Ještě že jsi mi to připoměl...
No vidíš, takové faux pas....
Safra, další důvod, proč mě ta Šumava tak štve...
Já se ale fakt příště nedám od srazu BMWGS odlákat... kdyby jen ten firemní výlet nebyla tolikaletá tradice, vykašlal bych se na něj...ale tohle mojí paní fakt udělat nemůžu...a ty doutníky, ty fakt ještě spolu pokouříme....i Metaxou zapijeme....slibuju...
Nezoufej, třeba se do tý doby (nebo těsně před) ještě stačíš úspěšně pohádat a tak nějak budeš chtít odjet do pr... totiž do Machova. Bylo by škoda Tebe i těch nevykouřených doutníků a jiných nevyužítých machovských lákadel.
Upravil bluesbery dne 13.04.2010 22:37
Tak předběžně se hlásím taky...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Tak je nas docela dost.I s temi co to sem nenapsali to odhaduji tak na predbeznych 60 lidi vcetne spolujezdcu.Venkovni stan by mel byt asi pro 60 lidi.Tak pokud bude prset,tak mozna bude muset par dobrovolniku sedet v nepromokach mimo zastreseni.
Termin se pomalu blizi,tak jak si svou ucasti budete jistejsi,tak mi to prosim pro prehlednost napiste do komentaru na hlavni strance.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak to je super.A tesim se,ze ted se zase o nejake nove poznatky podelis ty se mnou.
Je to lákavé a v krásném prostředí. Poptám se doma a dalších bramborářů v okolí a uvidíme. Jsou ještě místa na té ubytovně?
Co tam je za pivo? Á už jsem si to našel....Projímátor.
Projimator neni.Pouze gambrinus 10 a plzen 12. Mist na ubytovne je jeste dost,ale uz vetsina na jednom velkym spolecnym pokoji.ty mensi uz jsou tak nejak zamluvene.
Nevím, jestli jsem to nepřehlédl, ale co že to není u Hanibalů, snad nezkrachovali? Každopádně Vevísku objednej u new Kukuldů dostatek G10, Pepsi, zrnkáče a nějaké lepší místo pod širákem, víš přece, že si na to Bob potrpí.
Hanibal se prijde vecer na nas podivat.Prej i kdyby mel zavrit hospodu.Myslim ze by to u Hanibala bylo kapacitne dost na tesno.A taky at se podivate zase jinam.U Hanibala to zase urcite nekdy bude.Ted bude stavet zastresenou pergolu pro 30 lidi.Tak uvidime jestli to do podzima stihne.On tech planu ma docela hodne uz delsi dobu.
radošku na srní je krásně tak nebuď smutnej
no Vevis už je jisté že se tam zase zdržím jen do soboty ale doufám že nám něco dobrého poradíš ohledně albánie
když ho miluješ není co řešit
Takze u hospody byl dnes smontovan venkovni bufet(fakt pekny),takze pro pivo to bude par kroku.Resili jsme jestli kelimky,nebo pullitry na zalohu.Dohodl jsem to tak,ze bude sklo bez zalohy.Nechtene rozbite sklo se toleruje,pouze se musi uklidit,ukradene jsou na mne.Ale z toho fakt strach nemam.Dale jsme domlouvali zpusob placeni.Nechtel jsem,aby clovek musel platit vse extra.Takze to bude na listky.Kazdy bude mit na listku svoje jmeno a jmena budou zaroven napsana extra na papire.Pri placeni bude kazdy z toho papiru vyskrtnut.Tak si to vyskrtnuti prosim pohlidejte,pripadne si spocitane uctenky schovejte.Muze se stat,ze se nekdo zapomene skrtnout,tak jako potvrzeni zaplaceni.Nerad bych to doplacel.
Jestli nekdo mate na cd zajimave fotky,tak je vemte.Melo by byt venkovni promitani.Pavel gs vyletnik snad doveze Syrii a Kavkaz.Promitani pobezi pouze jako kulisa k popijeni a kecani,takze zadna prednaska.
Uz bych mel zacit davat do kupy vyjizdku,ted neni cas,ale snad to stihnu.
Nejsem zadnej velkej organizator.Delam to proto,abych s ostatnimi popil a pokecal.Tak kdo mne nezna,tak se tam prosim neptejte"Kdo to tady organizuje?"Vetsinou se to nejak zorganizovalo samo.Tak snad vyjde pocasi.
Znovu pripominam,kdo uz vite,ze dorazite,piste to pro prehlednost do komentaru.Diky
Jinak vice podrobnosti je upne na zacatku tohoto vlakna.Milos mi poslal male samolepky bmwgs takze je ucastnici dostanou,ale nevim kolik jich je,takze az dojdou tak smula.
Upravil vevis dne 29.04.2010 18:13
vevis> sakra, tak rad bych prijel, ale bohuzel v tom terminu mam uz "reunited" akci se spoluzakama z vysky. tak se budu tesit aspon na sraz dvouventilu, dneska jsem dostal znacku.
Kyta bude pripravena k okrajovani v patek priblizne od 17 hodin.Snidane budou vyreseny formou svedskeho stolu.Cena snidane 60kc.V cene mimo jidla caj a dzus.Kava se plati zvlast.
vevis napsal(a):
Kyta bude pripravena k okrajovani v patek priblizne od 17 hodin.Snidane budou vyreseny formou svedskeho stolu.Cena snidane 60kc.V cene mimo jidla caj a dzus.Kava se plati zvlast.
herdek,už se to blížííííííííí
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak jsem se bal,ze nas bude ze soboty na nedeli malo,ale podle komentaru uz to vypada docela dobre.Sobotni vyjizdku s malou soutezi podle itinerare planuju na asi 150km.Aby ti zniceni z patka ji rozumne zvladli ujet,a ti co prijedou rozumne v sobotu,tak aby ji jeste stihli absolvovat.Pokud budou mit zajem.
vevis napsal(a):
Tak jsem se bal,ze nas bude ze soboty na nedeli malo,ale podle komentaru uz to vypada docela dobre.Sobotni vyjizdku s malou soutezi podle itinerare planuju na asi 150km.Aby ti zniceni z patka ji rozumne zvladli ujet,a ti co prijedou rozumne v sobotu,tak aby ji jeste stihli absolvovat.Pokud budou mit zajem.
Mno... priprav prosim roadbook, at se vleze na maly cizkuv format (105mm sirka)
Kruci, mrzí mě ten pátek. Tak o měsíc ař dva dřív jsem na stejnej termín spunktoval pivo se spolužáky včetně druhé konkurenční třídy. Naštěstí je to jenom v pátek a tak holt nepopiju a v sobotu ráno vyrazím abych to večer dohnal. Když bůh dá
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz