tak koukám, že máte slevu 10 procentíků... takže by jsem zřejmně cinknul a koupil ty kryty válců... je na to akorátní čásek Ale pšššt musím to nějak opatrně nadhodit manželce. Bo jsem si akorát dopřál další Snowboard a nějaké s tím spojené blbosti.... tak neeee že jí to řeknete dřív než já
A taky jsem chtěl poděkovat za zaslání katalogu - už se těším až ho prolezu a pokochám se....
pěknej den!
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
tak koukám, že máte slevu 10 procentíků... takže by jsem zřejmně cinknul a koupil ty kryty válců... je na to akorátní čásek Ale pšššt musím to nějak opatrně nadhodit manželce. Bo jsem si akorát dopřál další Snowboard a nějaké s tím spojené blbosti.... tak neeee že jí to řeknete dřív než já
A taky jsem chtěl poděkovat za zaslání katalogu - už se těším až ho prolezu a pokochám se....
Yeah tak mi tam jedny rezervuj!!! Udělám si ježíška a budu doma tvrdit, že jsou to chrániče na snowboard a taky na bmw a že to je ohromně úžasná věc, kterou prostě musím mít...
Vorle, jen jsem si dělal srandu... mám podporu co se týče motocyklů až neskutečnou. Manželka je zlatá ženská!
Já jsem jí taky motorkama nakazil a i jí jednu koupil... už je ve světě, ale má doma za ní další... Tož si to od TT rád naježím sám a o svátcích Vánočních si to na BMW slavnostně pověsím místo ozdob na stromek
Umíte někdo porovnat padáky Wunderlich a Touratech?
Nakonec jsem se rozhodl pro kombinaci padáků a krytů hlav od TT.....
Jen nevím jaké z těhle dvou vybrat. Na Wunderlich se mi líbí, že k nim jde přidat vrchní nadstavba jako na 12 ADV. Nemyslím, že by to nějak víc chránilo, ale lze ji použít na přídavné světla a boční látkové kapsy. Wunderlich nadstavba
TT mi zase přijde líp udělanej. Tak se ptám, jestli máte někdo zkušenosti s oběma výrobci.
Na 12GS mám od Wunderlichu zatím vše - koupil jsem tak již motorku a vcelku mi ty věci přijdou dobrý. Padáky od nich ale neznám a nemám moc času objíždět dovoce. Poraďte. Díky.
Nevím.. bude muset radit někdo kdo má 1200-ku.. tady jsem tu diskuzi rozdmíchal pro 1100-1150...
Ale myslím, že ti to pomohlo k tomu poznání, že ty kryty hlav od TT nějaký význam mají... a asi nemalý! Alespoň podpoříme prodej origo a ne plagiátků
Já vím, že tohle vlákno je o 1150 apod., ale nechtěl jsem zakládat nové vlákno de-facto o tom samém....Stejně to asi čtou všichni, doufám....
Kryty hlav chci určitě od TT.
Petrs: já mám na GS1200 padáky Wunderlich (jen ten spodní díl, bez nástavby na nádrž). Párkrát mi to v lehkém terénu spadlo a padáky vydržely. Jsou udělané poctivě a drží. Z mých zkušeností můžu doporučit
Co se týká nástavby na nádrž, viděl jsem na "přezouvání na zimní gumy Boxer Morava klubu" týpka co měl žlutou 1200GS s touto nástavbou. Měl vyplétané kola a šputny a vypapadalo to, že s mašinou dost řádí v terénu...takže asi to bude mít nějaký význam...
Chci si ty padáky na nádrž koupit taky
Upravil Pivos dne 29.11.2007 07:05
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven