Tomas ma pravdu, tlak na "akci" byl obrovsky.Pak vznikaly hadky atd ...
standartne jsem klidny a vyrovnany clovek :-) ale jiz v prvnim dilu to tak uplne nevypada :-)
a co se tyce kuchtika, jak mu tady rikate ... jako ze na enduru nejezdi,zadnej velkej sportovec to taky neni, to dal celkem v pohode.Nikde neboural,neblbnul a mel jen jednu krizi pred Foum Zguid, kde ma problem kazdy s kym jsem to jel a ze uz jich bylo :-)
Proste se ho musim zastat, je to kinoherec, ale je fajn, nikdy nezkazil legraci a snazil se do posledni minuty ....
Sice jsme ho dohnali az skoro na hranici sil, jak fyzickych tak i psychyckych (tradicni scenka s oazou - uvidite v dalsich dilech) ale vse ustal a za me je frajer !
Náhodou na to,že vám to vosekali jak oni chtěli tak mně se to líbilo a hlavně je to Česky a podíleli se na tom lidi kteří tomu rozumí.Fanánek je fantastickej člověk,Noid je bohém a pařič a i dobrej zpěvák,Zouny je můj kladnej hrdina z Chlapců a chlapůtakže super.A kdo někdy zažil jakoukoli výpravu o více lidech ví co to obnáší a bude držet zobák a né kritizovat.Těším se na další.
A celýmu teamu můžeme jen poděkovat za to,že taky ukážou lidi spojený s motorkama v dost jiným světle než ty dementy na Dubý a Buchlákách.
Fanos na to kápnul - přesně o tom se mluvilo, chtěli jsme představit "cestování na motorkách" trošku jinak - vysvětlit že na motorce se dostaneme relativně na atraktivní místa a rychleji než offroadovým autem a vidíme víc a jsme víc mezi lidma a víc vnímáme krajinu než když sedíte v autě. A tak, aby to pochopil i "normální člověk", že motorky nejsou jen to, co ukazují ve zprávách jak se někde někdo naboural v obrovské rychlosti..
Nepopírám že pro nás to je obživa, všechno co se týká toho typu ježdění je naše práce ale hlavně nás to baví, máme rádi jak tyhle země, kde prostě nemají offroad proto, že by je to bavilo ale proto, že tam prostě silnice není a jezdí domů na oslíkovi po vymlácené cestě, která je při dešti zaplavená vodou a v létě plná prachu. A hlavně - tam kde jsme vloni v létě ještě jeli offroad, tak se letos už staví dálnice, takže tam budou za pár let hotely, autobusy plné německých důchodců, bazény a McDonaldy...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Fanos na to kápnul - přesně o tom se mluvilo, chtěli jsme představit "cestování na motorkách" trošku jinak - vysvětlit že na motorce se dostaneme relativně na atraktivní místa a rychleji než offroadovým autem a vidíme víc a jsme víc mezi lidma a víc vnímáme krajinu než když sedíte v autě. A tak, aby to pochopil i "normální člověk", že motorky nejsou jen to, co ukazují ve zprávách jak se někde někdo naboural v obrovské rychlosti..
TomasTT napsal:
Viděl jsem části (nikdo z účastníků kromě Martina Zounara a producenta zatím neviděl všechno) a snad se to "obyčejným lidem" bude líbit.
Není to myslím úplně tradiční pořad, není tam nic vystříhaného - když se nám něco nedařilo, když blbě navigovaly navigace (každý jsme to měli nastavený jinak), když nám nešly vysílačky, spálili jsme spojku u F800GS apod - tak to tam všechno je. Bohužel z důvodu dramaturgie to trošku sestříhali vyhrocené - to znamená víc těch vypjatých situací, emocí a zvýšených hlasů a tu "pohodu" trošku vystříhali. Úplně zmizel závěr, kdy jsme si docela pěkně zajezdili po dunách ( i když bez Noida), to se jim nehodilo, stejně jako naše výlety kde jsme se rozdělovali na skupiny a jeli každý jinudy apod. Ale snad to alespoň někomu představí adventure cestování a co to tak přibližně znamená.
Tome, není to jedno? Hlavně, že jste si to hezky užili
Dneska večer Sám se těším, neviděli jsme to. Jediný, kdo to z nás viděl (kromě producenta) je Martin Zounar, který k tomu namlouval komentáře.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Dneska večer Sám se těším, neviděli jsme to. Jediný, kdo to z nás viděl (kromě producenta) je Martin Zounar, který k tomu namlouval komentáře.
Mě se to líbí ještě když jsem si k tomu přečetl od Tebe jak to všechno probíhalo a co všechno jste museli zařizovat a vlastně celkově to pozadí tohoto projektu. Chápu že to není jen tak všechno a to co vlastně vidí normální divák tak je ve skutečnosti úplně jinak Jediné co mě strašně mrzí že to je tak krátké včera jsem se zase koukal a než jsem si to stačil užít tak už byl konec
TomasTT napsal:
Viděl jsem části (nikdo z účastníků kromě Martina Zounara a producenta zatím neviděl všechno) a snad se to "obyčejným lidem" bude líbit.
Není to myslím úplně tradiční pořad, není tam nic vystříhaného - když se nám něco nedařilo, když blbě navigovaly navigace (každý jsme to měli nastavený jinak), když nám nešly vysílačky, spálili jsme spojku u F800GS apod - tak to tam všechno je. Bohužel z důvodu dramaturgie to trošku sestříhali vyhrocené - to znamená víc těch vypjatých situací, emocí a zvýšených hlasů a tu "pohodu" trošku vystříhali. Úplně zmizel závěr, kdy jsme si docela pěkně zajezdili po dunách ( i když bez Noida), to se jim nehodilo, stejně jako naše výlety kde jsme se rozdělovali na skupiny a jeli každý jinudy apod. Ale snad to alespoň někomu představí adventure cestování a co to tak přibližně znamená.
Tome,nevznikne nejaka nesetrihana verze na DVD,ze bych si to skocil k vam,pres silnici,koupit?
Maroko jsem částečně projel i když ne na motorce. Pořad lepší než cokoliv jiného v TV v této době. Z mého pohledu mi vadily upoutávky, přímé rozhovory s celebritami atd. na úkor záběrů z krajiny a cestování. Za sebe dávám mínus za kameru a režii.
Druhej dil byl dobrej, nebudte zas tak narocni. Kritizovat umi kazdy....do toho jak to nastrihaj asi stejne tezko nekdo uz mohl mluvit. Me se to jako projekt libi
druhej díl se mi taky líbil a kdyby bylo kompletní DVD tak si ho jdu koupit ať nemusim zase čekat než to bude v bedně :-) Jinak čim dál víc to s LWR nemá nic moc společnýho.. Apropo já teprve včera zjistil, že existuje ještě LWD - Long way down.. dneska ti to chci sehnat Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
mirekcinan napsal:
druhej díl se mi taky líbil a kdyby bylo kompletní DVD tak si ho jdu koupit ať nemusim zase čekat než to bude v bedně :-) Jinak čim dál víc to s LWR nemá nic moc společnýho.. Apropo já teprve včera zjistil, že existuje ještě LWD - Long way down.. dneska ti to chci sehnat
A ještě existuje RTD ( Race To Dakar ), to je ale už z jiného ranku, je tam samotnej Borman, kterej jede Dakar.