Zdenek 1150 napsal:
Morabo - nemáš třeba nějaké čísla těch cest. Myslím, že vrchovina ke Šokfje je na šotolinové ježdění zajímavější něž motání kolem Triglavu.
Je to cela oblast. Projeli jsme to napul nahodou asi pred 3 lety.
Nevěděl jsem jak to nejlíp označit, tak jsem se pokusil za pomoci trasy v googlemaps, kterou jsem zhruba obehnal území který jsme projeli. Ale šotolinky jsou i okolo, jen už ne tak hustě a v takovým množství.
Nemam LOG, tak proste hledej cesty v tom obehnanym uzemi. Sotolinovy jsou vetsina z nich. Mimochodem tam tehdejsi mapovy podklady garminu moc nesedely....
Upravil morabo dne 03.07.2014 13:15
Maiali nel Fango!
Morabo - dík. Jezdím podle map (mám 150ku). V ní je to samá tenká čárka. Vidím to tak, že to vezmu naslepo. Záleží taky na ostatních kam se jim až bude chtít. Mě je to jedno. Chtělo by to ale na čtrnáct dní a já to jedu jen omrknout na tři.
Mel bych prosbu mate nekdo dobry mista na spani na divoko NE v kempu, pristi tyden razime do slovinska a jedou snama i lidi , kteri by uvitali nespat v kempu z fin. duvodu. Bude me mit na trase tyto destinace : Bohinjské jezero, Vrsic, Bled, reka Soca, Predjamski Hrad, Mangart
Diky moc
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak mám Slovinske cesty za sebou,,, luxusní záležitost, určitě se tam musím vrátit, zdaleka jsme neprojeli vše, ale objevil jsem ještě cestu do IDRII, kterou jsem neznal a tady nenašel,, tož se s vámi podělím...
45°59'12.5"N 14°01'53.1"E
parukar přiložený následující obrázek:
rick napsal:
Je to šotolina a je to sjízdný ve dvou- ty zatáčky bod A? Díky
nene, je to luxusní asfalt, každou zatáčku na kolínko... ,minimalní provoz---
šotoliny jsem si užil v oblasti na hranicích s CHorvatskem.. blbě jsme odbočili v Brodu na Kupě doleva ,jeli po Chorvatský straně místo po Slovinský a bylo to....cesta tam jaksi končila....
milis napsal:
Neznáte někdo aktuální stav výjezdu pod Mangart? Dík.
Byl jsem tam 7.7.14. Vybírají obvyklých 5,- Euro, vyjedeš skoro až nahoru, u posledního parkoviště je zákaz. Je to z důvodu sněhu v sedle, který je na "zpáteční" horní části cesty, která byla pod sněhem. Jinak nahoru na moto vyjedeš, jen se vracíš, tu horní část, cestou co jsi přijel, takže v protisměru. Teď už by si typl, že by to mohlo být ok.
jinak na Mangrt se vylézt nedalo, tedy bez vybavení, zastavil nás sníh, led. mačky, lano a cepín jsem neměl. Taky jsme nedošli ani na Triglav, opět stará lavina ještě před Tržašskou kočou, takže nahoru na úplné vrcholky by to chtělo tak v srpnu.
www.jantruhlar.cz
minulý týden bylo všechno průjezdný, nahoře zákaz vjezdu,spadlo jim tam nějaký kameni, ale dalo se v pohodě projet. Byl jsem tam zadarmo, chvilku po paty hodině.
Dnes jsme se vrátili ze Slovinska a moc se nám tam líbilo.Byli jsme jen na čtyři dny a tak jsme toho moc nestihli.
PavelDR přiložený následující obrázek:
včera návrat ze Slovinska a celý týden krásný počasí. Na Mangartu jsme byli 4.8. a průjezdný až nahoru, zákaz nad hořením parkovištěm kvůli sesuvu byl pořád. U hradu bylo pěkný vedro.