Ahoj jestli ještě můžu,tak bych se taky "svezl" s trikem.
Objednal bych 1x pánské L a 1x dámské bledě modré XS a 1x červené S.
Díky MOC. Roman
Upravil BIGR dne 03.01.2008 18:48
Caf BOHUMIL , skus ho potom premerat na sirku ked ho budes mat, ja som fakt velky clovek preto sa vozim na GS aby som nevyzeral ze mam o 2 cisla mensiu motorku. DIK CAF
Takže Vážení a milí, dneska budu bumbat v novým tričku cha,cha. Přišel vzorek,je to velikost XXL a mě je akorát na rozdíl od některých XXL který sou mi malý.šířka položenýho trika je 650 a výška 730 mm, délka výšivky je 220 mm.
Bohumil přiložený následující obrázek:
[32.79Kb]
Upravil Bohumil dne 04.01.2008 13:31
Kupredu spatki ni krok...
Do 15.1. bude uzávěrka objednávek a pak,pude každej kdo se zde napsal obeslán emailem jeho znění:
Ahoj,
objednal/a jsi na strankach www.bmwgs.cz triko/a s motivem webu.
Počet trik, velikost a typ:
Cena za trika:
Cena za poštovné:
Cena celkem:
Pro závazné objednání vyplň níže uvedenou svoji adresu a do 10.2.2008 pošli na
účet 1234567891/0100 celkovou částku
s variabilním symbolem: XXX
VS je vaše ID zde na stránkách.
!!!čislo účtu vymyšleno bude v emailu !!!
Trika by měla být hotová do konce února(má na starost Bohumil) no a pak budou expedována k jednotlivým lidem(cycli se hlásí ???).Cena trička by měla být 199,90kč +poštovné (sám nevím co to bude stát,počítám max 100kč) takže je pro vás lepší si nechat potom trička poslat k "někomu" hromadně a u něj si to vyzvednout.Pro Brno a okolí si to klidně můžete vyzvednout pak u mě no a třeba se najdou i jiní v práglu,ově a jinejch dírách popř na slovensku
Konec hlášení !!!
Upravil swat dne 04.01.2008 13:08
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
no teda doufam, ze to XXL je hodne vypecena velikost a proto se mi zda ten napis tak hodne malej... je to takova ta "nalepka", co po vyprani je pryc, nebo vysivka?
Je to vyšitý takže je to tam na věčný časy.Jinak na tom velkým triku to vypadá malý ale dyš to mám oblečený tak to vipadá dobře.No nic valím do Kyjova v novým tričku,máme večírek.To zas bude f áleji nablito...
Kupredu spatki ni krok...
Hele swate, teď budu asi za blba, ale já nevim jaký je to moje ID (coby variab. symbol) tady na stránkách. Nebo kde to vyčtu?
Něhněvejte se na mě, nevím, neznám
Když jedu, tak jedu.
jenca napsal:
Vy srabi!
A já myslel, že to jako je nějaký číslo...
Musí ti to potvrdit někdo vědomější. Já si to jen myslim. Třeba to je jinak
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
OMG je to vaše číslo tady na stránkách.Cycli ma třeba 10 Jenca 195 Stačí když kliknete na vaše jméno a rozevře se vám info o vás.Na řádko nahoře kde píšete www když lezete na nějakou stránku se vám načte váš profil a je tam http://www.bmwgs.cz/profile.php?lookup=10 a to čislo na konci je vaše ID......kapiš to ???
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis