu.jen mi prislo divne,ze vedle krasnych novych motorek 2010
je katalog z roku 2008.ma to nazev BMW Magazin Special na predni strane
je osmikilo.pekne pocteni i tak.jen skoda,ze to neni aktualni.co nove magaziny?nebudou?
jo BMW magazin special... tak to mas pravdu:-) po pravde je to nejaktualnejsi cislo ktere je:-) smailik je tam proto, protoze AuTec byval a zduraznuji slovo byval importerem, ktery ma takoveto veci jako je BMW magazin + prilohy, vklady soecialy atd na starosti. AuTec skoncil, a jeho importerstvi by zaniklo tak jako tak ke konci roku 2009. Od 1.1.10 presel import na lokalni kancelar BMW AG, kde tyto veci maji na starosti. Tzn. ze veskere centralni materialy, tzn, materialy kde neni adresa konkretniho dealerstvi, priparvujre importer. Invelt se tedy chova jako standardni dealer a nema moznost pripravovat tyto centralni materialy. coz v dusledku znamena, ze dokud nam iport neda k dispozici aktualni veci, musime pracovat s tim co mame. Ano mohli jsme pred koncem roku udelat novy BMW special, ale vsechno je o penezich a takova priloha par desitek tisci stoji... uprimne, jako dealer tyto prostredky pouziju jen a jen pro svoji propagaci, nez abych priparvoval centralni materialy podporujici konkurenci s vedomim, ze za 2 mesice o importerstvi tak jako tak prijdu. BMW je strasnej moloh s pomerne utazenejma pravidlama a kazda zmena trva udesne dlouho... novy BMW magazin special je v nedohlednu, takze se da jedine cerpat z materialu ktere si pripravi jednotliva dealerstvi sama a za marketing musim rici ze toho moc nebude... nebo bude, ale musite chodit a nakupovat u nas tak abych nemusel vyhazovat penize mediim za reklamu, pak mi zbyde budget na fajnovy a vonavy veci:-) stejne tak pokud prodame za tenhle rok 250 motek tak van na leden 2011 prichystam casak ze s nim budete i spat:-))) Budu se snazit, veskere informace co se mi dostanou do ruky at uz z importu nebo od petra havlika cpat ke stazeni na web - na novy web az bude... za cca. 2 mesice +/- mozna bych vas pak poprosil ze bych tady uverejnil link na testovani a vase pripominky z pohledu uzivatelu... vic hlav vic vi a byl bych rad, kdy ste nam pomohli vybudovat sluzby tak, aby jste byli spokojeni a nemuseli resit aroganci, nepristupnost a nabubrelost AuTecu / Inveltu.
invelt - telefon: 257117222
,
, ,
opravdu kladne hodnotim tvoji komunikaci, konecne .....
tu nabidku na servis 6 xchallenge uz prosim neres, nemuzu dele cekat, asi toho mate moc, zitra prvni 2 hodim do carservisu.
odpovedel sem:-)) napis mi prosim jeste na mailika at me to majzne do voci... v sobotu mizim na dovolenou tak at to nejak zprocesujem...diky
,
, ,
basto napsal(a):
Invelt, bude se u vás konat tradyční zahajovačka? a už mášte termin???
nazdarek, jasne bude se konat. Je to akce ktera je spoluporadana motoklubembmw.cz termin vysi na jejich webu (10.4) a ja ti dekuju ze ses na to zeptal, jelikoz sem na to uplne zapomnel a musime pripravit nejaky pozvanky, snidani a vubec to nejak poresit aby se tech 200 lidi nejak neuslapalo... nebudte drzgresle a koukejte si nakoupit ty RRa to je neskutecnej mazec:-)) a kdyz ted vidim ten termin... to jako uzivatele BMW zidli jezdi az od pulky dubna?:-))) ccc...
,
, ,
AlesK napsal(a):
Zvedám palec za komunikační snahu Inveltu ! Přišel jsem, viděl jsem a zanechal moto v servisu. Pan Horský je na dovolené, tak uvidíme až další týden.
jezisi, rekni mi znacku ja klukum reknu aby si dali zalezet:-)) dalsi kritiku uz neunesu a rozbrecim se:-)) gdepak je asi vjetrnik?:-)))
,
, ,
Ludo46 napsal(a):
Mám dotaz jestli bude servis na moto v Plzni nebo pouze v Praze?
Umel bych si predstavit, ze motorku nechas v Plzni a my si ji na vleku odvezeme. Zkusim proverit tuto variantu.
Je už něco nového kolem řešení "servis Plzeň" nebo ten odvoz moto na vleku? Už se mi nechce zas na servis čekat u vás na showroomu a nevědět kam se vrtnout a jak se zabavit
BMW R 1250 GS Exclusive
AlesK napsal(a):
Zvedám palec za komunikační snahu Inveltu ! Přišel jsem, viděl jsem a zanechal moto v servisu. Pan Horský je na dovolené, tak uvidíme až další týden.
jezisi, rekni mi znacku ja klukum reknu aby si dali zalezet:-)) dalsi kritiku uz neunesu a rozbrecim se:-)) gdepak je asi vjetrnik?:-)))
Vjetrnik ceka az se odstehujete minimalne 666 km od prahy... do te doby mate jasne utrum
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
MAKO napsal(a):
Milý invelte informuj nás o akcích a slevách příslušenství a oblečení. A co nějaká sleva pro členy fóra by nebyla?
ja bych zavedl slevu pro vsechny, co maji vice nez 2500 prispevku, takze by ses mel jeste doost snazit
Upravil hicks dne 03.03.2010 11:11
17 cm
Ludo46 napsal(a):
Umel bych si predstavit, ze motorku nechas v Plzni a my si ji na vleku odvezeme. Zkusim proverit tuto variantu.
Je už něco nového kolem řešení "servis Plzeň" nebo ten odvoz moto na vleku? Už se mi nechce zas na servis čekat u vás na showroomu a nevědět kam se vrtnout a jak se zabavit
zadnej vyraznej pokrok. Zatim posledni rozhodnuti je takove ze servis zustava pouze a jen v Praze.
MAKO napsal(a):
Milý invelte informuj nás o akcích a slevách příslušenství a oblečení. A co nějaká sleva pro členy fóra by nebyla?
ja bych zavedl slevu pro vsechny, co maji vice nez 2500 prispevku, takze by ses mel jeste doost snazit
ku**a tak to nedám
Takže to bude sleva jen pro tebe
no uznej sam, ze na slevu by rozhodne nemela dosahnout bezna soldateska
17 cm
Invelte jak jste na tom aktualne s cekackama na servis? Potrebuju se nejak objednat, ale nevim jak na to. Do servisu chybi 500km, mam to k Vam 150km a jeste k tomu se strida jaro se snehem.
Takze se bojim objednat abych pak nemusel jet ve snehu a zaroven to nechci oddalovat abych pak 3 tejdny necekal az budete mit plno.
Ludo46 napsal(a):
zadnej vyraznej pokrok. Zatim posledni rozhodnuti je takove ze servis zustava pouze a jen v Praze.
jirka
No škoda a co možnost zapůjčení náhr. moto?
BMW R 1250 GS Exclusive
Ludo46 napsal(a):