Soldier napsal(a):
Dnes to bylo fakt super, konečně jsem těch špuntů trochu užil.
Jak teda ta E10 jezdi? je na asfaltu hlučná? A byl tam rozdíl proti ty sjete Karoo?
E 10 paráda, zezačátku mě přišlo že to nějak plave ale bylo to v hlavě , pak to nějak samo přešlo, hlučné nejsou vůbec a oproti těm karoočkům pěkně držej v zatáčkách plynulej přechod...
dněs jsem jel za deště z liberce a dobrý, zkusil jsem to klopit co mi strach dovolil a
Jen se bojim že mi do tý AAlbánie nevydržej, prej za to moc tahám
Severní Čechy - vyjížďky, setkání, srazy, akce ...
Přidané 26.04.2010 21:28
Jasně, pojeď s námi. Když by bylo vhodné odpoledne, tak bych to zkusil dát v týdnu. Není to celé OFF, je tam pár přejezdů, ale 20-25 km mimo asfalt by to mohlo být.
BMW GS = stroj na radost
Přidané 26.04.2010 22:23
bubo napsal(a):
Jasně, pojeď s námi. Když by bylo vhodné odpoledne, tak bych to zkusil dát v týdnu. Není to celé OFF, je tam pár přejezdů, ale 20-25 km mimo asfalt by to mohlo být.
Přidané 26.04.2010 22:51
adventure73-pardal napsal(a):
Soldier napsal(a):
Soldier napsal(a):
Dnes to bylo fakt super, konečně jsem těch špuntů trochu užil.
Jak teda ta E10 jezdi? je na asfaltu hlučná? A byl tam rozdíl proti ty sjete Karoo?
E 10 paráda, zezačátku mě přišlo že to nějak plave ale bylo to v hlavě , pak to nějak samo přešlo, hlučné nejsou vůbec a oproti těm karoočkům pěkně držej v zatáčkách plynulej přechod...
dněs jsem jel za deště z liberce a dobrý, zkusil jsem to klopit co mi strach dovolil a
Jen se bojim že mi do tý AAlbánie nevydržej, prej za to moc tahám
tak to jsem rad, jak jsi dopadl s tim vyvazenim? Ja je tam takyk po vikendu dam, jen jsem ted vsechny vyprodal tak musim objednat ale snad budou.
No kvůli vyvážení jsem objezdil celej Liberec, všude měli narváno tak jsem jel do barumu ale uměli jen přední za 200 kč
Přidané 26.04.2010 22:54
bubo napsal(a):
Přidané 27.04.2010 13:40
Kucí možná bych jel taky... jak moc je to OFF? Asi na vás bych čekal a přejezdy jel s Vámi.1) obutí Off nedá
2) jsem pod tlakem okolí Matyldu umyl...
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
Přidané 27.04.2010 13:46
čau pánové,rád bych někdy jel s vámi,ale potřebuju udělat na 1150 servis,(nějak to cuká a jiné),dnes jsem volal do Car servisu (zdál se mi nejblíž) a mají termíny až na konci května(tj.špatný).Má někdo dobrou radu jak to v Liberci (popř.sev.Čechách) rozumě řešit? Dík,Radim
Přidané 27.04.2010 13:59
Radim napsal(a):
čau pánové,rád bych někdy jel s vámi,ale potřebuju udělat na 1150 servis,(nějak to cuká a jiné),dnes jsem volal do Car servisu (zdál se mi nejblíž) a mají termíny až na konci května(tj.špatný).Má někdo dobrou radu jak to v Liberci (popř.sev.Čechách) rozumě řešit? Dík,Radim
1150 cuká při konstatním plynu tak nějak každá, snažili se to vyřešit přidáním další svíčky od roku 2003, ale pokud vím tak to moc nepomohlo.. :-) Car Servis je asi dobrá volba. Praha není tak daleko. A Student Agency jezdí často. :-) Co de tak řeším s kamarádem doma. Zatím se nic zásadního nevysralo takže tak.
Přidané 27.04.2010 14:19
jo,jo taky jsem řešil ,,doma",dal nový svíčky,cívky a půjčil si diagnostiku gs911-neukázala problém.Mám 05,cuká to kolem 3000 ot./min,když se to přechrchlá tak na 4500 ot./min. chytnou saze a jede normál.Chci nechat udělat synchrony,na to si zatím netroufám,a vzhledem k počasí,nechci do toho čumět zas 14 dní s nejistým výsledkem.Tak sháním někoho,kdo má zkušenosti a ví kam šáhnout.Radim
Přidané 27.04.2010 14:22
Mohu se snažit na tu 15. ale nemusí mi to vyjít...
Protože potřebuji projet trasu od Obřího sudu přes Frýdlant na Hrádek (a to v uvedeném směru), tak navrhuji sraz v 16.30 u Obřího sudu. Kdo bude moct dřív, může se vyřádit již cestou tam, zbytek (to jako třeba já) to holt vezme nejrychlejší cestou k Obřímu sudu a tam se sejdeme.
To Rybiz a ostatní - vítán je každy, kdy s úmyslem dobře pojezdit dorazí...
Máme po trase něco málo off a část budeme projíždět prvně, taže netuším, jak to bude vypadat (taky záleží na tom, zda do čtvrtka více zaprší), ale obecně je to spíš lehčí trasa a dá se vždycky objet po asfaltu. Takže přijeď a uvidíme
BMW GS = stroj na radost
Přidané 27.04.2010 14:33
bubo napsal(a):
Protože potřebuji projet trasu od Obřího sudu přes Frýdlant na Hrádek (a to v uvedeném směru), tak navrhuji sraz v 16.30 u Obřího sudu. Kdo bude moct dřív, může se vyřádit již cestou tam, zbytek (to jako třeba já) to holt vezme nejrychlejší cestou k Obřímu sudu a tam se sejdeme.
Máme po trase něco málo off a část budeme projíždět prvně, taže netuším, jak to bude vypadat (taky záleží na tom, zda do čtvrtka více zaprší), ale obecně je to spíš lehčí trasa a dá se vždycky objet po asfaltu. Takže přijeď a uvidíme
Já mám úmysl dobře pojezdit dycky.. :-D tak oukej... 16:30 sud. já dopoledne jedu otočkou Prahu takže se svezu rád po normální silnici a né rychlodráze. Už se těším........
Přidané 27.04.2010 19:25
bubo napsal(a):
neni to skoda si nechat na takovou akci tak malo casu, tam je prece takovych cesticek, ze bych to nechal na nejaky vikendovy den, a uzil si to tam a ted odpoledne jen pojezdil nekde u liberce. Klido dojed z LBC ze studanky nejam pod ty vetrne elektrarny a tam zabbnout... ale jak chcete, me to jen prijde jako malo casu
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Přidané 27.04.2010 19:39
No je pravda, že jsme celou trasu neprojeli ani za 3 hodky a to jsme se nikde nezdržovali.Můžete klíďo dojet ke mne do Hrádku a já vás protáhnu po zdejších lesních cestičkách.
Přidané 27.04.2010 20:09
No v neděli jsme se trochu zdržovali - kolečko v lese, ohradníky, zastávka v lomu atd...
Upravená trasa z neděle má asi 62 km (já měl v neděli 85 v Hrádku) - něco jsem změnil, něco jsem nechal, takže ji potřebuji projet, jestli je celá průjezdná (některé úseky jsem zvolil z mapy) a jak dlouho to bude trvat. Plánované to je max na 2-3 hodiny, takže by na to odpoledne mělo stačit.
Tentokrát to není to o tom, že budu hledat kudy, chci se držet navržené trasy, takže by mělo odpadnout hledání...
No, je to trochu časově napnutý, ale o víkendu můžu v sobotu nejdřív odpoledne a v neděli už zase ne...
Jestli ale chcete pojezdit u Hrádku, klidně vyražte a já tam v podvečer nějak dorazím, potřebuji to ale projet, bo čas se krátí.
Mohli byste mi ale pomoct z druhé strany - se Soldim jsme koukali, že by šlo najít cestu od Vítkova k těm Větrákům, tak byste to tam mohli prošmejdit, kudy by to bylo nejlepší
BMW GS = stroj na radost
Přidané 27.04.2010 22:11
bubo napsal(a):
No v neděli jsme se trochu zdržovali - kolečko v lese, ohradníky, zastávka v lomu atd...
Upravená trasa z neděle má asi 62 km (já měl v neděli 85 v Hrádku) - něco jsem změnil, něco jsem nechal, takže ji potřebuji projet, jestli je celá průjezdná (některé úseky jsem zvolil z mapy) a jak dlouho to bude trvat. Plánované to je max na 2-3 hodiny, takže by na to odpoledne mělo stačit.
Tentokrát to není to o tom, že budu hledat kudy, chci se držet navržené trasy, takže by mělo odpadnout hledání...
No, je to trochu časově napnutý, ale o víkendu můžu v sobotu nejdřív odpoledne a v neděli už zase ne...
Jestli ale chcete pojezdit u Hrádku, klidně vyražte a já tam v podvečer nějak dorazím, potřebuji to ale projet, bo čas se krátí.
Mohli byste mi ale pomoct z druhé strany - se Soldim jsme koukali, že by šlo najít cestu od Vítkova k těm Větrákům, tak byste to tam mohli prošmejdit, kudy by to bylo nejlepší
Přidané 28.04.2010 08:37
No tak to najedem, ale pokud chceme jet spolecne, coz bych preferoval, je potreba navrhnout jedno misto srazu a jeden cas, a to nejlepe v LBC a jet spolecne od zacatku, potom uz se spatne dohonime, zvlaste mi co za jizdy netelefonujem....
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz